Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Казвам само, че Асен Георгиев и Иван Горанов ми харесаха. Имам предвид боравенето с топката, как се придвижваха по терена, как заставаха, как се откриваха и искаха топката, как я поемаха и обработваха, точността на пасовете, т. е. личното им присъствие на терена независимо от противника. Съгласен съм, че Андора не е критерий и при по- класен съперник нещата щяха да са по- различни. Но имаше моменти в които червената лампа присветна.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
- blue avalanche
- Контакти:
wilge написа:Казвам само, че Асен Георгиев и Иван Горанов ми харесаха. Имам предвид боравенето с топката, как се придвижваха по терена, как заставаха, как се откриваха и искаха топката, как я поемаха и обработваха, точността на пасовете, т. е. личното им присъствие на терена независимо от противника. Съгласен съм, че Андора не е критерий и при по- класен съперник нещата щяха да са по- различни. Но имаше моменти в които червената лампа присветна.
Ас.Георгиев не скъса ли връзки на една контрола срещу Ч-ц?Практиката показва,че след такава тежка контузия,играчът вече не е същия.Дано ме опровергае.
blue avalanche написа:wilge написа:Казвам само, че Асен Георгиев и Иван Горанов ми харесаха. Имам предвид боравенето с топката, как се придвижваха по терена, как заставаха, как се откриваха и искаха топката, как я поемаха и обработваха, точността на пасовете, т. е. личното им присъствие на терена независимо от противника. Съгласен съм, че Андора не е критерий и при по- класен съперник нещата щяха да са по- различни. Но имаше моменти в които червената лампа присветна.
Ас.Георгиев не скъса ли връзки на една контрола срещу Ч-ц?Практиката показва,че след такава тежка контузия,играчът вече не е същия.Дано ме опровергае.
скъса ги срещу Вердер в контрола а тренер ни бе Вили.след това се възстановява много време трнира с нас и оттм не знам как и къде отиде
LEVSKI_FOREVER
- santiliana
zlatan, бъркаш се за контузията на Асен. В контролата с Вердер преди години кръстни връзки скъса Мартин Димов, който си бяхме прибрали от Калиакра заедно с Вуцов. Контузията на Георгиев стана в една контрола с акулите през есента на 2010 година.
santiliana написа:zlatan, бъркаш се за контузията на Асен. В контролата с Вердер преди години кръстни връзки скъса Мартин Димов, който си бяхме прибрали от Калиакра заедно с Вуцов. Контузията на Георгиев стана в една контрола с акулите през есента на 2010 година.
да така беше иначе Асен ми харесва може да стане
LEVSKI_FOREVER
- santiliana
zlatan написа:santiliana написа:zlatan, бъркаш се за контузията на Асен. В контролата с Вердер преди години кръстни връзки скъса Мартин Димов, който си бяхме прибрали от Калиакра заедно с Вуцов. Контузията на Георгиев стана в една контрола с акулите през есента на 2010 година.
да така беше иначе Асен ми харесва може да стане
аз се радвам, че си връщаме Попадийн. Дано Митов му даде шанс, мисля, че ще оправдае доверието. Нямам представа Мики Орачев дали ще бъде извикан на лагер-сбора на 10.06. Крайно време е той, Антонио, близнаците и споменатия Попадийн да стават титуляри в отбора. Съвсем не са по-слаби играчи от Прохазка, Михелич, Силва...
мисля си че Мики с нищо не отстъпва на този Радо Димитров от Славия,ноооооооооо всичко при нас е една енигма
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:мисля си че Мики с нищо не отстъпва на този Радо Димитров от Славия,ноооооооооо всичко при нас е една енигма
Гледал ли си го Мики, за да твърдиш това?
Само Левски!
- blue avalanche
- Контакти:
zlatan написа:blue avalanche написа:wilge написа:Казвам само, че Асен Георгиев и Иван Горанов ми харесаха. Имам предвид боравенето с топката, как се придвижваха по терена, как заставаха, как се откриваха и искаха топката, как я поемаха и обработваха, точността на пасовете, т. е. личното им присъствие на терена независимо от противника. Съгласен съм, че Андора не е критерий и при по- класен съперник нещата щяха да са по- различни. Но имаше моменти в които червената лампа присветна.
скъса ги срещу Вердер в контрола а тренер ни бе Вили.след това се възстановява много време трнира с нас и оттм не знам как и къде отиде
Младият защитник на Левски Асен Георгиев е със скъсани коленни връзки на десния крак, стана ясно след обстоен медицински преглед, съобщава официалният сайт на „сините”.
Тази сутрин бранителя премина през ядрено-магнитен резонанс и през следващите 10 дни ще се подложи на рехабилитационни процедури, след което ще последва оперативна намеса.
17-годишният Асен Георгиев получи тежката контузия по време на контролната среща Левски - Черноморец. След операция на коляното обичайното време за възстановяване е около 6 месеца.
Срещу Ч-ц,все пак...

siniq_fen написа:zlatan написа:мисля си че Мики с нищо не отстъпва на този Радо Димитров от Славия,ноооооооооо всичко при нас е една енигма
Гледал ли си го Мики, за да твърдиш това?
в няколо мача на юношите докато бях в командировка в София.Има хъс в него ако пак не съм го объркал с някой друг.

LEVSKI_FOREVER