Левски София - Монтана 18 Кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Левски София - Монтана 18 Кръг

Мнениеот santiliana » 17 мар 2013 21:09

ralka_levskarka написа:Така.. аз се успокоих, попсувах си на воля. Да видим дали ще спретна нещо :mrgreen: - Кой игра днес?! Ако аз отида да бягам ще играя по- добре, бе! Ще играя със сърце, тия с какво играха?! С м*д*те си ли?! Няма такива отигравания като днешните, нямаааааааааааа!!! Браво на Илиан, че подаде оставка, това е единствената мъжка постъпка, която е направил досега. ПЪРВАТА МУ! Илиан е бил добър играч, но не е за Левски. Ако юношите играха днес щяха да ги бият тия бе, цяло първо полувреме ебати спането, ебати кюскането.

Не знам, дано му приемат оставката, но моите варианти са за: Люпко Петрович, Кокала и Ясен! ТОВА Е!

Тонев: "Левски ще стане шампион, но не с тази игра. Ще има глоби!"

Ралке, къв Люпко?! Та той е вече на 100 години...остава да поканим и Лили Иванова да ни пее химна... ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 17 мар 2013 21:12

ralka_levskarka написа:Силва, като ще носиш тази 9- ка на гърба си поне я носи както трябва, бе, момче!!!!

Абе не че нещо, ама хора, които през живота си не са излизали на тоя терен и не са играли тази игра като тези хора да им дават акъл ... ай стига вече ! момчето не е Роналдо, а ако беше по-добър щеше да си е в Англия ;) въпроса е, че ни беше представен като голмайстор, а в същото време не играе ! Как да има форма или нещо такова като играе 1 мач на полусезон ?? Михелич също не го ползва, а и той има качества за сметка на него играе Пелето ?? Просто за минутка помисли какво пишеш и после го напиши

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 мар 2013 21:13

Може да е в сферата на "конспирациите", но още преди да започне първенството се появи достоверна информация за залози за титла на Ботев.
Същият източник позна за титлата на Лудогорец миналата година (спомняте си как ЦСКА загуби 8 точки разлика).
Надявам се да се окаже партенка, но ...... имайте едно наум.

ПП: Малко ми е странно изведнъж и Лудогорец и Левски да правят издънки по едно и също време.
При условие, че Лудогорец загуби 2 точки вчера, днес Левски трябваше да "изоре" терена като домакин срещу .... последния!
Ще поживеем, ще видим!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 мар 2013 21:13

Апф, носи свещената деветка, да си сложи една 20 ска поне да не ме е яд! :@
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 мар 2013 21:14

santiliana написа:
ralka_levskarka написа:Така.. аз се успокоих, попсувах си на воля. Да видим дали ще спретна нещо :mrgreen: - Кой игра днес?! Ако аз отида да бягам ще играя по- добре, бе! Ще играя със сърце, тия с какво играха?! С м*д*те си ли?! Няма такива отигравания като днешните, нямаааааааааааа!!! Браво на Илиан, че подаде оставка, това е единствената мъжка постъпка, която е направил досега. ПЪРВАТА МУ! Илиан е бил добър играч, но не е за Левски. Ако юношите играха днес щяха да ги бият тия бе, цяло първо полувреме ебати спането, ебати кюскането.

Не знам, дано му приемат оставката, но моите варианти са за: Люпко Петрович, Кокала и Ясен! ТОВА Е!

Ралке, къв Люпко?! Та той е вече на 100 години...остава да поканим и Лили Иванова да ни пее химна... ;)

Добре, той отпада :mrgreen:

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 17 мар 2013 21:16

ralka_levskarka написа:
santiliana написа:

Добре, той отпада :mrgreen:

Ралке, спомни си какво си говорихме за тоя кръг :roll:
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 мар 2013 21:18

ЦСКА-р написа:
Ралке, спомни си какво си говорихме за тоя кръг :roll:

Да, сетих се, че няма да паднат? :lol: Има разлика, казах вчера, че ако не бият ще си сложа въжето. АЛЕлелелелел подивяла съм, идва ми да си нарежа вените :@@@@

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 17 мар 2013 21:18

да връщат Наско още тая нощ и да сформира екипа си. Тонев да се занимава само с нещата около новия стадион и евентуално договора с Газпром
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 мар 2013 21:19

Ясен Петров е варианта за Левски, доказал се е, че разбира играта, когато не му се месят!А в комплект със Сираков ще е най-добре!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 мар 2013 21:19

Опитваме се нещо да тичаме, но не се получава

Изображение

Върни се в “Архив”