Тема за Нджонго Присо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fen0212
Контакти:

Re: Присо с общо 7 мача наказание.

Мнениеот fen0212 » 31 мар 2012 08:49

Тези юнаци ,на които им е писнало да четат за директивата срещу ЦСКА --ДА НЕ ЧЕТАТ И ДА СИ ГЛЕДАТ ТЯХНОТО СМЕШНО ОТБОРЧЕ ,КОЕТО ДАЖЕ И ПРИ ДАДЕНА ВЪЗМОЖНОСТ НЕ МОЖЕ ДА ОТБЕЛЕЖИ ГОЛ. За Присо смятам ,че човека е много уплашен от случващото се още на терена и просто се отбранява .Как малките деца като посегнеш към тях и особено когато са бити ,правят неволен жест за отбрана ---точно това се вижда и от видеото.Според мен тия чиновници са не само мекотели ,превиващи се пред някаквА директива ,но също така и долни расисти ,щом това смятат като нарушение на личността на полицай ,а не на личността на Присо.СРАМ И ПОЗОР ЗА ТАКАВА ДЪРЖАВА .ТРЯБВА СВЕТА ДА РАЗБЕРЕ ЗА ТОВА ,КАКВИ УПРАВНИЦИ СИ ИМАМЕ И КАК ПРОСТАКА ,НО КОЙТО Е ВЛАСТИМАШ В БЪЛГАРИЯ, КОЛИ И БЕСИ БЕЗ ДА СЪБЛЮДАВА ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА.НЕ СЪМ АГРЕСИВЕН ЧОВЕК ,НО СЛЕД ЦЯЛАТА МРЪСОТИЯ ,КОЯТО СЕ ИЗЛИВА СРЕЩУ КЛУБА ,СЛЕД ВСИЧКИ МАНИПУЛАЦИИ И ПРОВОКАЦИИ ,В КОИТО СА ВКЛЮЧЕНИ НЕ МАЛКО МЕДИИ , ПРОСТО МИ ИДЕ ДА ТРОША ГЛАВИ.ТОВА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ТЪРПИ.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 мар 2012 10:11

fen0212 написа:Тези юнаци ,на които им е писнало да четат за директивата срещу ЦСКА --ДА НЕ ЧЕТАТ И ДА СИ ГЛЕДАТ ТЯХНОТО СМЕШНО ОТБОРЧЕ ,КОЕТО ДАЖЕ И ПРИ ДАДЕНА ВЪЗМОЖНОСТ НЕ МОЖЕ ДА ОТБЕЛЕЖИ ГОЛ. За Присо смятам ,че човека е много уплашен от случващото се още на терена и просто се отбранява .Как малките деца като посегнеш към тях и особено когато са бити ,правят неволен жест за отбрана ---точно това се вижда и от видеото.Според мен тия чиновници са не само мекотели ,превиващи се пред някаквА директива ,но също така и долни расисти ,щом това смятат като нарушение на личността на полицай ,а не на личността на Присо.СРАМ И ПОЗОР ЗА ТАКАВА ДЪРЖАВА .ТРЯБВА СВЕТА ДА РАЗБЕРЕ ЗА ТОВА ,КАКВИ УПРАВНИЦИ СИ ИМАМЕ И КАК ПРОСТАКА ,НО КОЙТО Е ВЛАСТИМАШ В БЪЛГАРИЯ, КОЛИ И БЕСИ БЕЗ ДА СЪБЛЮДАВА ЗАКОНИТЕ НА СТРАНАТА.НЕ СЪМ АГРЕСИВЕН ЧОВЕК ,НО СЛЕД ЦЯЛАТА МРЪСОТИЯ ,КОЯТО СЕ ИЗЛИВА СРЕЩУ КЛУБА ,СЛЕД ВСИЧКИ МАНИПУЛАЦИИ И ПРОВОКАЦИИ ,В КОИТО СА ВКЛЮЧЕНИ НЕ МАЛКО МЕДИИ , ПРОСТО МИ ИДЕ ДА ТРОША ГЛАВИ.ТОВА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ТЪРПИ.

Напълно те подкрепям.Не Ви ли прави впечатление че записът е МАНИПУЛИРАН ,докато на трите камери ,които не са важни в случая,картината е перфектна,на четвъртата се виждат черни кривящи си силуети и трябва да имаш въображението на ЮРИ МАСТИЯТА на българския футбол за да видиш агресия в действията на Присо.По скоро се вижда как десетина озверени полицаи насмитат един беззащитен човек.СРАМ ЗА ДЪРЖАВАТА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 мар 2012 10:22

Иво Иванов: Ще обжалаваме наказанието на Присо и ще съдим БФС
31 март 2012 09:15
"Това, което прави Дисциплинарната комисия е престъпление", отсече босът на ЦСКА
Единият от собствениците на ЦСКА - Иво Иванов взе отношение по решението на ДК към БФС да накаже камерунската перла на армейците - Нджонго Присо за още 5 мача. Така, африканецът ще пропусне следващите 7 двубоя на червените в първенството.

"Интересно ми е каква е разликата между това, което се случи с Присо, и ситуацията, при която Гара Дембеле удари съдия по време на мача с Локо Пд през миналия сезон. А важното в случая е, че Присо не е удрял никого. Въпреки това Дембеле го наказаха за два мача, а Присо за 7. Това е двоен стандарт. Реферът, който е малтретиран от Дембеле, длъжностно лице ли е или от клуб "Алеко Константинов" за планински разходки? Това е решение на хора, които нямат принципност и последователност", заяви пред "Тема спорт" шефът на ЦСКА.

"В момента се завежда дело срещу Присо за хулиганство. Ще има прецедент в правораздаването в България и света - един човек ще бъде съден два пъти за едно и също нещо. Значи веднъж футболния съюз го съди и веднъж прокуратурата. Никой не обърна внимание на това, че през цялото време му викаха маймуна, никой не обърна внимание, че сме в годината на борбата срещу расизма, никой не обърна внимание, че Присо е невинен по същество, защото той не е удрял футболист на Локо Пд. Никой не обърна внимание и на факта, че полицията го провокира в тунела. В края на краищата честността и правото трябва да вървят ръка за ръка. Не може един невинен човек да бъде наказван по този жесток начин", каза още пернишкият бизнесмен.

"Ако господата от футболния съюз имат други интереси, било то финансови или лобистки, нека да излязат и да кажат. Аз самият като шеф на ЦСКА ще намеря добър чуждестранен адвокат, за да заведе дело срещу БФС за това, че не са отбелязани расистките обиди срещу Присо. И съм убеден, че ще спечелим делото", продължи Иванов.

"Със сигурност ще обжалваме наказанието, защото това което направи комисията е престъпление. Апелирам мачовете да се решават на терена, а не от анонимни хора, които се крият зад колективни органи (комисии), без обществеността да знае имената им и чии клубни интереси защитават", завърши той."........ Точен коментар по случая.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 31 мар 2012 11:11

honda написа: В такъв случай според минималното наказание е екстрадиране от страната , не говорим че ако се погледне по-сериозно на провинението -затвор и то за не малко години. В която и да е държава от ЕС за подобно провинение Присо щеше да изкара доста години в затвора. А САЩ, Израел и някоя азиатска държава много вероятно и да бъде застрелян на място. Просто всеки трябва да се научи,че на униформен полицай съпротива не се оказва.Няма значение какъв си.

Интересно какво наказание тогава трябва да има за феновете, които даже се бият с полицаите, хвърлят предмети по тях и т.н. Аз досега не съм чул някой да е осъден ефективно за такива прояви. Да не говорим, че в случая има и много смекчаващи вината доказателства, като провокациите от страна на публиката и хвърлянето на бутилки по него!
Сега е редно да обясниш и за колко мача с лишаване от домакинство трябва да бъде наказан и Локомотив.
Иначе моето мнение е също 4 или 5 мача максимално наказание.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 31 мар 2012 11:13

Ей армейци.. Присо бута фуражката на полицай, с хляб и сол ли да го посрещнат !
Напълно адекватно наказание !
И без него сте шампиони, споко.. Ха сега целувайте ръка на Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев, че играят за вас 8-)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 мар 2012 11:19

snakebite написа:Ей армейци.. Присо бута фуражката на полицай, с хляб и сол ли да го посрещнат !
Напълно адекватно наказание !
И без него сте шампиони, споко.. Ха сега целувайте ръка на Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев, че играят за вас 8-)

Ти виждаш ли ясно на видеото, че става точно това?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 31 мар 2012 11:51

Това за Присо го очаквахме всички,само никъде не прочетох,има ли некакви наказания за Локото?
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 31 мар 2012 12:32

СМЕНЕТЕ СИ АВАТАРИТЕ! СТИЛЯН ИМА НУЖДА ОТ ПОДКРЕПА!

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 31 мар 2012 14:57

Тапицираното кубе е българския вариант на цар Киро. Дерибействане и цигански работи бълват от всяка една комисия на ул. "Ив. Асен II". Пожелавам му централата на БФС да я сполети съдбата на цар кировата къща...

madbutcher
Контакти:

Мнениеот madbutcher » 31 мар 2012 18:05

Дори и без Присо се надявам момчетата в червени фланелки да стигнат до върха. Казвам момчетата, защото след това недостойно наказание отбора ни ще излиза за мачовете с 80% играчи на 20-24 години. Моля се до мача с Левски да запазиме разликата и на В.Левски да излезем, като на финал за титлата. Стойчо го може, а победите ще вдигнат още повече самочувствието на играчите ни.

Върни се в “Архив”