ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cheradonna

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Cheradonna » 23 май 2016 15:33

Имам един въпрос към ревльовците оздравително морални плащачи каква е разликата между чисто ново дружество и такова кавото се гласи уж в момента?
https://www.youtube.com/watch?v=mBx2C7ulmJk

Другият ми въпрос е що публиката на мача от линка скандира ЦСКА,като такъв отбор не играе в мача?
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 май 2016 15:34

icko65 написа:
GOLEADOR написа:
icko65 написа:Съмнява ме за задълженията.Ще си проличи като му запишат сега сезона в А група.Ако е 1-ви за Дунав 2010 значи не са си платили.

За Локо Сф какво важи?Там оригинала още си съществува,но за легитимен се приема Локомотив-1929.Те управляват базата и правителството се готви да им помогне за нея защото са дали на България футболисти като Начко Михайлов.Нищо,че дълговете са в старото дружество,а новото не поема нищо от тях,те взимат историята и базата на клуба.

И те по пътя на ЕТЪР.Стадиона техен но в статистиката на А група има два Етъра:Етър и Етър1924.И там не е платено.

Но какво правим с историята,щом държавата ще помага на Локомотов-1929 заради това,че са дали на България футболисти като Начко Михайлов....
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 май 2016 15:34

GOLEADOR написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
icko65 написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:Ами не знам..сигурно са си платили нещо, където трябва. Нали знаеш, че около отборите от В група се шуми, само ако се казват ЦСКА.

Няма никакво значение за кой отбор се шуми и за кой не,важното е,че мантрата за това как ако отбора фалира губи историята си се оказа лъжа.Надявам се повече ти да не я повтаряш.

Не ако фалира..Ако наследника му не поеме задълженията.И историята не се губи-остава на старото дружество.Пример:ЕтърВТ и ЧерноморецБс

Дунав фалира,2 пъти,не поема задълженията ,а само историята.

Недей да правиш заключения без да знаеш какъв е случая. Дунав може да са фалирали просто защото не е имало желаещ да ги издържа, не задължително да са имали дългове. Какъвто е случая с женския баскетбол в този клуб.
Много обичате да споменавате други клубове минали по тоя път, но гледайте тия примери наистина да има нещо общо. Даже не нещо, а на практика всичко.

Ми то в сайта на Дунав си пише,че първия фалит през 2003 е заради неплащания на задълженията към кредиторите.

Ок, пропуснал съм го. А пише ли какво е станало с тези дългове, УЕФА била ли е сезирана и имало ли е решение от централата по въпроса, имало ли е дългове към НАП?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 23 май 2016 15:36

vaskonti написа:
Evil23 написа:Добре, а има ли Чавдар София в момента? И през 48 -ма, след обединението на Чавдар и Септември, първият стопил ли се е някъде, защото вторият съществува все още? И ако предположим, че и Чавдар все още съществува, дали най-близо до онзи Чавдар не е този от Етрополе? Не забравяй, че Етрополе е в софийска област. Чавдар имат и други прилики с ЦСКА.

Какво ще кажеш да се ”обединим” с ЦСКА Москва? Сума ти години България и Русия(СССР) бяха в една икономическа и политическа област, имената са същите! Един куп прилики! М?

Това бяха размишления на "глас". Но да предположим, че на мястото на Чавдар беше Септември, тогава щяхте ли да имате нещо против? И, ако отговорът е да, тогава това не е ли просто отхвърляне на историята на ЦСКА?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 май 2016 15:36

Haralampy написа:
icko65 написа:И те по пътя на ЕТЪР.Стадиона техен но в статистиката на А група има два Етъра:Етър и Етър1924.И там не е платено.

Колега, вие последно "Тича" ли сте или "Владислав" ?

:mrgreen:

Ние сме наследници на обединението им ТВ-45.И сме май един от малкото дето не сме фалирали.И от 1961 мисля сме си Черно море.Доволен?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 23 май 2016 15:37

Не, само към теб е имало дългове и ти си го припознал, щото е било морално, пречистено, истински пречистено и чисто.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 23 май 2016 15:38

icko65 написа:
Haralampy написа:
icko65 написа:И те по пътя на ЕТЪР.Стадиона техен но в статистиката на А група има два Етъра:Етър и Етър1924.И там не е платено.

Колега, вие последно "Тича" ли сте или "Владислав" ?

Ние сме наследници на обединението им ТВ-45.И сме май един от малкото дето не сме фалирали.И от 1961 мисля сме си Черно море.Доволен?

Мерси.
Значи и ние ще си броиме и 4-те титли на Литекс.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 май 2016 15:39

1982 написа:БФС декларира, че "новата А група" вече ще е със строги правила и няма да има компромиси. :mrgreen:

Да ги видим сега, дали още докато се заражда, ще направят чудовищен компромис и ще потъпчат всякакви наредби и закони. :mrgreen: После нека ми обясняват как всичко вече ще е нова песен ...

Една баба, колкото и да я гримираш си остава баба, така и с този чикиджийски формат, който готвят и който няма да реализират е същата работа.
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 май 2016 15:40

GOLEADOR написа:
icko65 написа:
GOLEADOR написа:
icko65 написа:Съмнява ме за задълженията.Ще си проличи като му запишат сега сезона в А група.Ако е 1-ви за Дунав 2010 значи не са си платили.

За Локо Сф какво важи?Там оригинала още си съществува,но за легитимен се приема Локомотив-1929.Те управляват базата и правителството се готви да им помогне за нея защото са дали на България футболисти като Начко Михайлов.Нищо,че дълговете са в старото дружество,а новото не поема нищо от тях,те взимат историята и базата на клуба.

И те по пътя на ЕТЪР.Стадиона техен но в статистиката на А група има два Етъра:Етър и Етър1924.И там не е платено.

Но какво правим с историята,щом държавата ще помага на Локомотов-1929 заради това,че са дали на България футболисти като Начко Михайлов....

Ако не си платят 1.5млн ли беше като стигнат А група им пишат 1-ви сезон а предната история си стои на името на Локо СФ.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 май 2016 15:41

1982 написа:Първо да видим дали БФС ще си плюят сами в лицето и ще дадат лиценз на този изрод.

Лиценз за къде?
Изображение

Върни се в “Архив”