Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

13 месеца - 19 резила...или липса на късмет ?

Мнениеот slavi_1914 » 13 сеп 2009 04:26

12/09/2009 ПФК Левски - Локомотив София 1:2 (Ще си видим грешките и ...)
25/08/2009 Дебрецен - ПФК Левски 2:0 (Играли сме добро али смо немали шанс.Взехме мерки 2 гола от по 25-30 метра)
19/08/2009 ПФК Левски - Дебрецен 1:2 (Играхме добре но допуснахме голове от далеч,ЩЕ ВЗЕМЕМ МЕРКИ ЗА РЕВАНША ЗА ДАЛЕЧНИТЕ УДАРИ)
28/07/2009 Баку - ПФК Левски 0:0 (Изстрадан мач. Пълна трагедия и късмет ,че не паднахме)
3/06/2009 Пирин - ПФК Левски 1:1 (Поне не загубихме. Пък и нали станахме шампиони защо да се напъваме!)
9/04/2009 Пирин - ПФК Левски 1:0 (Левски беше с "класи" над Пирин,ама сигурно Кокала е виновен)
31/05/2009 ПФК Левски - Миньор 1:1 (Ей тва е миньоро на сред Герена,ама нямахе шанс пак нали ?)
11/04/2009 ПФК Левски - Локомотив София 0:3 (ОХ ! Ама да ви кажа Камбуров няма класа за да играе в Левски нали?)
04/04/2009 Черно море - ПФК Левски 0:0 (Ако е чудите този защо го извадих си спомнете за 12-ия от Левски-съдията)
08/03/2009 ПФК Левски - Вихрен 3:2 (Помните ли този мач ? С гол в 93 мин.! А колко косъма ви побеляха до тогава ?)
5/11/2008 Черноморец - ПФК Левски 2:2 (Лъжа ли се или на полувремето водехме с 0:2 ?!? и какво стана? )
01/11/2008 ПФК Левски - ЦСКА 1:1 (Пак мъки ! Добре,че Гонзо вкара отбитата топка след удар на Тиберканин)
26/10/2008 Сливен - ПФК Левски 0:0 (Трагичен Левски 2 положения за 90 минути)
02/10/2008 ПФК Левски - Жилина 0:1 (Жилина поведоха с гол на Адауто,който се разписа с удар от 25 метра)
21/09/2008 Локомотив София - ПФК Левски 1:0 (Помните ли кой е този отбор ? Аз вече да !)
18/09/2008 Жилина - ПФК Левски 1:1 (Комфортен аванс! Жилина май бяха с червен картон след 75мин. ...)
09/08/2008 Вихрен - ПФК Левски 1:0 (Резултата сам говори)
27/08/2008 Бате Борисов - ПФК Левски 1:1 (На косъм бяхме )
13/08/2008 ПФК Левски - Бате Борисов 0:1 (Помните ли трактористите и те ни биха )

Вече ми дойде до гуша честно ви казвам ! Не вярвам в това ръководство ! За КАКВА ЛИГА ЕВРОПА СИ ГОВОРИМ ? ЗА КАКЪВ КОЕФИЦИЕНТ ?
Прощавах им аз лично 100 пъти и до кога? Срам ме да се излагат така. КОЛКО ПЪТИ ГИ ГЛОБИХА ? А КОЛКО ОТ ВАС СА БИЛИ ГЛОБЯВАНИ КАТО НЕ СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ? За 10 години имахме 5-6 загуби на Герена и то от Галата,Динамо Киев...,а сега за една година навъртяхме 6-7 и то и гол не можем вече да вкараме ! Срам ! БАТКОВ В КАНТОРАТА, НО НЕ И НА ГЕРЕНА ВЕЧЕ !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Re: Не е проблема треньора , а Батков...

Мнениеот originalni.be » 13 сеп 2009 04:55

БАТКОВ ВЪН !!!
ORIGINALNI...BE =)

mile_bg7

Re: Към всички левскари във форума

Мнениеот mile_bg7 » 13 сеп 2009 06:27

Много рев,много нещо ! Що бе ?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Не е проблема треньора , а Батков...

Мнениеот metodito » 13 сеп 2009 06:39

jore1914 написа:Разберете че който и треньор да дойде ако ще и Сър Алекс да дойде с тези играчи нищо не можем да направим.. нямаме нападатели , защитата напоследък ни е трагична , а нямаме и вътрешни халфове.. имахме един Гаджев контузи се.. сложихме Бардон колкото да отбием номера.. а сега и Сърмов контузен ( не че е много добър , но все пак ) и кво става.. без нито един дефанзивен халф.. и то кво остава.. да разчитаме на Зе който рядко центрира добре , а ако го направи то няма кой да засече топката.. и на Жо който не е в старата си форма.. Това е реалноста според мен.. имах някаква надежда в защитата поне , но нещо и там ни куца работата пък и Петков май не е в много добра форма...

Първо, "Левски" има най-силните и най-обигралите се заедно халфове в България. Ако не, винаги може да се търсят варианти от школата. Тасевски, най-стойностният играч на Левски, след Топчо (мое мнение) е държан на резервната скамейка от господин Иванов (нали не си мислиш, че само Ратко реди състава, поне двама души са) и смахнатият сърбин, към когото знам изпитваш явни, може би донякъде и нездрави симпатии. Левски имаше най-добрата защита и в нея един от най-прогресиращите български млади играчи, национал на страната - Виктор Генев, чието развитие беше прекъснато от Гонзо и "сръбската сестричка". Ненормалната подготовка по никое време, провеждана от тандема Иванов/Достанич причини контузии на Гаджев, Сърмов, Зе...Замяната на Христов с Ортега във втори мач няма да я коментирам. Предстои още доста, човек , само гледай. И извинявай за нездравия въпрос, ама понеже ти погледнах мненията. Ти, малоумен ли си? Пак ще те попитам, щото сигурно не вдяваш лесно, сигурно си някой прост скин или нещо си там дето се вре в канавките. Чат ли си брат? (видях ти расистки коментари, та реших да не те жаля). Кадровак от Sirakov jugend!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Към всички левскари във форума

Мнениеот ЕМИЛ » 13 сеп 2009 07:02

mile_bg7 написа:Много рев,много нещо ! Що бе ?

Спокойно палачинката се обръща.Ще дойде моментът в който и вие ще ревете...

Потребителски аватар
downlow

Re: 13 месеца - 19 резила...или липса на късмет ?

Мнениеот downlow » 13 сеп 2009 07:25

И на мен ми писна всяка седмица да си късам нервите ама винаги ще съм си от Левски.Всеки път след такива резултати си мисля че ще дойде нещо добро след това но не се получава.А вместо това идват такива отбори като Жилина , Бате Борисов и ни отнасят.Но въпреки това се насявам да направим нещо в ЛЕ, все пак това ни го дължат футболистите и ръководството.

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Гонзо май нещо се е объркал?

Мнениеот forzajuve » 13 сеп 2009 08:08

Егати оправданията които даде след дългото чакане след мача.Сега разбира,че нямат ресурс в отбора след като го няма Гаджев и контузията на Сърмов.Г-н Иванов каде забравихте капитана на младежите и сегали разбрахте,че нямаме дефанзивни халфове.Цяла синя България знае,а вие не.Отгоре на всичко и схемата му била грешна.Щели да залагат за бъдеще на 4-4-2,а не сегашната 4-3-3.Еми предлагам да изгониш Жо и Зе и да се збъдне твоето желание и така да могат вашите любимци Ицето и Ортега и Жорето Христов да са недостижими.Въпреки гола вчера отново вашия любимец и приател Бижутера беше дупката на отбора.Той винаги ще играе дори и като вратар, може да се пробва.Играчите нямали класа.Не г-н Иванов имат,но вие нямате класа като технически директор да разберете на какъв пост играчи се нуждаете.Нали вие докарахте Ортега и Симонович.Ако сте искали да сменяте схемата, тя се играе със двама дефанзивни халфове и един таран отпред,а не със 5 крило.4- 2ри нападатела и 4 офанзивни халфове.Нямало кой да замести Сърмов.Еми Балтанов или и той като Цачев няма класа и ще го пратите в Пирин.Нестава така.Другия път ще отнесем и 5 от испанците и тогава да очакваме още по смешни оправдания.Дано не сам прав,но със новата схема на Гонзо и другите двама бразилци и наши любимци ще го отнесат.Аз предлагам Гонзо да не пипа схемата,а просто даси намери дефанзивни халфове и добър таран отпред и после да говори,че не била добра схемата.Не схемата ви е виновна ,а друго.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Гонзо май нещо се е объркал?

Мнениеот metodito » 13 сеп 2009 08:22

Батков да не се прави на луд и да намери на Гонзо някакъв друг пост в клуба. Вместо като Сираков да бъде плют от феновете си. Гонзо няма вина, че не става за там. Предложил му е приел. Ама така ще понижи авторитета си. А той все пак е Георги Иванов - Гонзо, един голям футболист, а не офисен човек.

Fichango
Контакти:

Re: Гонзо май нещо се е объркал?

Мнениеот Fichango » 13 сеп 2009 08:29

Гонзо не избяга ли с линейката?

Fichango
Контакти:

Re: 13 месеца - 19 резила...или липса на късмет ?

Мнениеот Fichango » 13 сеп 2009 08:29

Късмет нямат Левски, това е.

Върни се в “Архив”