ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 13:54

Кашчей написа:
Evil23 написа:
1982 написа:Няма възраждане на ЦСКА, има прекръстен урод. ;)

Колега, да не се изхвърляме с цветистите определения. Някой от колегите снощи беше дал всички отбори, с които ЦСКА се сливал, вливали са се в него! В началото през 48 г. е имало преструктуриране на няколко отбора, за да се получи дядото на днешния ЦСКА. Познайте кой е единият от отборите? Дали не е Чавдар?
Колега, вие не познавате историята на уж любимия си клуб. Чавдар за втори път ще се преименува, за да има ЦСКА.
Това означава, че ако сегашното преструктуриране е урод, тогава и досега сме били уроди. Което вече ви извисява на нови висоти откъм слюноотделянето по ЦСКА.

Що не си избрахте "Чавдар" Троян, или "Чавдар" Б. Слатина 8-)

Търсят собственик със съмнения за ромски произход , за да може Мануш от Околовръстното да не е изолиран !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 май 2016 13:56

Evil23 написа:
Teo написа:Evil23, ЦДВ (тук е вече е имало основата) се обединява със Септември София. Нито е имало сливане, нито вливане, нито прекръстване, нито нищо.
През всичките години сме си имали основата, може да сме се обединявали с други отбори, да сме си сменяли името(както през 1985 временно), но винаги сме си били ЦСКА!
Ябълката е била червена и здрава! Докато не цъфна Гришата с неговите химии :idea:
В момента забележи. Настоящия ЦСКА(нашия ЦСКА от 1948) спира да съществува.
И на други ден се създава нещо от Чавдар-Литекс-София 2010, което има наглостта да се нарече "ЦСКА" :idea:

[wrapimg=]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f3/Unifying_protocol_of_Chavdar_%28Sofia%29.jpg[/wrapimg]

Колкото и да се връщаш назад в нашето родословно дърво ние винаги сме имали основа...
...преди Чавдар, сме имали АС-23.

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 23 май 2016 13:58

Кашчей написа:Що не си избрахте "Чавдар" Троян, или "Чавдар" Б. Слатина 8-)

Колега, това е глупав въпрос. Въпросните клубове нямат нищо общо с ЦСКА.

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 23 май 2016 13:59

Teo написа:Evil23, ЦДВ (тук е вече е имало основата) се обединява със Септември София. Нито е имало сливане, нито вливане, нито прекръстване, нито нищо.
През всичките години сме си имали основата, може да сме се обединявали с други отбори, да сме си сменяли името(както през 1985 временно), но винаги сме си били ЦСКА!
Ябълката е била червена и здрава! Докато не цъфна Гришата с неговите химии :idea:
И на други ден се създава нещо от Чавдар-Литекс-София 2010, което има наглостта да се нарече "ЦСКА" :idea:

:roll:

Само за сведение - "сменяли сме си името" / т.е. - "прекръстване" / няколко пъти.
Но през 1985г. ЦСКА "Септемврийско Знаме" е "разформирован".
Създаден е ФК "Средец" - който юридически няма нищо общо.

Но има "червени фланелки" и футболисти и треньори от закрития ЦСКА.
И си го "припознахме".

Това едва ли ще те успокои, но е факт

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 май 2016 13:59

Evil23 написа:
icko65 написа:Правата вървят с дълговете, колко пъти да ви се обясни ??!

Колега, дайте лик към тази наредба или закон. Това че някой е казал, друг го е повторил, а трети със същия интелект потретил, не означава, че е вярно.

Това не съм го писал аз!1982 да ти даде..Не че аз не мога ма не ми се занимава.Е...и учи!Писна ми.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 23 май 2016 14:03

icko65 написа:
Evil23 написа:

Колега, дайте лик към тази наредба или закон. Това че някой е казал, друг го е повторил, а трети със същия интелект потретил, не означава, че е вярно.

Това не съм го писал аз!1982 да ти даде..Не че аз не мога ма не ми се занимава.Е...и учи!Писна ми.

Колега, това беше опит за професионално измъкване. Друг път няма да имате право да твърдите, каквото и да е, защото сте го чули отнякъде.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 май 2016 14:05

Haralampy написа:

Само за сведение - "сменяли сме си името" / т.е. - "прекръстване" / няколко пъти.
Но през 1985г. ЦСКА "Септемврийско Знаме" е "разформирован".
Създаден е ФК "Средец" - който юридически няма нищо общо.

Но има "червени фланелки" и футболисти и треньори от закрития ЦСКА.
И си го "припознахме".

Това едва ли ще те успокои, но е факт

Няма отбор които да не сменял името през годините и особено за отборите от балканите.
Но винаги сме имали основата, която датира от 1923. Аз не претендирам за нея, но корените на нашия клуб идват от там.
Това, че по времето на комунизма са ни притискали да си сменяме името е съвсем друго. Докато прекръстването е нещо съвсем различно.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Чавдар "Етрополе" какво общо има с ЦСКА?
София 2010 - какви са тия?
Литекс - ?

Тука става дума за нещо наистина ужасно.

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 14:06

Абе , къде връщате кравите толкова отдавна ....сега има два варианта : Оздравяване на сегашното ПФК ЦСКА АД или някаква лудост Чавдар + Литекс+ Мануш ....ТОВА Е !!! :) аз съм си за вариант едно , ако ще и гришката да го прави , боли ме фара !

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 23 май 2016 14:06

Evil23 написа:
icko65 написа:
Evil23 написа:

Колега, това беше опит за професионално измъкване. Друг път няма да имате право да твърдите, каквото и да е, защото сте го чули отнякъде.

Върни се на страницата и виж кой го писа това.Аз не съм.Като си писал мнението си и си изтривал нещо си объркал..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 май 2016 14:11

Evil23 написа:
Кашчей написа:Що не си избрахте "Чавдар" Троян, или "Чавдар" Б. Слатина 8-)

Колега, това е глупав въпрос. Въпросните клубове нямат нищо общо с ЦСКА.

Какво общо имат с ЦСКА Чавдар Етрополе, Литекс и София 2010?

Единственият вариант тая химера да има реални претенции да бъде ЦСКА е да поеме дълговете. При всички останали случаи това ще си е един миш маш и нищо друго. И колкото и някои хора да настояват, че тоя миш маш всъщност е направен по същата рецепта, както патица по пекински, реалността ще си остане такава, каквато е.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”