NBA Regular Season 19-20
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Клипърс
Мисля, че си изпуснал едно "да" - Док да имаше топки, да си признае грешките. Какво си е признал дотук - кондиционния треньор не си е свършил работата, той ако ги имаше тези момчета в по-добра кондиция ехеее. Денвър гадовете нарочно играха 7 мача с Юта, за да влязат в кондиция, а после никой мръсник от тях не се контузи като Порзингис или поне като Дончич. Мрънкало е Док и намира вината някъде встрани, но почва с "аз поемам цялата отговорност, но...."
Re: NBA Regular Season 19-20
Док в 3 мача не намери решение. Абсолютно еднакво се развиваха мачовете, просто се видя колко изчерпан е!
Не съм съгласен, че са отпаднали безславно. Все пак да са отстъпили от бъдещият шампион.
Не съм съгласен, че са отпаднали безславно. Все пак да са отстъпили от бъдещият шампион.
- Drunken_Master
- Контакти:
Уефски
Buck32 написа:Мисля, че си изпуснал едно "да" - Док да имаше топки, да си признае грешките. Какво си е признал дотук - кондиционния треньор не си е свършил работата, той ако ги имаше тези момчета в по-добра кондиция ехеее. Денвър гадовете нарочно играха 7 мача с Юта, за да влязат в кондиция, а после никой мръсник от тях не се контузи като Порзингис или поне като Дончич. Мрънкало е Док и намира вината някъде встрани, но почва с "аз поемам цялата отговорност, но...."
Емо, виж сега, ти най-добре ги разбираш тези работи, понеже си фен на г*ведата... пардон Левски. Помниш оправданията на Мъди Стоилов с "топката", "терена", "вятъра", "земното притегляне", "Меркурий в ретроградна фаза" и т.н.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Re: Левски
Абе аз помня и "играли смо добро, али смо немали шансу", но Мъри никой не го е изкарвал велик треньор. А Глен извади късмет с Бостън и тръгна репутацията, че е голям. Даже при Стърлинг по едно време беше май и ГМ. Не се сети да се включи и на скамейката като играч, че съвсем да заприлича на ЛБДж в Кливланд 
- Drunken_Master
- Контакти:
Истината за ЦСКА
Кой беше това ? Миодраг Йешич, ли ? Противоречив треньор ми беше, тотално се провали през 2005-06, когато Черепа ви продаде титлата, да*ба неговата майка... Не ме е*е вече, това не е моят ЦСКА. boabbb да ме извини... 
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
Амидофен, това ли е великият клъчър, бе ?!

Re: Амидофен, това ли е великият клъчър, бе ?!
Drunken_Master написа:
Имах честа да видя всичко това!
Ще се помни вечно, пък едната стрелба на Джордж, тази най вдясно в дъното отиде познай къде!?
Има ги и тези дни. Важното е, че не се е скрил, както биха направили някои. Някои предпочитат да не стрелят въобще за да не им се наруши процента.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
- Drunken_Master
- Контакти:
!?
Бахти жалкаря е тоя...
Влиза в жалък обяснителен режим все едно му е любовница...

Влиза в жалък обяснителен режим все едно му е любовница...
И къде по-точно се обяснявам? Никой не го извинява, но ги има и тези дни. По-добре е, че е опитал, пък ако ще да е 0-10, отколкото 0-0 и да подава на Морис и Пат Бевърли.
Погледни се, че пак цял ден си си разтворил краката в двата форума и спориш с всички, бе, идиот!
Погледни се, че пак цял ден си си разтворил краката в двата форума и спориш с всички, бе, идиот!
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”