ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 13:27

1982 написа:
Evil23 написа:
icko65 написа:Според долупоказания член Етрополе гори като член на БФС оттам и никакви лицензи не могат да се издадат.Някой ще контрира с Анексите за изключения!Те важат само за кандидат-лицензиант Към момента на преименуването нито единия нито другия са такива.Ако БФС е принципен както досега-духате супата.На Ганчев зарята му свършва. [quo

Колега, явно четете наредбите, както дявола евангелието. Чавдар Етрополе според новия анекс е потенциален лицензиант. В този случай Чавдар Етрополе си променя името и седалището, наредбата не ги отхвърля, като потенциален лицензиант. Според Анексите за изключения даден отбор може дори да си прехвърли членството на друг отбор, и ще продължи да бъде възможен кандидат за професионален лиценз. А вие сте се разтревожили заради едно преструктуриране.

P.s. Съмнително е обаче, че в схемата участва Чавдар Етрополе. Идентичното седалище на новото и на старото ПФК предполага, че ще се търси прехвърляне на правата, от старото на новото дружество.

Правата вървят с дълговете, колко пъти да ви се обясни ??!

Този ми мяза на ЦСКА78 , по същия начин трудно вдява ....

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 май 2016 13:27

baraba написа:Определено ти и няколкото подобни , направо .... ГАЗ пикаете за радост на десетките хиляди , които се радват на възраждането на ЦСКА , за твое сведение аз когато станах фен тогава отбора се казваше ЦДНА и никога не ми е пукало дали са го преименовали на ЦСКА " Септемврийско знаме" , ЦФК "Седец" или ФК ЦСКА или ПФК ЦСКА или ПФК ЦСКА -1948 АД , единствено ме е интересувало това което и колегата ти написа по-горе , на този отбор дома му да е ст."Българска армия" да играе с червени фланелки и противниците в сектора за гости да се пенявят .... бий чорбата по главата !!! Просто и елементарно моето момче !!!

Няма възраждане на ЦСКА, има прекръстен урод. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 23 май 2016 13:28

Teo написа:
icko65 написа:
Teo написа:ЦСКА София все още е жив, а те вече готови да викат за Чавдар-Литекс-София 2010 а.к.а "ЦСКА" :oops:
@ Мен лично ме е срам от такива фенове! Не слагайте десетки хиляди под общ знаменател. Тези които ходим на Армията се знаем кой сме!

Прав си..Най-много ме е яд че повярва на Ганчев че ще оздравява и няма да има преименувания сливания и т.н.

Вярвах му, че ще направи така, че да не урони имиджа на клуба, а той отново си върши неговата!
Помнете ми думата.... това нещо ако стане ще бъде историческо петно върху най-великия футболен клуб в България!
Това стане ли факт, лично спирам да гледам футбол. Аз не подкрепям западни отбори и не подкрепям никой друг освен ЦСКА София.
От 1998 съм по стадионите, баща ми от 1970. Това е. Слагам край на секундата, ако това нещо се официализира!
А Ганчев да знае, че подведе много хора... ние му казахме какво искаме не един, два, три, 10, 100 пъти...
...искаме ЦСКА София да му се запази имиджа и да не му се уронва престижа!
Каква е тая червива ябълка? Отвънка ще е червена, а вътре пълна с червей като я отхапеш... абе, как ще живеете с това нещо?
Все още има нормални хора... да помогнат на ЦСКА София.
Не оставяйте клуба да умре! Вкараха боклуците, върнахме Лупи и сега ще правим урод... това ще бъде краят!

Не се заяждам, но бяхте предупреждавани многократно. То е явно, че и любовта към отбора е сляпа и понякога вярваме на това дето ни се иска. А и много пара се вкара за замазване на очите и ПР на плана Ганчев.

Все още нищо не е сигурно, но поне и на последните заблудени трябва да им е ясна целта на Ганчев. Да се ликвидира ЦСКА и на негово място да сложи нещо различно, което няма нищо общо с отбора ви.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 23 май 2016 13:28

Кашчей написа:
Haralampy написа:
Beladona написа:
baraba написа:Имало ли е алтернатива , разбира се че е имало , същата както и сега има алтернатива ... всичко е въпрос на избор , аз моя съм го направил още през 60 години на миналия век , а ти ????

Хахахаах ! Това е достатъчно ! Щом сегашната ситуация ти напомня на тази през 1985 г ,значи всичко е ясно за теб .... Само ми кажи щатен или нещатен сътрудник на Държавна сигурност си бил ? Или РУМНО ? Или си бил редови милиционер , член на БКП ? Кое от изброените си бил , че да ми е спокойно ?

Човека ти е написал "през 60-те години".
Къде го прати "1985г" ?
Смятай пак.
:mrgreen:

То, човекът написа и, че е станал фен, когато отборът се е казвал ЦДНА, а сега ми кажи кога през 60-те години е имало отбор с това име у нас!

:roll:

Не съм му адвокат, но до 62-ра си е "ЦДНА".

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 23 май 2016 13:30

Beladona написа:
Haralampy написа:
Beladona написа:
baraba написа:Имало ли е алтернатива , разбира се че е имало , същата както и сега има алтернатива ... всичко е въпрос на избор , аз моя съм го направил още през 60 години на миналия век , а ти ????

Хахахаах ! Това е достатъчно ! Щом сегашната ситуация ти напомня на тази през 1985 г ,значи всичко е ясно за теб .... Само ми кажи щатен или нещатен сътрудник на Държавна сигурност си бил ? Или РУМНО ? Или си бил редови милиционер , член на БКП ? Кое от изброените си бил , че да ми е спокойно ?

Къде го прати "1985г" ?
Смятай пак.

Чети пак и опитай пак ?

Четох, четох.
И кво ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 13:31

Haralampy написа:
Beladona написа:
Haralampy написа:
Beladona написа:

Къде го прати "1985г" ?
Смятай пак.

Чети пак и опитай пак ?

Четох, четох.
И кво ?

Знаеш, все пак нивата са ни различни .... Чети пак и докладвай после какво си разбрал !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 май 2016 13:33

Shaka написа:
Teo написа:
icko65 написа:
Teo написа:ЦСКА София все още е жив, а те вече готови да викат за Чавдар-Литекс-София 2010 а.к.а "ЦСКА" :oops:
@ Мен лично ме е срам от такива фенове! Не слагайте десетки хиляди под общ знаменател. Тези които ходим на Армията се знаем кой сме!

Прав си..Най-много ме е яд че повярва на Ганчев че ще оздравява и няма да има преименувания сливания и т.н.

Вярвах му, че ще направи така, че да не урони имиджа на клуба, а той отново си върши неговата!
Помнете ми думата.... това нещо ако стане ще бъде историческо петно върху най-великия футболен клуб в България!
Това стане ли факт, лично спирам да гледам футбол. Аз не подкрепям западни отбори и не подкрепям никой друг освен ЦСКА София.
От 1998 съм по стадионите, баща ми от 1970. Това е. Слагам край на секундата, ако това нещо се официализира!
А Ганчев да знае, че подведе много хора... ние му казахме какво искаме не един, два, три, 10, 100 пъти...
...искаме ЦСКА София да му се запази имиджа и да не му се уронва престижа!
Каква е тая червива ябълка? Отвънка ще е червена, а вътре пълна с червей като я отхапеш... абе, как ще живеете с това нещо?
Все още има нормални хора... да помогнат на ЦСКА София.
Не оставяйте клуба да умре! Вкараха боклуците, върнахме Лупи и сега ще правим урод... това ще бъде краят!

Не се заяждам, но бяхте предупреждавани многократно. То е явно, че и любовта към отбора е сляпа и понякога вярваме на това дето ни се иска. А и много пара се вкара за замазване на очите и ПР на плана Ганчев.

Все още нищо не е сигурно, но поне и на последните заблудени трябва да им е ясна целта на Ганчев. Да се ликвидира ЦСКА и на негово място да сложи нещо различно, което няма нищо общо с отбора ви.

Кой ще го подкрепи това уродче?
Всеки ИСТИНСКИ ЦЕСЕКАР които мисли с главата си и не гледа повърхностно нещата никога няма да приеме това нещо за ЦСКА!
Смотаното клише, че ще сме играли с червени фланелки, емблема и Армията + Ицо като обединител е хубаво, но ЧЕРВИВО отвътре.
Кръвта вода не става... Гришката като е много заможен да направи така, че ЦСКА София да остане чист и неопетнен!
Последна промяна от Teo на 23 май 2016 13:34, променено общо 1 път.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 май 2016 13:34

Beladona написа:
1982 написа:
Evil23 написа:
icko65 написа:Според долупоказания член Етрополе гори като член на БФС оттам и никакви лицензи не могат да се издадат.Някой ще контрира с Анексите за изключения!Те важат само за кандидат-лицензиант Към момента на преименуването нито единия нито другия са такива.Ако БФС е принципен както досега-духате супата.На Ганчев зарята му свършва. [quo

Колега, явно четете наредбите, както дявола евангелието. Чавдар Етрополе според новия анекс е потенциален лицензиант. В този случай Чавдар Етрополе си променя името и седалището, наредбата не ги отхвърля, като потенциален лицензиант. Според Анексите за изключения даден отбор може дори да си прехвърли членството на друг отбор, и ще продължи да бъде възможен кандидат за професионален лиценз. А вие сте се разтревожили заради едно преструктуриране.

P.s. Съмнително е обаче, че в схемата участва Чавдар Етрополе. Идентичното седалище на новото и на старото ПФК предполага, че ще се търси прехвърляне на правата, от старото на новото дружество.

Правата вървят с дълговете, колко пъти да ви се обясни ??!

Този ми мяза на ЦСКА78 , по същия начин трудно вдява ....

Не мяза,ТОЙ Е!
пп.Очаквай го скоро като Гриша Ганчев.
Последна промяна от petko.h.markov на 23 май 2016 13:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 23 май 2016 13:34

Кво стана колеги, възродихте ли се?Май ще има етрополска лютика и млечник :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2016 13:35

Haralampy написа:
Кашчей написа:
Haralampy написа:
Beladona написа:

Къде го прати "1985г" ?
Смятай пак.

То, човекът написа и, че е станал фен, когато отборът се е казвал ЦДНА, а сега ми кажи кога през 60-те години е имало отбор с това име у нас!

Не съм му адвокат, но до 62-ра си е "ЦДНА".

Ей, верно бе, значи аз съм с грешни спомени :oops:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”