Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hegemon
Контакти:

Re: Не е проблема треньора , а Батков...

Мнениеот hegemon » 12 сеп 2009 23:58

и с какво помогна топчо... 2/3 от головете срещу нас са през него !

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 сеп 2009 23:58

blue magic написа:Смятам, че не може да хвърляме цялата вина върху Достанич. Цялата подготовка бе проведена от Велев, а виждаме че функционалното състояние на отбора не е добро. Просто Батков трябваше да го смени много по рано. Защото без новодошлите - Топчо и Бардон щяхме да сме още по зле. А Ратко да вземе и да пуска Тасевски все пак! Все пак смятам ,че определено не е толкова зле като Велев!
Но сега трябва да вдигнем глава и да мислим за тежката седмица, която предстои. Силно се надявам да се мобилизираме.

Я кажи кое е не толкова зле като при Велев? Сериозно..искам да чуя. И стига с тази смешка за подготовката. Кога свърши първенството за Левски и кога започнаха мачовете? Направи сметка и помисли ти как би направил подготовка за това време? Аз лично съм сигурен,че без солидно количество зоб,няма да се справи никой треньор/кондиционен треньор.
110 години любов!

tprodanov
Контакти:

Re: Гонзо беснее - съдията порязал Левски с две секунди

Мнениеот tprodanov » 12 сеп 2009 23:59

gong написа:
Pro-European написа:Гонзо е голям!
... гъз!
Това го е доказвал многократно през годините... И продължава да го доказва. А вие още пеете оди за черните му слипове... Пейте, пейтеееее! Той 17.09 идваааа.... Тогава ще стане ясно всичко.

Всъщност, то всичко си стана ясно отдавна де...

и 20 ти идва, сещаш ли се? :mrgreen:

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Re: Ицето Йовов??!?!

Мнениеот Linky » 12 сеп 2009 23:59

Ицето игра днеска.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
The_Scientist

Re: Това не е ЛЕВСКИ

Мнениеот The_Scientist » 12 сеп 2009 23:59

Някой е написал "ах колко жалко е да си чорбар"-форумна мишко,колко жалко е да си говедо.ама не втори ,а и не трети,а май четвърти!

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Гонзо беснее - съдията порязал Левски с две секунди

Мнениеот Кашчей » 13 сеп 2009 00:00

tprodanov написа::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Добре бе, безсмъртнииии, ахахахах, по гръб нема падане, а? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Де си видял безсмъртен по гръб да пада :mrgreen:

Знаеш ли, отдавна не бях гледал почти цял мач на "Левски", но това, което видях не ме очарова особено и никак не съм оптимист за евромачовете.
Вашите ръководители и играчи би трябвало да разберат, че името "Левски" помага, но няма как да е гаранция че всички ще се съобразяват с него, само заради името.Има една много вярна приказка :"Бий, за да те уважават!".Как да ви уважават в Европа, като само ви бият в последните години?И как го виждаш Гонзо в четвъртък, с "Виляреал" , да тръгне да се обяснява със съдията и да не му се наложи следващия мач да го гледа от трибуните?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 13 сеп 2009 00:00

groti написа:В случай,че не си забелязал Ицето Йовов,беше един от най-дейните в синьо днес.

Стига с тва днес,колко мача ни провали????Той и Сърмов ще направи един мач и него ли ще го хвалиш после???Погледнете ситуацията по-мащабно а не да се гледа на дребно,заради това сме на това положение.Бием един по-важен мач на мускули и после излиза Батков:Левски пише приказки и т.н. и така до следващия резил.И така си се въртим в един омагЬосан кръг :|
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 13 сеп 2009 00:01

tprodanov написа:Абе като собственика е гнусен комунист как очаквате нещата да вървят? Разумния свят, естествения ход на нещата изхвърлят по всякакъв начин подобна сган от живота. Проблема става, когато се впият в нещо, което обичаме. Както останалите комунистически изчадия навсякъде по света си отиват бавно или бързо, така и този трябва да си отиде. Дано не влече и Левски със себе си.

Според мен много трудно ще се отървем от Ганьо. Очаквам скоро и феновете да се вдигнат срещу него, защото вече няма върху кой да хвърля вината и да отървава кожата , но веднага ще ти кажа и какъв ще бъде неговия отговор... "Добре, продавам отбора, но има ли кой да го купи?... и ще започне да разправя колко струва издръжката на отбора и колк пари е налял и сътветно ще иска да си ги върне...." И така, абе аз го казх още преди няколко месеца... това е следващия Христолов....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

kap40
Контакти:

Мнениеот kap40 » 13 сеп 2009 00:01

ми кво толкова е станало ? 30 мача на може сичките да се спечелат.Кат загубихме от тех миналия сезон 2 пъти кво стана?Станахме шампиони.Лошото е,че май немаше отбор за А група,па каму ли за Европа. :( Смърт за Батков.

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 13 сеп 2009 00:01

forzajuve написа:Гонзо и Ратко за виновни.Стига със обвиненията към Батков.Батков като дойдоха тандема Г и Р каза,че могат да искат нови играчи.И какво стана.Преди Дебрецен взехме Ортега и Симонович,а след тях никой.Батков колкото и сега да е малко закъсал може да си позволи 1-2 играчи.Вината е във Ратко и Гонзо,че не си познават отбора.Както всички знаят ние нямаме дефанзивни халфове и нападател,а те какво взеха офанзивен халф и некво подобие на 2ри нападател или крило.Това са грешките.И като се вземе впредвид изгонването на Цачев си е пълна трагедия.Няма да можел да се наложи.Евала Гонзо,то пък Ортега се наложи.А защо Балтанов пак е на пейката,след като вече стана и капитан на младежите.Поне да си бяха оставили Цачев и в средата да играе Балтанов и можеше и друго птиче да запее.Е ми какво стана със голмайсторът от шампионската лига.Дано Гонзо и радко по най-бързия начин да изгонят Ортега и на негово място да се налага Табаков,за да не стане като със Цачев.В школата се крият решенията на Г и Р.Стига със наемници,това е Левски.

А бе човече чуй се.. Гонзо ли да извади пари за играчи ? Вярно че не е много зрял ... но без пари толкова ако не знаеш и Ортега и Симонович ги взеха без пари.. някъде бях чел мисля че интервю с Л.Танев и той каза един г/д добър нападател за Българското първенство ще струва около 1 млн евро.. а Батков за 1 млн взима по 5 играча.. за всеки пост по един играч и как да станат нещата ..

Върни се в “Архив”