ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Някой би ли ми припомнил, защо се наложи да се създава Левски 1914 с оная лопата за емблема, вместо автентичния Левски закриван веднъж през 1949-та и създаван отново от комунистите като Динамо? Сериозно питам..
baraba написа:Определено ти и няколкото подобни , направо .... ГАЗ пикаете за радост на десетките хиляди , които се радват на възраждането на ЦСКА , за твое сведение аз когато станах фен тогава отбора се казваше ЦДНА и никога не ми е пукало дали са го преименовали на ЦСКА " Септемврийско знаме" , ЦФК "Седец" или ФК ЦСКА или ПФК ЦСКА или ПФК ЦСКА -1948 АД , единствено ме е интересувало това което и колегата ти написа по-горе , на този отбор дома му да е ст."Българска армия" да играе с червени фланелки и противниците в сектора за гости да се пенявят .... бий чорбата по главата !!! Просто и елементарно моето момче !!!
Страхотно ! Когато са ставали тези преименуваници и гаври , имало ли е алтернатива за ЦСКА ? Някакъв друг вариант, който феновете да изберат ?
baraba написа:Определено ти и няколкото подобни , направо .... ГАЗ пикаете за радост на десетките хиляди , които се радват на възраждането на ЦСКА , за твое сведение аз когато станах фен тогава отбора се казваше ЦДНА и никога не ми е пукало дали са го преименовали на ЦСКА " Септемврийско знаме" , ЦФК "Седец" или ФК ЦСКА или ПФК ЦСКА или ПФК ЦСКА -1948 АД , единствено ме е интересувало това което и колегата ти написа по-горе , на този отбор дома му да е ст."Българска армия" да играе с червени фланелки и противниците в сектора за гости да се пенявят .... бий чорбата по главата !!! Просто и елементарно моето момче !!!
Много точно си си избрал ника, след като за теб е все едно дали клубът ще се преименува по заповед отгоре, или ще ти докарат друг клуб, но със същото име, и ти ще го припознаеш за твоя клуб!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
ЦСКА София все още е жив, а те вече готови да викат за Чавдар-Литекс-София 2010 а.к.а "ЦСКА"
@ Мен лично ме е срам от такива фенове! Не слагайте десетки хиляди под общ знаменател. Тези които ходим на Армията се знаем кой сме!
@ Мен лично ме е срам от такива фенове! Не слагайте десетки хиляди под общ знаменател. Тези които ходим на Армията се знаем кой сме!
Имало ли е алтернатива , разбира се че е имало , същата както и сега има алтернатива ... всичко е въпрос на избор , аз моя съм го направил още през 60 години на миналия век , а ти ????

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
-
petko.h.markov
- Контакти:
Само човек с бицепси по-големи от главата му,може да прави тези сравнения.ЦСКА е съществувал и се е обединявал с други.
В онези тъмни години можеха да си правят всичко.Но пак повтарям-ЦСКА е съществувал.
Къде го виждаш сега ЦСКА?Чавдар си сменя името и се обединява с Литекс.Няма частица от ЦСКА в този хибрид.Това и Мичурин не е успял
да постигне.
Точно и ясно.
"Елементарно Уотсън".
Но няма полза, колега.
Това им го повтарям 20 пъти за 20 дни.
А "оно рупа ли рупа".
Наздраве и Само ЦСКА.
Teo написа:ЦСКА София все още е жив, а те вече готови да викат за Чавдар-Литекс-София 2010 а.к.а "ЦСКА"![]()
Прав си..Най-много ме е яд че повярва на Ганчев че ще оздравява и няма да има преименувания сливания и т.н.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
petko.h.markov написа:baraba написа:Определено ти и няколкото подобни , направо .... ГАЗ пикаете за радост на десетките хиляди , които се радват на възраждането на ЦСКА , за твое сведение аз когато станах фен тогава отбора се казваше ЦДНА и никога не ми е пукало дали са го преименовали на ЦСКА " Септемврийско знаме" , ЦФК "Седец" или ФК ЦСКА или ПФК ЦСКА или ПФК ЦСКА -1948 АД , единствено ме е интересувало това което и колегата ти написа по-горе , на този отбор дома му да е ст."Българска армия" да играе с червени фланелки и противниците в сектора за гости да се пенявят .... бий чорбата по главата !!! Просто и елементарно моето момче !!!
Само човек с бицепси по-големи от главата му,може да прави тези сравнения.ЦСКА е съществувал и се е обединявал с други.
В онези тъмни години можеха да си правят всичко.Но пак повтарям-ЦСКА е съществувал.
Къде го виждаш сега ЦСКА?Чавдар си сменя името и се обединява с Литекс.Няма частица от ЦСКА в този хибрид.Това и Мичурин не е успял
да постигне.
Ганчев ще бъде предложен за Нобелова награда по биология с това хибридно създание
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Така ти се иска на теб да е . Ама не е така на практика
Освен това не съм правил сравнения , а съм изброявал ... факти ! И не на последно място , много ми е интересно , как ще наричаш отбора , който ще излезе на Армията със ст.треньор Ицо , вратар Господинов , пред него Грънчов , Бранеков ...... Головодов , Галчев и компания , дали ще им викаш Чавдар или Литекс или пак ще си затваряш очите и ще повтаряш , като мантра , този отбор няма и частица от истинския ЦСКА (каквото и да значи това ) .... мммм ???
Айде със здраве , че много взех да пиша и по-полека с нервите , че да не съжалявате на стари години !!!
Айде със здраве , че много взех да пиша и по-полека с нервите , че да не съжалявате на стари години !!!
Последна промяна от baraba на 23 май 2016 13:02, променено общо 1 път.

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!