ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bond007
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот bond007 » 23 май 2016 09:43

Кашчей написа:Колега, как акциите на Стоичков ще останат в ЦСКА, ако смея да запитам вашата високо ерудирана личност?

Кашчей написа:И безналичните акции сигурно се съхраняват в касата на дружеството, че и на хартиен носител да са-пак там, нали?!

Кашчей написа:Колега, а според вас, всеки акционер на АД си държи акциите на отговорно пазене в касата на дружеството, особено безналичните :roll:

Ама ти сериозно ли? :shock:
Бях чувал, че се носят легенди за твоята неумственост, но сега се убеждавам с очите си.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 23 май 2016 09:45

Иначе усилията на колегата с женското име да спре с голи ръце насрещно идващ 500-тонен влак изискват известно уважение въпреки наивния си леко инфантилен характер.. 8-)

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 09:45

eddie написа:Ицо има 20000 акции от общо 100000, обявени, признати, регистрирани и т.н
Точка по въпроса!

Мне ! Ицо като се погледна в огледалото в банята тая сутрин, видя Фаса !

Изненадааааа ! :)

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 23 май 2016 09:46

bond007 написа:
Кашчей написа:Колега, как акциите на Стоичков ще останат в ЦСКА, ако смея да запитам вашата високо ерудирана личност?

Кашчей написа:И безналичните акции сигурно се съхраняват в касата на дружеството, че и на хартиен носител да са-пак там, нали?!

Кашчей написа:Колега, а според вас, всеки акционер на АД си държи акциите на отговорно пазене в касата на дружеството, особено безналичните :roll:

Бях чувал, че се носят легенди за твоята неумственост, но сега се убеждавам с очите си.

Кошчето е толкова неадекватен по въпроса, че човек се чуди как точно да му отговори без да го обиди.. :shock: :lol: :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 09:48

eddie написа:Иначе усилията на колегата с женското име да спре с голи ръце насрещно идващ 500-тонен влак изискват известно уважение въпреки наивния си леко инфантилен характер.. 8-)

Хахахах ! Така си мислиш ти , влакът го виждаш ти и още неколцина антифена на ЦСКА , аз виждам някакво влакче в коридора по релсички и сега ще му забия един шут !

Плюс това всеки влак си има аварийна спирачка , ще я дръпна с голи ръце та при спирането да изпопадат , гришки ,фасчета ,инджета,елечета , роми и помаци !!!
Последна промяна от Beladona на 23 май 2016 09:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2016 09:51

bond007 написа:

Ти, понеже си много умен, би ли ме просветлил как стои въпросът с маркирания текст?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 23 май 2016 09:54

Beladona написа:ПЕТРОЛ ??? Там има спор с Цецо Василев кой е 97 % собственик ...Гришата е с 3 % по записки на Цецо Василев :)

Тепърва ще има патаклама по Петрол ! Тази компания я забрави , не е негова по дкументи , а и не е раздавала дивиденти ....

Литекс Комерс публична ли е ? Май не е ? Как да видя как се движат акциите на непублична компания ?! :)

И немаш грижи , мерцедеса яко ДВИЖИ ! така се движат акциите на Литекс Комерс :)

Да, и аз не я намерих на Фондовата Борса. Моя грешка, но това, че Литекс Комерс не е листната на борсата не значи, че не носи дивиденти на държателите на акции в това дружество.

http://litexjsc.com/management.php

Но за Петрол сте в грешка, колега. Ганчев е собственик на Петрол.

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 09:55

[offtopic]Явно съм много добър , щом успях да регистрирам няколко Дони вече и да активирам няколко юзъра с по 200 мнения за 8 години , а сега пишат ли пишат :) Маааааааачкай , Беладоноооооо ![/offtopic]

BabaDona

Мнениеот BabaDona » 23 май 2016 09:55

Кашо, Кашо... много опити за мисловна дейност, много нещо :lol: Ама все безуспешни, не че се учудвам де :) :lol:

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 23 май 2016 09:56

Кашчей написа:Попитах Ви за безналичните, колега! За тях ми обяснете как остават в ПФК ЦСКА-1948 АД, след като са на притежателя си!
Ще съм Ви безкрайно благодарен и, ако ми покажете факсимиле от първата страница на Учредителния протокол и Устава на дружеството!

Колега, почвате да ставате нахален. Информацията я има в интернет, само трябва да я потърсите.

Върни се в “Архив”