Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2012 15:01

siniq_fen написа:
ralka_levskarka написа:Ръководните фактори в Левски потвърдиха новината на Гонг, че Сюлейман Диамотен ще играе при „сините”. Централният защитник на Лече трябва да премине медицински тестове, а след това да парафира договора си с българския клуб.

Малиецът вече е уредил своите документи в Италия и е въпрос на време да стане футболист на Левски.

Според източници на Гонг, футболистът ще получава около 200 000 евро на сезон в Левски. Агентът на Диамотен е италианец и е преговарял лично с Иво Тонев и Георги Иванов, които движат селекцията в клуба.

Честит да ни е левскари!!
Взехме хора на нужните позиции (остава само нападателя) :), да, не са 10, но имат качества.
С тези нови попълнения мисля, че ще изглеждаме доста добре.

Остава Диара :)

да остава само едно златно ДА от него, макар че не ми харесват капризите му, за които от една страна той се прав.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 фев 2012 15:02

ralka_levskarka написа:Ето и инфото от спортал.

Малийският бранител Сюлейман Диамунтен от Лече пристига в София, за да подпише официален договор с Левски. Новината бе потвърдена от ръководството на "сините" пред Sportal.bg. Утре сутринта защитникът се очаква да парафира контракт за 2,5 години с клуба, а след това да тръгне за Анталия и да се присъедини към новите си съотборници. 29-годишният бивш национал на Мали, с чийто екип е записал 47 мача и е вкарал два гола, има нужда от виза за Турция и това може да забави пристигането му в южната ни съседка.

Въпреки това от Левски се надяват още утре Диамунтен да бъде в лагера, ако ли не това ще се случи в следващите два дни. Защитникът, с над 140 мача за Лече и играл в калчото още с Рома, Бари и Пескара, прекрати договора си с тима на Валери Божинов, където имаше проблем с тифозите и прие офертата на родния гранд.

Значи няма да го видим срещу БАТЕ.Жалко!Да се надяваме,че ще успеят да уредят една последна контрола и там ще се включи.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2012 15:03

blue avalanche написа:
ralka_levskarka написа:Ето и инфото от спортал.

Малийският бранител Сюлейман Диамунтен от Лече пристига в София, за да подпише официален договор с Левски. Новината бе потвърдена от ръководството на "сините" пред Sportal.bg. Утре сутринта защитникът се очаква да парафира контракт за 2,5 години с клуба, а след това да тръгне за Анталия и да се присъедини към новите си съотборници. 29-годишният бивш национал на Мали, с чийто екип е записал 47 мача и е вкарал два гола, има нужда от виза за Турция и това може да забави пристигането му в южната ни съседка.

Въпреки това от Левски се надяват още утре Диамунтен да бъде в лагера, ако ли не това ще се случи в следващите два дни. Защитникът, с над 140 мача за Лече и играл в калчото още с Рома, Бари и Пескара, прекрати договора си с тима на Валери Божинов, където имаше проблем с тифозите и прие офертата на родния гранд.

Значи няма да го видим срещу БАТЕ.Жалко!Да се надяваме,че ще успеят да уредят една последна контрола и там ще се включи.

и на мен ми се искаше в този мач защитата ни да е желязна 8-)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 фев 2012 15:10

turbogena написа:И аз не го харесвам много Дани Младенов. Със Спас Делев са ми много еднакви - търчат като мухи без глави :lol:

Разликата е че Спасчо,обича да тича с топка под ръка :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 10 фев 2012 15:12

аз просто не виждам кой ще ни спре за дубъл и за нов европоход. Ние имаме честта да сме фенове на най-невероятния отбор по българските ширини, епохалните битки в ШЛ тепърва предстоят и аз съм сигурен че ще шестваме триумфално по най-големите стадиони из стария континент
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 фев 2012 15:13

modor написа:
turbogena написа:И аз не го харесвам много Дани Младенов. Със Спас Делев са ми много еднакви - търчат като мухи без глави :lol:

И да си брои засадите. :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2012 15:14

blue avalanche написа:
modor написа:

И да си брои засадите. :mrgreen:

ако може да допълня..
и да се държи за главата гледайки към небето :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 фев 2012 15:16

Очакваното ново попълнение на Лвески Сюлейман Диамутен притежава силен десен крак. Едно от добрите му качества е играта с глава. Опасен е и в наказателното поле на противника при статични ситуации.

Според експерти, моментната му цена е около 250 000 евро, но преди по-малко от три години, той се котираше доста повече. През лятото на 2009 година Рома плати за правата му 3 500 000 евро.

Умението му да играе добре с десния си крак му дава възможност в няколко двубоя по време на кариерата си да играе и като бек, но това е по-слабата му позиция.

Диамутен бе твърд титуляр за Мали до преди две години. Участвал е три пъти на Купата на Африка със своята държава.

Новият футболист на Левски владее много добре френски и италиански, което е обяснимо с оглед на факта, че играе десетина години в Калчото.

Един от големите мачове му е срещата Рома – Арсенал в Шампионската лига. Италианците печелят в Рим с 1:0, но губят след дузпи от „топчиите”. В този мач Диамутен е в центъра на защитата с Жуан, който вкарва и гола за „вълците”.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 фев 2012 15:17

Айде да ни е честит новия малийски орел СЪР Диамантен 8-)
И да му пожелаем 3 пъти шампион с Левски (засега ;) )
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 фев 2012 15:18

И да гледа с озверял поглед съдията и да ръкомаха по него...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”