Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Левски и Рафаел Бастос се разбраха

Мнениеот rsk » 12 фев 2014 10:51

Уж висим с лиценза, ама взимаме някакъв с извънземна заплата. Очаквам да е новия Марсиньо - дебел, демотивиран и с дебела неустойка.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 12 фев 2014 11:10

С пълна сила продължаваме с това малоумие да "инвестираме" и да "градим" отбор със скъпоплатени играчи с няколкомесечни договори...

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 12 фев 2014 11:15

Вярно,че доста се напатихме на големи очаквания от ново закупени "звезди", но се надявам този път да ни провърви.Отдавна в Левски не сме взимали такъв футболист.Дори и Гари.Неговата класа се забеляза едва след като игра при нас и затова трансферната му цена скочи двойно.Надявам се Бастос да разбере в какъв клуб идва и да заиграе така както е играл за Клуж,а той може и в това няма никакво съмнение.Ако двамата с Божинов оправдаят нашите очаквания, титлата не ми изглежда мираж.Жалко,че Огнянов се контузи толкова сериозно,но това е футбола... ДОБРЕ ДОШЪЛ В ЛЕВСКИ БРАЗИЛЕЦО!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 12 фев 2014 11:19

Докато един спортист не мине мед.тестове няма как да го броим за футболист на Левски!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 12 фев 2014 11:21

Дано покаже добри игри,понеже ми се струва,че е само за пари при нас и няма да се напряга много.Дано ме опровергае де.Иначе като му гледам клипа доста техничен ми изглежда,а и добри пасове дава.

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 12 фев 2014 11:31

жалко,че е малко старичък ,дано да е във форма иначе заедно с Божинов ще са са звездите на А група
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот tevez » 12 фев 2014 11:57

Новината на ***.eu се потвърди - ръководството на Левски вече е съвсем близо до уреждане на левия бек на Ботев Пловдив Артур Енрике. Много скоро той ще бъде свободен агент. Бразилецът е постигнал договорка с шефовете на "канарчетата" да прекрати контракта си по взаимно съгласие. На изпроводяк Енрике ще получи обезщетение в размер на 3 заплати.

Артур Енрике стана излишен в Ботев Пд след издънка на спортния директор Александър Александров. Кривия прехвърли квотата от трима играчи извън Европейския съюз и така един от легионерите трябваше да бъде разкаран. На "Колежа" остават Вандер Виейра, Хамза Юнес и Феребори Доре.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 фев 2014 12:41

Вероятно ще ви помогне спортно технически, но чета, че заплатата му ще е 50 000лв и дано не взриви съблекалнята.
Според вестник "Труд", бразилецът ще се разписва срещу феноменалните за българските условия 50 хил. лв. месечно. Скоро друг левскар не е взимал толкова много.

Единственият, който се доближава до неговите финансови условия, е нападателят Цветан Генков. Той получава обаче наполовина на неговите пари.
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2769574
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 фев 2014 12:43

Не мога да кажа,дали този футболист е добър или не е,(защото ми е неизвестен,аз зная за Michel Bastos)от клипчетата в ютуп не може да се даде реална преценка.Знае се,че е играл в ШЛ,ама това откога е мярка за качество?!(и "Левски" са играли там ,ама...).
Появи се информация,че се борите с отбор от серия Б на Бразилия за правата на този футболист(това вече е признак за качество,щом никой от серия А не го
иска),та колкото и да е "добър",според някои все още не е сигурен на 100%!http://www.novsport.com/news919701_1003.html

През последните дни предложението се покачи до 25 000, като немалка част от сумата трябва да бъде получавана като бонуси за играни мачове.
Примерно 1000 евро за всеки двубой, в който Бастош стъпи на терена. „Сините" са оптимисти за подписи.
Проверка на Novsport.com показа, че бразилският Наутико също напира за Бастош.

ПП Тази селекция се прави единствено заради юбилея ви,прибирате футболисти,които никой не ги иска(направо си е прах в очите)!Божи86 и този бразилец(ако наистина дойде) ще получават големи заплати и съответно,българина ще си тръгне след 6м. като свободен агент,а другия след 10м. по същият начин(за бразилеца, тъй като е стар друг начин няма)! ;) :)

ППП Ако някой мисли,че това,което съм написал по-горе е неправилно или невярно,нека ме обори! ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 12 фев 2014 13:05, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 фев 2014 13:19

Черният козел написа:Играчът, който направи име в Клуж бе най-сериозната трансферна цел на „сините“.

Тези журналисти заслужават да бъдат наредени всички до стената и да им се тегли един откос.
Няма, как най-сериозната си трансферна цел да я привличаш в последния момент поради стекли се обстоятелства.
nikoko написа:Гледам клипче с изявите му, и ми прави впечатление, че силният му крак е ... десният.

Ако го ползват като плеймейкър зад Божинов, ок, ама ако го гласят за ляво крило, пак ще се чудим що не му върви играта...

С кой крак играе няма значение. Дока ползваше левия крак за патерица, но това не му пречеше да е един от най-добри леви полузащитници играли по нашите терени.
Изображение

Върни се в “Архив”