Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот kireto2 » 21 фев 2013 20:50

Нормално да го подкрепя! Ако Бойко го няма, спират парите за Титан, спират и парите за ЦСКА! Държавата ,ако спре помощите, с червения клуб е свършено! :mrgreen: :idea:

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 фев 2013 20:59

спести ни жалките си изкавания
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 21 фев 2013 21:03

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:спести ни жалките си изкавания

Здрасти пич, истината боли нали?! :lol: ;)

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 фев 2013 21:09

???
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 фев 2013 21:36

няма по жалко племе бате, даже не ми е смешно да ви чета вече
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 фев 2013 22:01

kireto2 написа:Нормално да го подкрепя! Ако Бойко го няма, спират парите за Титан, спират и парите за ЦСКА! Държавата ,ако спре помощите, с червения клуб е свършено! :mrgreen: :idea:

То и с вас е свършено по тая логика,ако се замисли човек :lol: Все пак за ваше здраве е да не осъзнавате това предварително!Така сте си добре...заблудени и мислещи,че ''чорбарите'' сме преебани :lol:
П.П.Още не мога да си го поберем в главата в Подуене как не ви писна да повтаряте едно и също вече 5-6 години ''с ЦСКА е свършено''!На мене ми писна да го чета,пък за вас не знам :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 22 фев 2013 11:47

PR_CSKA написа:Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов се появи на митинга, организиран в подкрепа на премиера Бойко Борисов. Заедно с него бяха още двама представители от ръководството на "армейския" футболен клуб. "Червеният" бос се включи в скандиранията и на няколко пъти повтаряше мощно заедно с останалите името на министър-председателя.

"Тука сме в качеството на граждани на Република България, а не като шефове на ЦСКА. Аз съм твърдо зад премиера и затова дойдох да го подкрепя. При нас няма провокатори като Дучето. Всичко го правим от сърце. Питате ме дали "Левски" е отборът на народа? Аз не искам да си лепим разни етикети, но в никакъв случай ние не сме отбор на върхушката", заяви Борисов пред Би Ти Ви.

Любопитното е, че репортерката на телевизията не успя да разпознае Димитър Борисов. Наложи се водещите от студиото да уточнят, че това е единият от собствениците на ЦСКА.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Да не би Титан да са пращали служители да подкрепят митинга 8-) 8-) 8-)

А според мен с участието си в този митинг "Гърнето" доказва ,че мисията му като собственик на ЦСКА е да съсипе клуба и каквото може да открадне. Или както казва Георги Атанасов да държи отбора в будна кома.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 22 фев 2013 13:10

plamen_ch написа:
PR_CSKA написа:Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов се появи на митинга, организиран в подкрепа на премиера Бойко Борисов. Заедно с него бяха още двама представители от ръководството на "армейския" футболен клуб. "Червеният" бос се включи в скандиранията и на няколко пъти повтаряше мощно заедно с останалите името на министър-председателя.

"Тука сме в качеството на граждани на Република България, а не като шефове на ЦСКА. Аз съм твърдо зад премиера и затова дойдох да го подкрепя. При нас няма провокатори като Дучето. Всичко го правим от сърце. Питате ме дали "Левски" е отборът на народа? Аз не искам да си лепим разни етикети, но в никакъв случай ние не сме отбор на върхушката", заяви Борисов пред Би Ти Ви.

Любопитното е, че репортерката на телевизията не успя да разпознае Димитър Борисов. Наложи се водещите от студиото да уточнят, че това е единият от собствениците на ЦСКА.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Да не би Титан да са пращали служители да подкрепят митинга 8-) 8-) 8-)

А според мен с участието си в този митинг "Гърнето" доказва ,че мисията му като собственик на ЦСКА е да съсипе клуба и каквото може да открадне. Или както казва Георги Атанасов да държи отбора в будна кома.

Той е свободен човек и може да ходи където си поиска.С какво право ти му държиш сметка.Той казва че е на митинга
като гражданин-къде тук насваш ЦСКА? Нали Титан трябва да работи за да издържа отбора.Не е нормално да си толкова
задръстен.Злобата ти пречи да мислиш.

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

всичко ще се плаща на българския "Олд Трафорд"

Мнениеот deepblue » 22 фев 2013 13:48

Вече нищо няма да бъде безплатно на стадиона на ЦСКА. Това заяви пред нашата медия изпълнителният директор на "червените" Георги Илиев. Той поясни думите си от по-рано, че стадион "Българска армия" прилича на дома на Манчестър Юнайтед - "Олд Трафорд". Според Майкъла това, което се прави на стадиона на ЦСКА, не е правено досега на друго българско съоръжение.

"Това, което се прави е уникално, колкото и на някои да не им се иска и все да плюят по ЦСКА. Кое точно визирам като казвам, че "Армията" ще бъде като "Олд Трафорд"? Това, което съм видял там, се опитвам да го пресъздам тук. Става дума за съблекални, пресложа, официалната ложа, разположението на камерите по стадиона. Стремим се всичко да е идеално. Искам да кажа нещо и за сектор "Г". До края на месец март той ще бъде готов да приеме нашите фенове. Всичко по него ще излезе към 100 хиляди лева. От тях половината са за новите седалки в сектора, които ще са с петгодишна гаранция.

Очаквам комисията да мине на "Армията" на 27 или 28 февруари, а от следващия ден вече всичко на стадиона ще започне да се плаща. Няма да е като досега. Ако искате да влезете да снимате, ще трябва да платите. Още не съм определил цената на входа", сподели Майкъла

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Re: всичко ще се плаща на българския "Олд Трафорд"

Мнениеот deepblue » 22 фев 2013 13:48

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Maйкъла тотално изтреще :)

Върни се в “Архив”