ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Evil23

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Evil23 » 23 май 2016 09:29

Кашчей написа:
Evil23 написа:

Колега, доколкото съм запознат акциите от дадена фирма няма нужда да пътуват с притежателя си.

И безналичните акции сигурно се съхраняват в касата на дружеството, че и на хартиен носител да са-пак там, нали?!

Колега, явно според вас акциите могат да се пращат и по пощата.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 23 май 2016 09:29

Напъни, Подуене, напъни.. още малко и закриваш омразния ЦСКА.. :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2016 09:30

Evil23 написа:
Кашчей написа:
Evil23 написа:

Колега, доколкото съм запознат акциите от дадена фирма няма нужда да пътуват с притежателя си.

И безналичните акции сигурно се съхраняват в касата на дружеството, че и на хартиен носител да са-пак там, нали?!

Колега, явно според вас акциите могат да се пращат и по пощата.

Колега, а според вас, всеки акционер на АД си държи акциите на отговорно пазене в касата на дружеството, особено безналичните :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 23 май 2016 09:31

Beladona написа:Компания на ГГ, Фаса или Инджов , ама АД , ако някога е дала дивиденти на своите акционери ,аз скачам от козирката , ама наистина ! :) хахахахахаха ! Дивиденти беееее ! От Гришока ше чака ....Дивидентите не са като ДДС то , да знаеш ! :) хахахаха !

Не знам, колега. Може би трябва да погледнете как се движат акциите на Литекс Комерс или Петрол.

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 09:33

eddie написа:Напъни, Подуене, напъни.. още малко и закриваш омразния ЦСКА.. :lol: :lol:

Кво подуене бе , Пич ?! Напъни Микре ... :)

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 23 май 2016 09:34

Кашчей написа:Колега, а според вас, всеки акционер на АД си държи акциите на отговорно пазене в касата на дружеството, особено безналичните :roll:

Колега, изглежда според вас акциите могат да се държат на хартиен носител единствено, във вашият случай една каса, си е просто необходимост.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 23 май 2016 09:39

Треньорският щаб на ПФК ЦСКА 1948 вече планира усилено лятната подготовка на отбора, като работи върху няколко варианта, съобщава "Тема:Спорт". "Армейците" се стягат за участие в "А" група, която ще започне на 23 юли (събота).

Очаква се днес или най-късно до сряда, 25 май, да има решение къде ще се проведат двата лагера на "червените", както и точната дата за старт на подготовката. Той най-вероятно ще бъде даден в периода между 10 юни, петък, и 13 юни, понеделник . Това означава, че отборът ще има по-малко от две седмици почивка. Последният мач за сезона е на 29 май (неделя) срещу Миньор (Перник) на стадион "Васил Левски".

Почти сигурно ЦСКА ще има по един лагер в България и в чужбина, а не както бе през миналото лято - два на родна земя. Тогава "армейците" се готвиха изцяло в Тетевен. През зимата пък бяха в Турция и Гърция.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 май 2016 09:39

Evil23 написа:
Beladona написа:Компания на ГГ, Фаса или Инджов , ама АД , ако някога е дала дивиденти на своите акционери ,аз скачам от козирката , ама наистина ! :) хахахахахаха ! Дивиденти беееее ! От Гришока ше чака ....Дивидентите не са като ДДС то , да знаеш ! :) хахахаха !

Не знам, колега. Може би трябва да погледнете как се движат акциите на Литекс Комерс или Петрол.

ПЕТРОЛ ??? Там има спор с Цецо Василев кой е 97 % собственик ...Гришата е с 3 % по записки на Цецо Василев :)

Тепърва ще има патаклама по Петрол ! Тази компания я забрави , не е негова по дкументи , а и не е раздавала дивиденти ....

Литекс Комерс публична ли е ? Май не е ? Как да видя как се движат акциите на непублична компания ?! :)

И немаш грижи , мерцедеса яко ДВИЖИ ! така се движат акциите на Литекс Комерс :)

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 23 май 2016 09:40

Ицо има 20000 акции от общо 100000, обявени, признати, регистрирани и т.н
Точка по въпроса!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 май 2016 09:41

Evil23 написа:
Кашчей написа:Колега, а според вас, всеки акционер на АД си държи акциите на отговорно пазене в касата на дружеството, особено безналичните :roll:

Колега, изглежда според вас акциите могат да се държат на хартиен носител единствено, във вашият случай една каса, си е просто необходимост.

Попитах Ви за безналичните, колега! За тях ми обяснете как остават в ПФК ЦСКА-1948 АД, след като са на притежателя си!
Ще съм Ви безкрайно благодарен и, ако ми покажете факсимиле от първата страница на Учредителния протокол и Устава на дружеството!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”