Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

agisofttm
Контакти:

Re: Това не е ЛЕВСКИ

Мнениеот agisofttm » 12 сеп 2009 21:33

На туй му се вика ДЕМотивация ........ в интерес на истината наистина ТОВА не е ЛЕВСКИ и то се ВИДЯ ..... една маймунка седя 90 минутки а младите момчета които ще се раздадат на 100% седяха и пазиха пейката да не избяга :lol: Като цяло съм ЗА Наско да се върне.... както и Ники Илиев за Треньор, но за съжаление разберете бе ХОРА - ние сме ЛЕВСКАРИ (сърцати) а другите са БИЗНЕСМЕНИ (КинтоЛапачи) - всеки си гледа изгодата все пак .... не ми се мисли ама все пак Лески си тръгва към падение тоз сезон ..... нали знаете КРИВАТА за променливото напрежение ???? .... Е сега се намираме към падението .... ще трябва да изтърпим много критики и ще трябва да понесем всякакви коментари..... но все пак КРИВАТА ще свърши и после ще започне поредната "МЕЧТА" :) :) :) :)

julistoimenov
Контакти:

Re: Батков да връща Сираков или...

Мнениеот julistoimenov » 12 сеп 2009 21:33

Една птичка пролет не прави,докога ще разчитаме само на Сираков да ни оправя отбора.Крайно време е тези момчета да разберат,че отбора на Левски е един велик тим и,че трябва да играят от сърце и да се раздават във всеки един мач.А това днес беше една пародия на игра,а от тук нататък какво идват сериозните мачове.Вилерял,Лацио и Базел и тук нищо добро не ни чака.Крайно време е нещо да се промени в отбора.САМО ЛЕВСКИ!

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 12 сеп 2009 21:33

stefan_bg2 написа:Футболистите имат нужда от яко конско, и здраво стягне, а те са толкова отпуснати, нямат хъс, спортна злоба, нямат желание за игра, а това е недопустимо :!:

Кой да има желание ? Знаеш ли на Рабех , Ортега , Жоазиньо и Суарес през къде им е за Левски ??? За тях по-важното е да имат в джобовете какво да харчат по Биад , Плаза и т.н. А при положение , че имаш капитан на младежкия национален отбор и го държиш на пейката .. бих казал ИДИОТ :!: :!: :!: :idea:

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 12 сеп 2009 21:34

hegemon написа:
buffon написа:направо ми се плаче.Това не е този Левски който аз помня и искам да бъде.а за Ортега нямам думи,това трябва да бъде последният му мач в Левски дори и в дубъла не трябва да го пускат.в Испания Боян Табаков трябва да е титуляр,и без туй ще отнесем най-малко тройка но поне да рискува на другите им се наситих аз поне.

забра ви състава ще е същият като днес , с добавка симонович..... и тасевски

Ае остай тая работа. Требе да си много кух, да не видиш, че Ортега само тича напред-назад. По-добре да пусне Виктор Генев централен нападател. Поне нема да се дразня като поема така топката, щото си го знам, че е наш.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Ласло Боднар
Контакти:

Re: Евробойците са в катастрофално състояние!

Мнениеот Ласло Боднар » 12 сеп 2009 21:34

ЗА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ЛЕФСКИ ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА НЯКАКВА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА..........

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 12 сеп 2009 21:35

hegemon написа:
buffon написа:направо ми се плаче.Това не е този Левски който аз помня и искам да бъде.а за Ортега нямам думи,това трябва да бъде последният му мач в Левски дори и в дубъла не трябва да го пускат.в Испания Боян Табаков трябва да е титуляр,и без туй ще отнесем най-малко тройка но поне да рискува на другите им се наситих аз поне.

и аз съм на същото мнение,като може би и Георги Христов ще е в състава

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 12 сеп 2009 21:36

ТАБАКОВ ДА ИГРАЕ,ТОЙ ПОНЕ БЪЛГАРСКИ РАЗБИРА И КАТО МУ КАЖЕШ ДА БИЕ ВЪВ ВРАТАТА ЩЕ ТЕ РАЗБЕРЕ,НО ТУЙ СЪРБИН АКО МУ ГО КАЖЕ КАК ЩЕ ПРОЗВУЧИ ?
Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Евробойците са в катастрофално състояние!

Мнениеот Sleepwalker » 12 сеп 2009 21:36

124 написа: А,и ние имахме греди,тук-там положение и можехме да го добутаме до хикс,но играта е трагична,мани резултата.Плюс това с тази тактика Пирин би Литекс и Славия,тя не е изненада.Но в четвъртък какво ще се прави,еба ли му мамата...

Ами какво ще се прави,ще се пада!За Цска няма да говоря,тях да си ги обсъждат червените фенове.С тая игра нашите ще изядат яка тупалка от Виляреал.С испански тимове изобщо не можем да играем,техния футбол е все едно от друга планета спрямо нашия(на всичките ни отбори)-ония са бързи,технични и креативни,не ми се мисли какъв срам ще е в четвъртък.Колкото и да ми се иска,не мога да бъда оптимист.Левски в момента е трагичен,няма идея как да се играе с отбор горе долу на нашето ниво,та камо ли с такъв поне с 2 класи над нашата!Че то освен Ратко да ги нареди 10 човека пред наказателното поле и цял мач да кюскат топката,друг начин да се отървем с малко не виждам!Дано все пак нашите да се представят достойно в Испания.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 сеп 2009 21:36

baligo написа:
hegemon написа:

Ае остай тая работа. Требе да си много кух, да не видиш, че Ортега само тича напред-назад. По-добре да пусне Виктор Генев централен нападател. Поне нема да се дразня като поема така топката, щото си го знам, че е наш.

Нищо, че е защитник :mrgreen:

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

ПФК ЛЕВСКИ 1914

Мнениеот INZAGHI_99 » 12 сеп 2009 21:36

Игра ли сме у добра, али нимали сме шанс!!!!
ПФК ЛЕВСКИ СЕ ПРЕВЪРНА В УЧИЛИЩЕ ЗА НЕКАДЪРНИЦИ!!!!!!!!!
ХЕРО ДОБРЕ ДОШЪЛ!!!

П.П Плюй те ме сега и ми кажете, че не съм ЛЕВСКАР!!!! Или си свалете очилата, че НИЩО НЕ ИГРАЕМ!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Върни се в “Архив”