Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stefan_bg2 написа:Футболистите имат нужда от яко конско, и здраво стягне, а те са толкова отпуснати, нямат хъс, спортна злоба, нямат желание за игра, а това е недопустимо
hegemon написа:buffon написа:направо ми се плаче.Това не е този Левски който аз помня и искам да бъде.а за Ортега нямам думи,това трябва да бъде последният му мач в Левски дори и в дубъла не трябва да го пускат.в Испания Боян Табаков трябва да е титуляр,и без туй ще отнесем най-малко тройка но поне да рискува на другите им се наситих аз поне.
забра ви състава ще е същият като днес , с добавка симонович..... и тасевски
hegemon написа:buffon написа:направо ми се плаче.Това не е този Левски който аз помня и искам да бъде.а за Ортега нямам думи,това трябва да бъде последният му мач в Левски дори и в дубъла не трябва да го пускат.в Испания Боян Табаков трябва да е титуляр,и без туй ще отнесем най-малко тройка но поне да рискува на другите им се наситих аз поне.
124 написа: А,и ние имахме греди,тук-там положение и можехме да го добутаме до хикс,но играта е трагична,мани резултата.Плюс това с тази тактика Пирин би Литекс и Славия,тя не е изненада.Но в четвъртък какво ще се прави,еба ли му мамата...
baligo написа:hegemon написа:buffon написа:направо ми се плаче.Това не е този Левски който аз помня и искам да бъде.а за Ортега нямам думи,това трябва да бъде последният му мач в Левски дори и в дубъла не трябва да го пускат.в Испания Боян Табаков трябва да е титуляр,и без туй ще отнесем най-малко тройка но поне да рискува на другите им се наситих аз поне.
Ае остай тая работа. Требе да си много кух, да не видиш, че Ортега само тича напред-назад. По-добре да пусне Виктор Генев централен нападател. Поне нема да се дразня като поема така топката, щото си го знам, че е наш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта