Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: СТИГА РЕКЛАМА!ЛЕВСКИ ЩЕ БИЕ БЕЗ ПРОБЛЕМ!!!

Мнениеот samobotev » 13 мар 2009 12:30

Знаеш ли колко фенове на Локо и Ботев казват, че са от Левски и ЦСКА-НИКОЛКО!В Пловдив е много по-различно от другите градове,където е задължително след градския отбор да подкрепяш левски или цска.Тук не е така и много се дразня, че не го разбирате, ама е обяснимо.Един познат от София ме пита като съм от Ботев от Левски или от ЦСКА съм и не може да повярва, че изобщо не ме интересуват и ги мразя.Така е със всеки тук!

и аз и аз ги мразя,мръсните гадни съдииски отборчета от най голямото село в България

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: защо някои трябва да играе на запад за да го признаем в бълг

Мнениеот 0007 » 13 мар 2009 12:34

Old_death написа:
Ем извинявайте много,ама за точно това говореше и авторът-предпочита титла на Левски отколкото да лгеда някой българин по телевизията.За феновете това е по-добре.Пък и колкото и да си говорим за прославяне българите в чужбина с нищо не прославят страната ни

Точно тоя ви манталитет ви прави отбор за вътрешна консумация и да изглеждате смешни в изявите ви в Европа.Втората част от публикацията ти е меко казано несериозна.Точно покрай Пенев,Стоичков,Бербатов и други спортисти,впечатлили с изявите си по светът,много хора разбраха че има България!!!

Мислиш ли,че се замислят за страната от която идва футболиста?Пък и ако ние изглеждаме смешни вие как изглеждате
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 мар 2009 12:41

Мислиш ли,че се замислят за страната от която идва футболиста?Пък и ако ние изглеждаме смешни вие как изглеждате

Мразя да се повтарям,но за теб ще направя едно изключение ;) Както казах много хора по света разбраха за съществуването ни само заради успехите на наши спортисти в чужбина.Това би трябвало да уважаваме тия наши посланници,а не да ги плюем.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

levski_777
Контакти:

Re: Режат заплатите и в Левски

Мнениеот levski_777 » 13 мар 2009 13:08

Аз лично не съм много сигурен, че им режат заплатите.
От каде да сме сигурни, че това не са пак спекулации на журналистите или на някой друг :?: :?: :?:

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 13 мар 2009 17:18

Old_death написа:
94 година Цветанов,Кременлиев,Хубчев,Янков,Боримиров,Сираков на кой бяха протежета че не си спомням май на Стратега а колко от чорбата бяха там?

Тук май ставаше въпрос за футболна реализация в чужбина.От посочените от теб май само дядо Боре направи кариера в Мюнхен !!!Но даже и да гледаме представянето на футболистите в нашето първенство,сравни броят на изиграните мачове и вкараните голове в България на Гонзо и Стоичкив,виж КПД-то им и тогава говори.Тук не искам да правя сравнение между вашата "легенда" и футболисти от ранга на Хр. Бонев и П.Жеков,защото ще станете смешни ;)

Фактология:
Стоичков - 123 м./83 гола
Пенев Л. - 123 м./88 гола
Жеков /в ЦСКА/ - 184 м./144 гола
Сираков - 205 м./165 гола
Гонзо 173 м./100 гола
Къде по-точно е "очевадната" разлика, ако изключим клубните пристрастия?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 мар 2009 17:44

94 година Цветанов,Кременлиев,Хубчев,Янков,Боримиров,Сираков на кой бяха протежета че не си спомням май на Стратега а колко от чорбата бяха там?

Тук май ставаше въпрос за футболна реализация в чужбина.От посочените от теб май само дядо Боре направи кариера в Мюнхен !!!Но даже и да гледаме представянето на футболистите в нашето първенство,сравни броят на изиграните мачове и вкараните голове в България на Гонзо и Стоичкив,виж КПД-то им и тогава говори.Тук не искам да правя сравнение между вашата "легенда" и футболисти от ранга на Хр. Бонев и П.Жеков,защото ще станете смешни ;)

Фактология:
Стоичков - 123 м./83 гола
Пенев Л. - 123 м./88 гола
Жеков /в ЦСКА/ - 184 м./144 гола
Сираков - 205 м./165 гола
Гонзо 173 м./100 гола
Къде по-точно е "очевадната" разлика, ако изключим клубните пристрастия?

Стоичков-0.6747 гола на мач
Пенев-0.7154
Жеков-0.7659
Сираков-0.5780

Смятам ти КПД (коефициент на полезно действие) на всеки от тия четиримата,без да съм проверявал истинността на изнесените от теб данни,и без да споменавам,че Сираков има отбелязани 40 гола от дузпи!!!Тук ставаше въпрос за Гонзо,ама няма значение.Поне когато цифрите говорят,вие млъкнете.От изнесената от теб статистика личи,че безпорен лидер като голмайстор от тях е П.Жеков,докато Сираков държи твърдо челното четвърто място :lol: Следващият път се постарай да не се излагаш така!

Ето ти и статистиката на Гонзо с екипа на Левски:100 гола от 173 мача или 0.5780 гола на мач.Точно същия КПД като и Сираков!Това говори езикът на цифрите.Ако към тия показатели прибавим и головете,отбелязани за други отбори,просто дистанцията между вашите "легенди" и истинските футболисти става огромна ;) Тук не става въпрос за клубни пристрастия,а за елементарна статистика.Пристрастия има тогава,когато с цел да се докаже една несъстоятелна теза се изопачават цифрите!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 13 мар 2009 18:01

За пореден път се разделихте на Левски и ЦСКА. Я само вижте колко от тези така наречени от вас "легенди" са рожба на собствените школи на тези отбори? Изпускате доста имена и за двата отбора, също представили се добре в чужбина, това, че не са говорили за тях по телевизията колкото за Стоичков не умаловажава труда им- ще спомена само няколко имена- Мариян Христов, Илиан Илиев, Пламен Марков...

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 мар 2009 18:06

За пореден път се разделихте на Левски и ЦСКА. Я само вижте колко от тези така наречени от вас "легенди" са рожба на собствените школи на тези отбори? Изпускате доста имена и за двата отбора, също представили се добре в чужбина, това, че не са говорили за тях по телевизията колкото за Стоичков не умаловажава труда им- ще спомена само няколко имена- Мариян Христов, Илиан Илиев, Пламен Марков...

Майки,по принцип си прав.Не съм искал да пренебрегна някой друг играч,просто споменавах тия,които са най-изявени с изявите си по един или друг начин.

Потребителски аватар
Junior Urchin

Мнениеот Junior Urchin » 13 мар 2009 19:05

Old_death написа:
Ем извинявайте много,ама за точно това говореше и авторът-предпочита титла на Левски отколкото да лгеда някой българин по телевизията.За феновете това е по-добре.Пък и колкото и да си говорим за прославяне българите в чужбина с нищо не прославят страната ни

Точно тоя ви манталитет ви прави отбор за вътрешна консумация и да изглеждате смешни в изявите ви в Европа.Втората част от публикацията ти е меко казано несериозна.Точно покрай Пенев,Стоичков,Бербатов и други спортисти,впечатлили с изявите си по светът,много хора разбраха че има България!!!

А вaс международното чудо от страх да не останете незабележими са ви клонирали у всяка източноевропейска колака :lol:

Изображение

[video]http://www.youtube.com/watch?v=otJqwxAEYK4[/video]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Ботев-Левски:преди и след мача

Мнениеот rhaegar » 13 мар 2009 19:21

Моля давайте мненията си само тук,без да отваряме 10 теми за едно и също.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”