NBA Regular Season 19-20

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pill
Контакти:

Re: NBA Regular Season 19-20

Мнениеот pill » 16 сеп 2020 09:57

obi4am_pirin написа:За мен проблемът им е арогантността... Няма да правя сравнение между Торонто с Кауай и Клипърс с Кауай.Единственото е че момчетата от Севера си трайкаха и действаха на терена.Тези с големите усти сами се прекараха.

Каква арогантност? Ако изключим Бевърли, който е ясен на всички, не виждам никакви провокатори, още по-малко пък някой да е арогантен. Виж, арогантни клоуни колкото искаш в Лейкърс.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 16 сеп 2020 10:02

Именно, в Торонто нямаше нито един тип с толкова негативен образ като Бевърли, Морис или Херъл. Те просто играеха (и играят) отборен баскетбол и при наличието на един достатъчно уверен в себе си (и малко по-стабилен от Лаури :) ) добър играч да ги поведе можеха пак да са на финал.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 сеп 2020 10:04

[offtopic]Малко извън НБА, жалко!

https://www.sportal.bg/news.php?news=862767[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Лейкърс

Мнениеот Drunken_Master » 16 сеп 2020 10:11

Аз се чудя, кой от Лейкърс е "провокатор" ?! Единствено се сещам за Рондо в годините в Селтикс, когато на една среща срещу Лейкърс тренираше с черни очила, понеже някой му беше надул главата... :lol: :lol: :lol:
В Лейкърс пак май имаше някакви изпълнения срещу Хардън.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Селтикс

Мнениеот rhaegar » 16 сеп 2020 10:24

Drunken_Master написа:Прав си, за какво ни е на нас, след като имаме най-много от всички. На вас ви трябваше, за да си измислите причина, че сте на едно равнище с нас, ама... :lol:

Ти ваша титла не си виждал в съзнателния ти живот, кво се периш? :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 сеп 2020 10:31

Скоро може и да не види! :mrgreen:
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: Арогантни клоуни

Мнениеот Buck32 » 16 сеп 2020 10:33

Апче, извинявай за френския ми, но с подобни авторитетни изказвания, не мислиш ли, че се присъединяваш към тази категория? То не беше колко е слаб Йокич, колко са добри Клипърс... От една страна ти е по-лесно, защото нямаш моите смесени чувства, ако може някак да станем шампиони без Леброн, от друга - в неприязънта си към него понякога прекаляваш. Не се опитвам да те обидя - независимо от различията тук стават обикновено интересни дискусии (да се подмажа на съпартиеца ;)) сигурно защото модераторите са по-добри от тези в Спортал или просто повече си гледат работата.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

2008

Мнениеот Drunken_Master » 16 сеп 2020 10:36

rhaegar написа:Ти ваша титла не си виждал в съзнателния ти живот, кво се периш? :lol:

Ревеш, ли ? :lol: :lol:
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 сеп 2020 10:50

Е то това му е на "гения" Д.Ейндж. Успя да докара К.Гарнет че да ги направи шампиони.
След този отбор провал след провал. Тази година засега са ОК защото изненадващо са на финал на изток.
Само дано няма финал м/у Лейкърс и Бостън тази година!
:mrgreen:

pill
Контакти:

Re: Арогантни клоуни

Мнениеот pill » 16 сеп 2020 10:53

Buck32 написа:Апче, извинявай за френския ми, но с подобни авторитетни изказвания, не мислиш ли, че се присъединяваш към тази категория? То не беше колко е слаб Йокич, колко са добри Клипърс... От една страна ти е по-лесно, защото нямаш моите смесени чувства, ако може някак да станем шампиони без Леброн, от друга - в неприязънта си към него понякога прекаляваш. Не се опитвам да те обидя - независимо от различията тук стават обикновено интересни дискусии (да се подмажа на съпартиеца ;)) сигурно защото модераторите са по-добри от тези в Спортал или просто повече си гледат работата.

Е, не са ли? Една от (многото) причините толкова много хора да плюят по Леброн Джеймс е арогантността му. Дейвис и той е пълен лайнар. Бойкотира си отбора само и само да заиграе в Лейкърс. Аз ако бях фен на Лейкърс щях да съм супер разочарован от такива лекета. Отгоре на всичко използват смъртта на Коби за трупане на последователи. Леброн Джеймс лицемера даже не му беше и на поклонението. Няма как да ми ги хвалиш тия боклуци и да сочиш с пръст другите.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Върни се в “Архив”