Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
marchisio написа:
Евала на Реал от друга страна. Класа, класа и пак класа. Хванаха топката в 35-40 мин и не ни позволиха да ги затрудним по никакъв начин - Респект ! Така играе шампиона !
kingofpop написа:rhaegar написа:Кой го пусна тоя трол от запаса?![]()
Иначе, доживях ден, в който ще съм за Юве на някакъв финал, но просто ми писна от тия испански отбори.
верно е, моите приятели, дето са фенове на английските или на Байерн всички викат, че им писна от испанците...и е логично...аз понеже съм фен на единия от испанските харесвам доминацията, но предполагам на всички дето не подкрепят Реал или Барса им е втръснало...а и от 2012 насам все фаворитите печелят финалите, затова май е време за нещо различно
ImmortaL_1000 написа:Значи всички отбори са слаби за не могат бият жалкия отбор реал .По жалак финал не бях гледал до ся.
Как е възможно тия Ювентос да се откажат 2рото полувреме , и залитаха по терена като пияни свине.
Тоя Буфон вече не става той пада преди топката още .Станал на 150 години и играй. Просто не мога го повярвам . Как изключиха тия! Кво им стана ве кво им стана ? БАхти на*рания отбор!
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
ImmortaL_1000 написа:Ако Барса бяха на ниво Реал щяха да видят титлата през крив макарон .
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта