Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
ss_killer
- Контакти:
Re: Левски и Рафаел Бастос се разбраха
богата визитка, играл е в шл, бил е шампион на Румъния, всичко е много добре, само да не се окаже, че ще е мързелинио 2
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
По-добре да се окаже попадение, трябва да се вдига нивото на А група. Но като цяло, новите ви попълнения не направиха пълноценна подготовка, имаше и закъснели трансфери, което си е безспорен факт. Проблемите ви в защита не са решени по никакъв начин, дори се задълбочиха. Единствено в нападение нямате проблеми, но пък на тримата класни нападатели да не се намери един плеймейкър да им раздава топки 
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Интериорни врати - Врати хармоника
- фифи перото
honda написа:Хайде ,първо да го видим този Бастош в игра и тогава да го коментираме,защото засега трансфера му го има само по сайтовете ,официално не е обявен. Визитката му изглежда чудесно ,ние от друга страна имаме нужда от точно такъв тип играч,но обикновено в живота идеалния вариант се реализира само в мечтите ни. Да видим в каква форма е и каква ще бъде мотивацията му за игра. Защото няма какво да се лъжем за него Левски е стъпка надолу в кариерата му. Все пак говорим за футболист играл финал в ЕКТ ( с Брага,ако не се лъжа ,ако се лъжа- извинявам се). Да се надяваме че е професионалист,макар че футболистите от страната му ,много често имат свое собствено мнение на тази тема. От друга страна привличането му ще остави Б.Цонев извън основния състав,а на мен ми се искаше да бъде налаган- в него е бъдещето,а не в Бастош.
Иначе според мен виждам,че всички слагат Божинов като централен нападател- според мен това не му е най-силната позиция . Най-добрите си мачове Божинов изигра като лек нападател в тандем с тежък таран- с Вучинич(Лече) и Лука Тони(Фиорентина). Ако Божинов бъде забит като чист централен нападател се губят най-големите му предимства - остротата ,маневреността и непредсказуемостта му, умението му да обработва топката и да използва свободни пространсва. Според мен в тандем с Макриев или Генков ще бъде по-полезен.
Аз лично не биждам защо да не се опита с Мики Орачев ,като ляво крило- според мен неговата позиция е ляв външен халф,а не ляв бек -такъв го направиха малко насила. Когато дойде в Левски от Пирин беше атакуващ полузащитник , като много често играеше и като нападател.
Дори и да дойде Бастош , има доста неща в този трансфер, които смущават.
Оставям настрана дългото " молене".
Срокът , на договора , който е обявен.
10 месеца?!
Това е ...меко казано несериозно.
Че той докто заиграе, ще трябва да си търси нов отбор.
Да не говорим за "особеностите" в характера на бразилците.
По въпросът за Божинов.
Няма как Здравков да ги знае тези неща.
В България много рядко треньорите ,след като вземт лиценз, продължават да се интересуват и развиват.
По простта причина , че те са "наясно", те са Треньори!
Сухия в последните години , надали е гледал мачове извън българското първенство.
Той не е наясно защо е треньор на Левски, камоли как да използва този или онзи футболист.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
-
petko.h.markov
- Контакти:
sin4ec написа:Тук не става въпрос за радост. Аз съм леко скептичен към този трансфер-да, има много класа и футбол в този играч, но как ще се впише, кога, в каква форма е, с желание ли ще играе... Много въпросителни. Тежката травма на Огнянов направи обаче този трансфер задължителен.
Въпросът е, да се коментира реално, а не присмехулно без никакви аргументи. Сега ако и Айте дойде, защото подписването ( евентуално) на бразилеца може да е катализатор и за тази сделка, колко мнения трябва да се изкарат на таблото на сеира?
Мааму стара, мислете малко, като пишете...
Една птичка пролет не прави.
Гледам клипче с изявите му, и ми прави впечатление, че силният му крак е ... десният.
Ако го ползват като плеймейкър зад Божинов, ок, ама ако го гласят за ляво крило, пак ще се чудим що не му върви играта...
Ако го ползват като плеймейкър зад Божинов, ок, ама ако го гласят за ляво крило, пак ще се чудим що не му върви играта...
абе варианти в състава има, може би с изключение на лявото крило. Ако на Сухия не му намерят крило, може и да му се наложи да тръгне да играе ромба в средата.
Иначе в защита явно Чмовш ще е твърдия титуляр, в зависимост от треньорските решения партньори ще са му Белаид, Пелето или Д.Димов (последния недай си боже, заради цирковете му за пари следва да го забият на пейката да се поосвести, пък и напоследък формата му май никаква я няма). От дясно сме ясни - Мюлдер и Крумов, за пръв път двама поне малко равностойни десни бека. От ляво е като че ли големия проблем, явно там могат да пускат Белаид или Пелето, пък що не и Орачев. Само да не стане тъй, че Белаид и Пелето в някои мачове да не знаят и те какви ще го играят - ляв или централен защитник
В нападение ясно - Божи86
и Генков и Макриев ще се въртят, в зависимост от това на коя страна е спал треньора ни предната вечер.
В халфовата линия бих залагал на Старокин и Гаджев и на новия бразилец, с уговорката да вземе да подпише на 100%, и Ларсен Туре, резерви Боби Цонев и Миро Иванов. Бру на пейката закован с един джоб пирони и влизащ само при проблеми на Гаджев или Старокин
Време е Сухия да спре с експериментите и да с ориентира към избистряне, това което ме притеснява, е че сме отново бавни, мудни и дантелени в защита.
Иначе в защита явно Чмовш ще е твърдия титуляр, в зависимост от треньорските решения партньори ще са му Белаид, Пелето или Д.Димов (последния недай си боже, заради цирковете му за пари следва да го забият на пейката да се поосвести, пък и напоследък формата му май никаква я няма). От дясно сме ясни - Мюлдер и Крумов, за пръв път двама поне малко равностойни десни бека. От ляво е като че ли големия проблем, явно там могат да пускат Белаид или Пелето, пък що не и Орачев. Само да не стане тъй, че Белаид и Пелето в някои мачове да не знаят и те какви ще го играят - ляв или централен защитник
В нападение ясно - Божи86
В халфовата линия бих залагал на Старокин и Гаджев и на новия бразилец, с уговорката да вземе да подпише на 100%, и Ларсен Туре, резерви Боби Цонев и Миро Иванов. Бру на пейката закован с един джоб пирони и влизащ само при проблеми на Гаджев или Старокин
Време е Сухия да спре с експериментите и да с ориентира към избистряне, това което ме притеснява, е че сме отново бавни, мудни и дантелени в защита.
Не трябва да се изпада в някакъв голям възторг от този трансфер, защото ,преди две години заради един тъкав прехвален и скъпоплатен кипърски "ювелир" от ШЛ ,"ЛЕВСКИ" изгони доказан майстор като Иван Цветков , който на всичкото отгоре беше и с доста по-скромно заплащане.
- the_blue_fan
- Контакти:
bobo_13 написа:нали нямаше пари? а сега 50 к на месец???????
http://www.sportal.bg/news.php?news=472045&c=52008
Взимат от заплатата на Бру и още някоя хипер, мега, гига звездЪ и ето я заплатата на новия. Стига да си я заслужи с добра игра. Пък и не си е много за вярване на нашите медии.
ЛЕВСКИ СОФИЯ
- фифи перото
Това ще е едно голямо изхвърляне, с малко покритие....
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!