Ако продължат да коментират, явно наистина напоследък изпитват комплекс за малоценност...Hidiued написа:Верно си е! Винаги сте повече, но изглежда само във мечтите ви!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Истината
Re: 9000???
blue_boy95 написа:Днес разбрах,че ЦСКА са отпуснали само 9000 билета за фенове на Левски.Абе драги ми чорбари,на стадиона ще има поне 15 000 левскари,как искате да се напълни стадиона,като отпускате толкова малко билети.![]()
![]()
![]()
![]()
Айстига ве!!! Аз пък разбрах, че ще бъдете 1 500 000.

Когато си прост, то е завинаги!
честно казано според мене Левски треа да земе 45% от билетите а ЦСКА 55%.
А при 2рия мач левски 55% а ЦСКА 45%
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Хахахаха. В такъв случай най-добре да преместим мача на Маракана или Ноу Камп, докато още не е късно, за да ги съберем всичкиgong написа:blue_boy95 написа:Днес разбрах,че ЦСКА са отпуснали само 9000 билета за фенове на Левски.Абе драги ми чорбари,на стадиона ще има поне 15 000 левскари,как искате да се напълни стадиона,като отпускате толкова малко билети.![]()
![]()
![]()
![]()
Айстига ве!!! Аз пък разбрах, че ще бъдете 1 500 000.

levskarinvt написа:RED_FOX написа:Айде първо преброй срещу Дебрецен на Герена колко се събрахте, после си изпълнете отпуснатата бройка, а след това давай акъл по форумите.blue_boy95 написа:Днес разбрах,че ЦСКА са отпуснали само 9000 билета за фенове на Левски.Абе драги ми чорбари,на стадиона ще има поне 15 000 левскари,как искате да се напълни стадиона,като отпускате толкова малко билети.![]()
![]()
![]()
![]()
Повече отколкото вие на мача с Динамо![]()
Ко каза ?????
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Обективната ИСТИНА
Уважаеми фенове на "синия" клуб - просто вижте снимката по-долу, която постнах и в предишната страница! На последното дерби имаше около 27 хиляди човека! Реално вие бяхте около 11-12 хиляди, а ние от ЦСКА бяхме около 15-16 хиляди! Това е обективната ИСТИНА! 

shumnaliq написа:честно казано според мене Левски треа да земе 45% от билетите а ЦСКА 55%.
Много добро мнение.Браво Шумналия
- fabregas_949
- Контакти:
Re: Обективната ИСТИНА
Hidiued написа:Уважаеми фенове на "синия" клуб - просто вижте снимката по-долу, която постнах и в предишната страница! На последното дерби имаше около 27 хиляди човека! Реално вие бяхте около 11-12 хиляди, а ние от ЦСКА бяхме около 15-16 хиляди! Това е обективната ИСТИНА!
30 000 не щеш ли?
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
ЦСКА-Ливърпул 1-3,2005г.
ст."Васил Левски" 15 000 зр.
НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ГОВОРИТЕ ЗА ПОСЕЩАЕМОСТ БЕ ЧЕРВЕНИ СМЕШКОВЦИ
ст."Васил Левски" 15 000 зр.
НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ГОВОРИТЕ ЗА ПОСЕЩАЕМОСТ БЕ ЧЕРВЕНИ СМЕШКОВЦИ

Re: Обективната ИСТИНА
Hidiued написа:Уважаеми фенове на "синия" клуб - просто вижте снимката по-долу, която постнах и в предишната страница! На последното дерби имаше около 27 хиляди човека! Реално вие бяхте около 11-12 хиляди, а ние от ЦСКА бяхме около 15-16 хиляди! Това е обективната ИСТИНА!
Хахахахха, ебаси жалката история, що не пуснеш снимки и от останалите сектори бе, смелчаго, щото май картинката е друга? Или посещаемостта се определя по сектор В, който беше разпределен предварително от куките?