ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот delqnski47 » 14 юли 2015 20:57

Моля като пишете - първо мислете и не се палете...толкова.
Втора молба - НЕ ме цитирайте.Все едно този коментар го няма.Продължете си дискусията(ако искате...и в рамките на маааааалко по мек тон).Данке.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 юли 2015 21:15

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:Още по смешното е, че привържениците на Ганчев искаха МИНИМУМ Б група. Сега като сме във В с 30 милионна бомба със закъснител са доволни, а за новото дружество което предлагаше Божков се дърпаха и защо?

Помисли малко-истинският ЦСКА е жив, а група "верни фенове" тръгнаха да молят Божков да прави нов клуб. Как очакваш да има два отбора ЦСКА, реално играещи в първенството, независимо от групите, в които ще играят.. и всеки ще вика "Аз съм истинският ЦСКА", а той ще си е само единият от двата, но не и този на Божков.
Има и още подробности, от техническо естество, но засега асимилирай това.

Кви 2 отбора бе, балалайник? Колко пъти се повтори и потрети, че ако Божков се реализира няма да има други ЦСКА-та? Сега какво пречи да има други всъщност? Говориш си колкото да не заспиш...

Ти..понякога мислиш ли? Най-лесно е да скочиш на някого, с простотия, само защото собствената ти глава отказва да работи!
Истинският ЦСКА беше ли обявен в несъстоятелност, или не? След като не е, колко ЦСКА щеше да има, ако и Божковото беше влязло в действие?!
Да пишеш без да мислиш, не е като да мислиш и да пишеш!

Колко трогателно - истинския ЦСКА?! :cry: А днес Фиорентина истинска ли е? Рейнджърс истински ли са? Ново дружество и студена вода за всички. Това е най-правилното, дано и Ганчев в един момент размисли. Сегашното дружество зад ЦСКА с тия дългове няма да прокопса дълго. Само дето едни фенове искат чисто ново дружество пък нека сме си в долните групи, а други беха готови на дружества от други клубове, само и само да са в А група. Но сега се правят на приятно разсеяни и повече религиозни от Папата. Аз помня обаче. И няма да забравя какви глорихънтъри са някои човечета. Сега се пишат горди. А всъщност на хартия ЦСКА се управлява от подставени лица и хората зад тях очевидно не смеят да поемат пълната отговорност.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 юли 2015 21:25

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:Още по смешното е, че привържениците на Ганчев искаха МИНИМУМ Б група. Сега като сме във В с 30 милионна бомба със закъснител са доволни, а за новото дружество което предлагаше Божков се дърпаха и защо?

Помисли малко-истинският ЦСКА е жив, а група "верни фенове" тръгнаха да молят Божков да прави нов клуб. Как очакваш да има два отбора ЦСКА, реално играещи в първенството, независимо от групите, в които ще играят.. и всеки ще вика "Аз съм истинският ЦСКА", а той ще си е само единият от двата, но не и този на Божков.
Има и още подробности, от техническо естество, но засега асимилирай това.

Кви 2 отбора бе, балалайник? Колко пъти се повтори и потрети, че ако Божков се реализира няма да има други ЦСКА-та? Сега какво пречи да има други всъщност? Говориш си колкото да не заспиш...

Ти..понякога мислиш ли? Най-лесно е да скочиш на някого, с простотия, само защото собствената ти глава отказва да работи!
Истинският ЦСКА беше ли обявен в несъстоятелност, или не? След като не е, колко ЦСКА щеше да има, ако и Божковото беше влязло в действие?!
Да пишеш без да мислиш, не е като да мислиш и да пишеш!

Колко трогателно - истинския ЦСКА?! :cry: А днес Фиорентина истинска ли е? Рейнджърс истински ли са? Ново дружество и студена вода за всички. Това е най-правилното, дано и Ганчев в един момент размисли. Сегашното дружество зад ЦСКА с тия дългове няма да прокопса дълго. Само дето едни фенове искат чисто ново дружество пък нека сме си в долните групи, а други беха готови на дружества от други клубове, само и само да са в А група. Но сега се правят на приятно разсеяни и повече религиозни от Папата. Аз помня обаче. И няма да забравя какви глорихънтъри са някои човечета. Сега се пишат горди. А всъщност на хартия ЦСКА се управлява от подставени лица и хората зад тях очевидно не смеят да поемат пълната отговорност.

Фиорентина първо обявиха несъстоятелност и едва след това създадоха нов отбор, докато вие тръгнахте да го създавате, преди дори сте влезли в процедура по несъстоятелност-това не те ли притеснява малко поне? До 30-и май викате за ЦСКА, а от първи юли бяхте готови да викате за друг ЦСКА, при това разделени-едни се кефеха на Литекс, а други на ЦСКА, ама само ФК и в кавички, защото иначе няма как.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 юли 2015 21:50

Смешно е да търсиш някаква кой знае каква пречка в някаква си процедура, Кашчей.
Но на теб сегашното ни положение най-много ти изнася, и на такива дървени философи като тебе. Ще продължавате да тровите атмосферата с теориите си кое, как и кога трябва да се плаща.
Но за съжаление виновен за един нов провал пак няма да има, защото хората са в сянка. Има някакви пионки и толкоз. Цирка ще продължи.
Когато дойде Томов за 2-ри път станахме свидетели на подобно затишие и стабилитет. После знаем - дните минават, кредиторите стават все по нервни.
А студената вода ги чака...

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 15 юли 2015 01:35

Кировец, остави ги да си мърморят, всичко е възможно... Ние нищо не знаем за случващото се в дълбините на нашето БГ блато. 4 милиарда завлякоха чрез КТБ... Приватизираха се държавни фирми за жълти стотинки, но с много милиарди активи и пари по сметки.
15-те милиона евро дългове на ЦСКА са капка в морето. Още повече, че не са откраднати готови пари, а това са неплатени данъци. Повечето сделки са криминални, кухи, спекулативни - няма извършена работа, няма създаване на реални блага. Дори прословутите служители не биха стояли 9-12 месеца без заплата, ако не им е плащано под масата или не са намирали начин да печелят на гърба на клуба.
И аз в началото мислех, че няма логика да се наследят 30 милиона. Но в така наречените български бизнес и политика логика няма и нещата са така оплетени и вързани, че както се появиха тези задължения, така могат да бъдат обезпечени или "платени" (да изчезнат).
Това може да е цената за някоя комисионна, неплатен рекет, това може да е цената за живота на някой. Не знаем разпределените роли на благодетели, получатели, посредници - на Божков, на Ганчев, на Боклуците, на Минджуците, на Лупи, на политиците, сигурно и до войната Пеевски - Цветан Василев ще стигнем... Нищо не знаем.
Просто трябва да си обичаме клуба до край. Ако ще и напук.
И да не съжаляваме за Божков за сметка на Ганчев, без да знаем истината. Завиждахме на Ботев, че имат добър собственик като Цв. Василев, нали?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 15 юли 2015 07:21

11_best написа:Кировец, остави ги да си мърморят, всичко е възможно... Ние нищо не знаем за случващото се в дълбините на нашето БГ блато. 4 милиарда завлякоха чрез КТБ... Приватизираха се държавни фирми за жълти стотинки, но с много милиарди активи и пари по сметки.
15-те милиона евро дългове на ЦСКА са капка в морето. Още повече, че не са откраднати готови пари, а това са неплатени данъци. Повечето сделки са криминални, кухи, спекулативни - няма извършена работа, няма създаване на реални блага. Дори прословутите служители не биха стояли 9-12 месеца без заплата, ако не им е плащано под масата или не са намирали начин да печелят на гърба на клуба.
И аз в началото мислех, че няма логика да се наследят 30 милиона. Но в така наречените български бизнес и политика логика няма и нещата са така оплетени и вързани, че както се появиха тези задължения, така могат да бъдат обезпечени или "платени" (да изчезнат).
Това може да е цената за някоя комисионна, неплатен рекет, това може да е цената за живота на някой. Не знаем разпределените роли на благодетели, получатели, посредници - на Божков, на Ганчев, на Боклуците, на Минджуците, на Лупи, на политиците, сигурно и до войната Пеевски - Цветан Василев ще стигнем... Нищо не знаем.
Просто трябва да си обичаме клуба до край. Ако ще и напук.
И да не съжаляваме за Божков за сметка на Ганчев, без да знаем истината. Завиждахме на Ботев, че имат добър собственик като Цв. Василев, нали?

Прав си, че не знаем какво се случва. Оказва се, че Ганчев си е купил и Локо Сф:
Гришата командва и Локо (Сф)?
От Topsport.bg
Босът спонсорира четири отбора

Последна редакция: 13.07.2015, 23:47 Публикуване: 13.07.2015, 16:59 Размер на шрифта: a a a
Ганчев и треньорският щаб на ЦСКА
Снимка:
Ганчев и треньорският щаб на ЦСКА

А ГРУПА 2015-2016
17.07.2015
Славия 18:30 Локомотив (Пд)
18.07.2015
Ботев (Пд) 18:30 Левски
Литекс 21:00 Лудогорец
19.07.2015
Пирин Благ. 18:30 Черно море
Берое 21:00 Монтана
Цялата програма

Бизнесменът Гриша Ганчев комадва четири български отбора и ще ги финансира и управлява. "България Днес" твъди, че новите собственици на Локомотив (Сф) също са тясно свързани с олигарха.

Известно е, че Ганчев се хвърли да възражда изхвърления във "В" група тим на ЦСКА и официално ще дърпа юздите на "червените" при аматьорите. Самият той тогава обяви, че вече няма нищо общо с "Литекс" и клубът си има ново ръководство. След като "оранжевите" назначиха Люпко Петрович за треньор, стана ясно, че Гришата лично го е поканил. Двамата са се срещнали в полунощ, за да преговарят условията на сръбския специалист. Ганчев освен това пътува до Латвия за първия мач на ловчанлии от Лига Европа. Захарният бос със сигурност е човекът, който ще продължи да дава парите за елитния тим, който бе създаден през 90-те години от самия него и носи името на една от фирмите му. Нещо повече. "Оранжевите" са един от двата български клуба, които през новия сезон ще имат и свой дублиращ отбор в "Б" група. Другият е "Лудогорец-2".

Дългата ръка на Ганчев достига и до другия изпаднал в немилост столичен клуб Локомотив (Сф), който също като ЦСКА ще играе в Югозападната "В" група. Новите собственици Кирил Льосков и Петър Касев всъщност са поставени хора на ловешкия магнат. Тяхната фирма "ЛК Моторс" за покупка и продажба на автомобили е със седалище именно в Ловеч. Не е тайна, че Ганчев държи завода "Литекс Моторс" за производство на леки коли Great Wall. Освен това бившият борец е кум на сватбата на Кирил Льосков с лекарката уроложка Румяна Льоскова. Сега неговият роднина придобива 78% от акциите на "Локомотив". Така излиза, че Гриша ще има по един отбор в "А" и "Б" група и цели два във "В".

"България Днес" потърси вчера самия Гриша Ганчев, който да коментира назначението на сръбския специалист Люпко Петрович начело на един от отборите му - "Литекс".

"Разбрахме се бързо. В момента съм на важна среща в Румъния и не мога да говоря, затова звъннете на главния мениджър Стойчо Стоилов. Благодаря ви за интереса", бяха думите на Ганчев по телефона. Иначе Петрович разкри интересни подробности около светкавичното му преминаване при "оранжевите", след като оставката на Краси Балъков бе приета.

"Чувствам Ловеч като свой дом. Не ми трябваше второ обаждане от господин Ганчев, за да приема поканата му. Бях на почивка в Черна гора, но щом ми се обади, запалих колата и пътувах 14 часа. Пристигнах в полунощ, а той ме чакаше и се разбрахме за няколко минути", разказа сръбският треньор.

"Щастлив съм, че за трети път ставам треньор на "Литекс". Толкова пъти съм ръководил и "Цървена звезда". За мен най-важното е с моя щаб да работим както трябва, тимът да играе добър футбол и да се борим за трофеи. Моята цел винаги е шампионската титла. Нямаме много време, защото първенството започва. Трябва за кратко време да опозная футболистите. По време на тридневния лагер в Трявна ще разговарям с всеки един от тях и ще работим много здраво, за да бъдем подготвени за успешен старт на първенството", каза още 68-годишният Петрович.

"Какво значение има договорът? Познаваме се и мъжката дума е най-важна. За мен това е клуб, който има всички условия, за да може един треньор да покаже на какво е способен", добави специалистът, печелил КЕШ с отбора на "Цървена звезда" през 1991 година. Той коментира назначението си и в своята родина пред местното издание "Журнал".

"Собственикът Гриша Ганчев, който отскоро си има и ЦСКА, иска да прекъсне доминацията на "Лудогорец". Затова се сети за мен, обади ми се и аз тръгнах полека от Сърбия. Отборът на "Литекс" продължава да е изключително добър и аз, без да се замислям, приех поканата. Този път ще се опитам хората тук да ме запомнят. Ще е хубаво да спечелим титлата, но аз обещавам да се хвърлим за купата. Толкова ви казвам за първия си ден, даже може би ви разкрих прекалено много", сподели Люпко.

Той вече проведе първата си тренировка с "оранжевите" вчера преди обяд. След това сърбинът заведе отбора на тридневен лагер в Трявна. В сряда ще бъде неофициалният нов дебют за Петрович. На градския стадион в Ловеч е уредена проверка срещу "Спартак" (Плевен) от 20 часа.

Нещо много ама много странно започва да се случва ама де да видим. Усещам, че накрая от 4-те отбора ще се сглоби един супер отбор, който да доминира в първенството.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 15 юли 2015 08:56

А и в Левски е много мътно кой им е собственикът. А от мътната вода Гриша излиза. Аз мисля, че новият ЦСКА "4Л" ще мачка в България и Европа! А ако пред Л-то сложиш и буквата на Гришата, става ЦСКА "Фор Гел", който ще е непобедим в целия свет и междузвездното пространство!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 юли 2015 09:16

защо написа:А и в Левски е много мътно кой им е собственикът. А от мътната вода Гриша излиза. Аз мисля, че новият ЦСКА "4Л" ще мачка в България и Европа! А ако пред Л-то сложиш и буквата на Гришата, става ЦСКА "Фор Гел", който ще е непобедим в целия свет и междузвездното пространство!

:lol: :lol: :lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 юли 2015 09:48

Нямам идея защо непрекъснато се впряга каруцата преди впряга . Нека да изчакаме развоя на събитията , пък тогава да коментираме !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 юли 2015 12:02

Само за протокола и за трола кацамун:
1.ЦСКА приключва първенството и не взема лиценз.
2.ЦСКА отива във В група.
3.Собственика на ЦСКА инджов заявява,че дружеството носител на ЦСКА ще се фалира.
4.Същия собственик казва,че ще създаде нова дружество и ще започне от В група/А окръжна.,като осигурява и бюджет за това.До този момент всички са зад това дружество.
5.Васил Божков заявява интерес да създаде ново дружество и да го слее с отбор от Б/В група.
6.инджов повтаря намерението си за продължи издръжката на НОВО ЦСКА във В група,ако феновете застанат зад отбора и министъра даде стадиона.
7.Феновете настояват,а Божков решава да започнем от А окръжна,защото дружеството е ново.
8.инджов за пореден път заявява,че НЯМА ДА ИМА ДРУГО ЦСКА,ако феновете решат да подкрепят проекта на Божков.
9.Гриша Ганчев и инджов обявяват,че ще продължим със старото дружество.
Горе долу това е хронологията.Никога не е ставало на въпрос да има две ЦСКА,а въобще се заговори за някакви варианти,защото собственика каза,че ще фалира Клуба.Така,че спрете с алабалистиките и трупането на безпочвени мнения!

Колкото до сегашното положение-всичко може да стане.Може и през октомври месец (да речем) ГГ да каже ,че не може да се справи и да зареже нещата.Ние като фенове нищо не можем да направим,а само да се надяваме да не ни закрият Клуба.

Върни се в “Архив”