Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот pomiqrat » 21 апр 2021 16:42

Alexx написа:
doktora25 написа:Аз съм доволен. Лявото мислене, че солидарността, справедливостта, трудът и ценностите трябва да излизат на преден план и че е недопустимо богатите да стават по-богати в името на собствената си алчност и "бизнес интереса" и всичко да се върти около парите, обедини цялата футболна общественост от журналисти до фенове + десетки политици. Видя се че и всичко лошо идва от Щатите - американският модел на администриране на спорта, маститият спонсор, който искаше да сложи ръка върху европейския футбол и да дърпа юздите и част от клубните президенти - най-върли радетели на проекта. Казах ви че всички ще дойдете на моята, но просто колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре. Пожелавам на феновете на Юнайтед, Ливърпул и Тотнъм час по-скоро да се отърват от американската чума в клубното управление.

Американският модер на администриране означава,че има различни шампиони всяка година, докато ние в Европа гледаме едни и същи обори шампиони.

Като гледам НБА ЛА и Сан Антонио си печелят редовно и някой с повече вложения ги прекъсва за кратко, докато свършат кинтите.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 апр 2021 16:49

ViscaBarca написа:Аз бях твърдо зад тази Суперлига, но сега след като се провали, се чудя какви ли ще са последиците за Реал Мадрид и Ювентус? Дали това не е краят на тези два клуба? Според мен е редно им забранят да участват в ЕКТ за неопределен период от време. Няма какво да се лъжем - извършиха престъпление срещу европейския футбол и трябва да бъдат жестоко наказани.

А Барселона извършиха още по-голямо престъпление обединявайки се с тях :oops:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 21 апр 2021 17:17

Ponko написа:
ViscaBarca написа:Аз бях твърдо зад тази Суперлига, но сега след като се провали, се чудя какви ли ще са последиците за Реал Мадрид и Ювентус? Дали това не е краят на тези два клуба? Според мен е редно им забранят да участват в ЕКТ за неопределен период от време. Няма какво да се лъжем - извършиха престъпление срещу европейския футбол и трябва да бъдат жестоко наказани.

Ах колко си долен... за супер лига си, а извършили престъпление.. смешник. ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТОООО! :lol: :lol:

Да, за Суперлигата бях, но се поставям на мястото на УЕФА, които са длъжни да предприемат мерки срещу предателите, за да покажат каква ще е съдбата на всеки, който тръгне срещу тях. Даже съм ЗА наказание не само на Реал Мадрид и Ювентус, но и на всички участници. Например Реал и Юве да бъдат глобени с много милиони и изхвърлени от Европа за 10 сезона, а останалите клубове да бъдат глобени с много милиони, но да ги изхвърлят от Европа за 2-3 сезона. Така ще е най-честно за всички!

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 21 апр 2021 17:24

ViscaBarca написа:
Ponko написа:

Ах колко си долен... за супер лига си, а извършили престъпление.. смешник. ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТОООО! :lol: :lol:

Да, за Суперлигата бях, но се поставям на мястото на УЕФА, които са длъжни да предприемат мерки срещу предателите, за да покажат каква ще е съдбата на всеки, който тръгне срещу тях. Даже съм ЗА наказание не само на Реал Мадрид и Ювентус, но и на всички участници. Например Реал и Юве да бъдат глобени с много милиони и изхвърлени от Европа за 10 сезона, а останалите клубове да бъдат глобени с много милиони, но да ги изхвърлят от Европа за 2-3 сезона. Така ще е най-честно за всички!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И като стане това нищо няма да ги спира да си направят суперлига, като тогава и феновете ще подкрепят.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 апр 2021 17:25

Кога почват мачовете от Гигалигата - има два отбора останали, така че да си цъкат всяка седмица, кво толкова - хем и ще делкат парите само на 2 :lol: :mrgreen:

Или се чакат сосиотата на Барса да се съберат за референдум, че да преустановят участие и те :? :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 21 апр 2021 17:49

Баси, за три дни никой не пусна нова тема за Суперлигата! :mrgreen: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 21 апр 2021 18:07

ViscaBarca написа:Другите клубове ще се обединят срещу Реал и Ювентус и ще кажат, че са били подлъгани. То и без това Перес се самообяви публично за лице на Суперлигата, така че си го наби много жестоко, а и лепна черно петно върху клуба. Бас ловя, че в момента си гризе ноктите заедно с Аниели и се чудят какво да правят понеже те организираха този шампионат и не могат просто да напуснат, както сториха другите клубове. Перез кой знае колко кинти е дал за целия този цирк, кой знае какви кредити е теглил...кой знае какви обещания е дал... и сега след като всичко се провали, какво следва? Ами ФАЛИТ. как какво! :lol:

Брей, те много лесно могат да бъдат подлъгани. Дайте тука да направим една Суперлига 2.0, да подлъжем клубовете и да откраднем няколко милиончета. Толкова сте жалки катунчетата, най-жалките същества сте!
ДВАМА! ДВАМА! ДВАМА! ВАШИ президента се съгласиха за СЛ и фигурирате като клуб ОСНОВАТЕЛ!

Никой клуб НЕ СЕ ОТКАЗАЛ ДОБРОВОЛНО! ВСИЧКИ БЯХА ПРИНУДЕНИ ДА СЕ ОТКАЖАТ! САМО НЕ МИ СЕ ПРАВЕТЕ СЕГА НА СПАСИТЕЛИ! Бахти ненормалниците.....
Последна промяна от LaRgO на 21 апр 2021 18:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 21 апр 2021 18:11

miro_rz написа:Баси, за три дни никой не пусна нова тема за Суперлигата! :mrgreen: :lol:

Аз чакам жребието и да видя кой с кой ще се падне :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 апр 2021 18:12

ViscaBarca написа:
Другите клубове ще се обединят срещу Реал и Ювентус и ще кажат, че са били подлъгани. То и без това Перес се самообяви публично за лице на Суперлигата, така че си го наби много жестоко, а и лепна черно петно върху клуба. Бас ловя, че в момента си гризе ноктите заедно с Аниели и се чудят какво да правят понеже те организираха този шампионат и не могат просто да напуснат, както сториха другите клубове. Перез кой знае колко кинти е дал за целия този цирк, кой знае какви кредити е теглил...кой знае какви обещания е дал... и сега след като всичко се провали, какво следва? Ами ФАЛИТ. как какво! :lol:

Това оправдание в детската градина минава. :lol: :lol: Той ми каза така да направя.

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 21 апр 2021 18:16

Барса още вчера напусна лигата! Даже бяхме едни от първите, които го сториха, но Шити обра славата! Оше вчера към обяд беше започнато допитването до сосиос, тъй че сме в Суперлигата само формално! Реално ни няма от над 40 часа

Върни се в “Архив”