kingofpop написа:чакам мнението на реалиста във форума им, то ше ме успокои![]()
Реалиста след победи не го търси.Той вече уволни Клоп няколко пъти досега.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kingofpop написа:чакам мнението на реалиста във форума им, то ше ме успокои![]()
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
insaneboy1 написа:ImmortaL_1000 написа:2 редовни гола другите 2 грешка на Барселона. Кво да кажа Ливърпол излазаха за победа а Барселона си разцъкваха. Това е нормален резултат когато излезеш дез идеи . Даже се радвам че ще махнат този унизителен треньор !!! И се радвам за Ливърпул че са накрачка от финала да вземат . Щом минаха БАрса.,заслужатат да вземат филана те.
"Филана" заслужават да го вземат Аякс, защото отстраниха Ювентус и Реал - шампиона на Италия и шампиона на Европа.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
slash1912 написа:kingofpop написа:чакам мнението на реалиста във форума им, то ше ме успокои![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
rmfan5 написа:Silent и rebel нещо си се покриха мн сериозно
kingofpop написа:slash1912 написа:kingofpop написа:чакам мнението на реалиста във форума им, то ше ме успокои![]()
дано напише нещо.....култов е......ще ме успокои поне малко![]()
![]()
barca4ever написа:.
rebelheartous написа:
![]()
![]()
rhaegar написа:Аз чакам оня откачения. Специално ще го махна от "врагове" във форума, за да му прочета мненията.
Sardukar написа:rmfan5 написа:Silent и rebel нещо си се покриха мн сериозно
Летят за Барса, за да поемат отбора![]()
![]()
и те като настоящия отбор на Барса не се учат от грешките си в предходните години...
ПП Ако бях отцепник щях да звъня на Моу/Конте, макар това да звучи еретично за сектантите. Барса има нужда от революция!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта