Шампионска лига - 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Шампионска лига - 2016/17

Мнениеот doktora25 » 03 юни 2017 15:59

Vanderlei_Luxemburgo написа:
bilyaletdinov написа:Ла Лига е най-големият му успех с Реал. Това е. Беше мачкан от Барселона на Пеп и Тито по всички фронтове.

Той с5ециалния си има комплекс от Гуардиола и бива мачкан навсякъде от него. Даже в Англия го намери и го преби на нивата Олд Трафорд миналия септември ! :lol:
Слабакът моуриньо да се пенсионира вече, само разни картонени купички може да печели, колкото да "спасява" сезона. А грандиозното 6то място тоя сезон с похарчени 200млн+ за трансфери, или това че докара Челси до 16то място и на 2 точки от зоната на изпадащите... :mrgreen:
С Ман.Ю ще стане същото. Гуардиола за разлика от с5ециалния никога не е бил уволняван. моуринчо е уволняван вече 3 пъти, а идния сезон като го почне като при Челси 2015/2016 типично в негов стил, ще последва 4то уволнение на слабака. :mrgreen:

Има една малка разлика. Моу в който и отбор да отиде е със статут на икона сред феновете и го изпращат като такава, докато КБХГ феновете искат да го убият с камъни. Той затова няма да се върне скоро при лилавите, защото знае какво ще се случи и нищо чудно постепенно да изгуби уважението в единствения клуб, в който е почитан, което респективно би било най-големият му кошмар. Не че не му го пожелавам, де. :lol:
"Грандиозното 6-то място" е обезпечено с 3 трофея, един от които европейски, класиране в ШЛ, а чутовното 3-то при сходни финансови показатели, освен тенекиения медал какво носи?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Vanderlei_Luxemburgo

Мнениеот Vanderlei_Luxemburgo » 03 юни 2017 18:33

Тъй ще кажеш ти. Изпратиха го с псувни от Реал, а за Челси и 16тото място декември 2015г. да не говорим. Жалко че Абрамович не го остави, че сеира да е пълен и да стане мисля че първият шампион на Англия, изпаднал в долното ниво на следващия сезон. :mrgreen:
с5ециалният просто е изчерпан като треньор и сега компенсира с борба за картонени купички. ШЛ и шампион на страната вече са турнири извън неговия обхват. Освен това си избира даден сезон, в който изцежда играчите си на макс и дори и да постигне желаните цели, на следващия сезон отборът му винаги е гроги и често следва уволнение или мега слаб сезон. Затова след титлата с Реал 2012г. последва на другия сезон 15 точки зад Барса, затова след титлата с Челси 2015г. последва 16то място през декември на 2 точки от зоната на изпадащите. Феновете на Ман.Ю тепърва ще изпитат на гърба си тези неща, но нека си вярват в някакви божества, тяхна си работа...после разочарованите ще са те. :mrgreen:

Потребителски аватар
Vanderlei_Luxemburgo

Мнениеот Vanderlei_Luxemburgo » 03 юни 2017 18:38

Относно колажа с емблемата, Ювентус има вече нова емблема ако не знаете.
Изображение :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 юни 2017 21:27

Кой го пусна тоя трол от запаса? :lol:

Иначе, доживях ден, в който ще съм за Юве на някакъв финал, но просто ми писна от тия испански отбори.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 юни 2017 21:38

абе кви са тия дето подскачат като някакво племе зулуси? неКви черни със смешно облекло викат нещо, около тях още някакъв с червена коса приглася и и голямото откриване, баси...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 03 юни 2017 21:43

rhaegar написа:Кой го пусна тоя трол от запаса? :lol:

Иначе, доживях ден, в който ще съм за Юве на някакъв финал, но просто ми писна от тия испански отбори.

верно е, моите приятели, дето са фенове на английските или на Байерн всички викат, че им писна от испанците...и е логично...аз понеже съм фен на единия от испанските харесвам доминацията, но предполагам на всички дето не подкрепят Реал или Барса им е втръснало...а и от 2012 насам все фаворитите печелят финалите, затова май е време за нещо различно
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 03 юни 2017 21:44

Айде да ти писне чак след този финал. Вече стана скучно да си пиша позитивно само с фенове на Реал. :lol: :lol:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 юни 2017 21:46

Ебати маймунджилъците, толкова ли не можаха да направят някое свястно откриване от този тип...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wPt54lzcwgw[/youtube]

A.Pinochet[/center]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 03 юни 2017 22:02

Same here :(
Животът е много тъжен, щом ми се налага да съм за Ювентус.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 юни 2017 22:19

Хич не ми харесва как се уплътняват бековете във фаза защита. Тези тримцата отпред е редно да се връщат малко...

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”