ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 13 юли 2015 17:44

Red thunderstorm написа:
1982 написа:... 3 седмици едни акции не могат да пръхвърлят господата Ганчев, Инджов и Манджуков. За дълговете да не говорим, те си растат с всеки изминал ден и на никой не му пука. Чудно, защо ли ?!

Може би защото:
ЦСКА обявява несъстоятелност до дни
http://www.sportal.bg/news.php?news=556736

Само че СпИртал са го преписали от 7 дни, а нали той е най-лъжливият вестник у нас :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юли 2015 19:35

Сашо Тодоров ми беше много симпатичен, ама и той се въвлече в тея схеми. Уж си подаде оставката, а тая седмица напуска, а другата, а третата ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 13 юли 2015 20:08

1982 написа:Сашо Тодоров ми беше много симпатичен, ама и той се въвлече в тея схеми. Уж си подаде оставката, а тая седмица напуска, а другата, а третата ....

Ами не може да се откопчи човекът! :)
Нали го играе "топла връзка" между "стари" и "нови". ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 юли 2015 16:29

От "Меридиан мач"
Интервю
Маркос Маркиньос: На едни хора не им прави чест, разбиха ЦСКА

Не мога да не те попитам за случващото се в ЦСКА.

- За мен е жалко това, което се случва с ЦСКА. Не се изненадах обаче, когато научих, че клубът отива във „В" група. През последните месеци, виждах какви ги вършат някои хора. Не им прави чест да разбиват един славен клуб, но това е положението. Конкретни имена не искам да споменавам. Тъжно е, че толкова голям отбор ще играе при аматьорите. Имаше хора, които можеха да не го допускат това, но явно интересите им са били другаде.

Ще се върнат ли лесно „червените" в „А" група?

- Много неща влияят за едно подобно нещо. Има странични фактори, които в България са по-важни от представянето на терена. Надявам се от сърце ЦСКА да се върне в ,А" група. За всеки е ясно, че в елита без тях няма да е същото.

+1
Жалко,че Марки не назова боклуците в прав текст.Дано и разните странични фактори не ни попречат за завръщането ни в А група!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 юли 2015 19:53

Venko123 написа:
Кировец написа:
гражданин от село написа:Още ли не можете да осъзнаете,че ще играем във В аматьорска футболна група,какви Люпковци и чужденци ви гонят.

Много добре сме осъзнали къде ще играе ЦСКА, не осъзнахме що отказаха Божков, а Ганчев не слага червения шал. Ти кво осъзна?

Ти не искаше ли автентичния ЦСКА да продължи да съществува? Какво стана, защо се врътнахте така изведнъж с бекали?
Както и да е, гадайте и ясновидствайте, пишете си глупости, пък ние феновете на ЦСКА се готвим за началото на сезона във "В" група.

Ръководството на ЦСКА в лицето на Ганчев, Марков и старшията Янев направиха супер селекция, с която ще сме в 6-та дори на "А" група, чакаме представянето на отбора на "Армията" и след това началото на сезона. Предстоят само здрави мачлета и червен празник във всеки един град, в който ще гостуваме с изключение на един-два... Многа Армейци, които досега не са имали възможноста да видят ЦСКА на живо ще го направят и ще се радват истински, вие с бекали може да си мрънкате тук във форума...

Искам и нямам нищо против ДА СЕ ПЛАТЯТ ДЪЛГОВЕТЕ или ДА СЕ ЗАПОЧНЕ С НОВО ДРУЖЕСТВО - по примера на Божков - нещо да те светна - това също щеше да е истинския ЦСКА. И сега какво правим? Нещо друго да ме питаш? Виждаш ли някаква логика в словата си? Ганчев къде го виждаш в ръководството? Аз не го виждам. Щял да се готви нашия за сезона. Бравос, поздравления!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 юли 2015 19:55

Още по смешното е, че привържениците на Ганчев искаха МИНИМУМ Б група. Сега като сме във В с 30 милионна бомба със закъснител са доволни, а за новото дружество което предлагаше Божков се дърпаха и защо?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 юли 2015 20:04

Кировец написа:Още по смешното е, че привържениците на Ганчев искаха МИНИМУМ Б група. Сега като сме във В с 30 милионна бомба със закъснител са доволни, а за новото дружество което предлагаше Божков се дърпаха и защо?

Помисли малко-истинският ЦСКА е жив, а група "верни фенове" тръгнаха да молят Божков да прави нов клуб. Как очакваш да има два отбора ЦСКА, реално играещи в първенството, независимо от групите, в които ще играят.. и всеки ще вика "Аз съм истинският ЦСКА", а той ще си е само единият от двата, но не и този на Божков.
Има и още подробности, от техническо естество, но засега асимилирай това.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 14 юли 2015 20:38

Кашчей написа:
Кировец написа:Още по смешното е, че привържениците на Ганчев искаха МИНИМУМ Б група. Сега като сме във В с 30 милионна бомба със закъснител са доволни, а за новото дружество което предлагаше Божков се дърпаха и защо?

Помисли малко-истинският ЦСКА е жив, а група "верни фенове" тръгнаха да молят Божков да прави нов клуб. Как очакваш да има два отбора ЦСКА, реално играещи в първенството, независимо от групите, в които ще играят.. и всеки ще вика "Аз съм истинският ЦСКА", а той ще си е само единият от двата, но не и този на Божков.

Кви 2 отбора бе, балалайник? Колко пъти се повтори и потрети, че ако Божков се реализира няма да има други ЦСКА-та? Сега какво пречи да има други всъщност? Говориш си колкото да не заспиш...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 юли 2015 20:43

Кировец написа:
Кашчей написа:

Кви 2 отбора бе, балалайник? Колко пъти се повтори и потрети, че ако Божков се реализира няма да има други ЦСКА-та? Сега какво пречи да има други всъщност? Говориш си колкото да не заспиш...

Ти..понякога мислиш ли? Най-лесно е да скочиш на някого, с простотия, само защото собствената ти глава отказва да работи!
Истинският ЦСКА беше ли обявен в несъстоятелност, или не? След като не е, колко ЦСКА щеше да има, ако и Божковото беше влязло в действие?!
Да пишеш без да мислиш, не е като да мислиш и да пишеш!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 14 юли 2015 20:46

Кировец написа:
Кашчей написа:

Да бе повтори го дучето нали . Жалко е , че вие сами си затривате отбора . Що за хора сте да се разделяте и да затривате 1 отбор заради думите на хора дето гонехте преди години ? Или викаш като няма тема пътят към титлата няма и ЦСКА . Вие сте срам за този отбор !!!
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Върни се в “Архив”