Любимец13 написа:POPCORN написа:Любимец13 написа:А обясни ми сега маце, що тия плачат, че няма пари и че всички били срещу тях ?????
Парите са в тях , властта е с тях , а рееееввввв ............
а защо сините фенове не проверите откъде идват парите на Батков а?И какво ви бърка вас сините фенове кой дава пари в ЦСКА?
Тук не става дума за произхода на парите на този или онзи. То за парите е ясно. При първоначалното натрупване на капитал, всеки лев е "кървав". Тук става въпрос, че панчаревци постоянно реват, че всички били срещу тях, а се оказва, че всички управляващи са техни хора. Освен това имат стотици милиони, а плачат , че парите не стигат и все още се мъчат да минат метър с плащанията . Старите навици трудно се изкореняват !!!!!
хахахахахахахаххаахха е тука вече, ти си луд бе.я се стегни малко кога сме ревали за нещо напоследък бе.незнам кой реве, на ЦСКА дават безплатно играчи, абе ЦСКА не може да има спонсор Глобул, сега ревеете и за Иван Иванов, незнам кой реве!Ревеме защото Мъри е марионетка, а Боби Перуката реди състава, и не м ивика Иван Стоянов който е пълен смешник ми Иван Иванов, да не говорим, че Данчо Тодоров е най-добрият в момента на неговата позиция а не го вика.Ей затова ревеме!Ама вие сините фенове ми кажете, че ревеме повече от вас, значи трябва да си много сляп!