Шампионска лига - сезон (2017/18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)
Днеска ще е интересно Меси дали ще отвърне на Роналдо с един хеттрик . То това ще е Рома са лесни. А английския мач мога дам прогнози. И двата отбора играят атакуващо според мене ще е с много голове равенство.
2-2 или 3 - 3
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
CSKA69 написа:Съставът на Гуардиола бил странен? Пробвайте с тази халфова линия на Ливърпул - Милнър, Хендерсън, Окслейд-ЧембърлейнНямам идея какво очаква Клопо, но ако загуби средата на терена срещу Сити, а с този състав това е сигурно, голям бой може да отнесе
![]()
До insaneboy- най-любим отбор ми е ЦСКА от София, мисля, че можеше сам да се досетиш от потребителското ми имеИначе подредбата е следната - Реал стои над всички, това е Кралския клуб все пак; Ливърпул е дълбоко в моето сърце заради страдалческия си манталитет
, Байерн ми е любим, защото съм немски възпитаник по образование
, а Милан обожавам заради ерата на Саки и триото от холандци в състава тогава...
Ами като вече няма такъв отбор, какво правиш? Вече цска от ловеч ли ти е любимия или ловеч от София?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Нека задържим българската действителност встрани от темата за ШЛ.
2-1 за Ливърпул и 3-0 за Барселона.
2-1 за Ливърпул и 3-0 за Барселона.
CSKA69 написа:Съставът на Гуардиола бил странен? Пробвайте с тази халфова линия на Ливърпул - Милнър, Хендерсън, Окслейд-ЧембърлейнНямам идея какво очаква Клопо, но ако загуби средата на терена срещу Сити, а с този състав това е сигурно, голям бой може да отнесе
![]()
До insaneboy- най-любим отбор ми е ЦСКА от София, мисля, че можеше сам да се досетиш от потребителското ми имеИначе подредбата е следната - Реал стои над всички, това е Кралския клуб все пак; Ливърпул е дълбоко в моето сърце заради страдалческия си манталитет
, Байерн ми е любим, защото съм немски възпитаник по образование
, а Милан обожавам заради ерата на Саки и триото от холандци в състава тогава...
А какво стана с Аякс? Разлюби ли ги вече?
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Абе тоя идиот кой мач гледа? Първия точен удар бил гол...ми тоя удар преди гола дето вратарчето спаси удара на Фирмино, какво е? Подаване ли?
Иначе браво на Аладин
Иначе браво на Аладин
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
- Furious_Monk
Салах, ако намери начин да изнесе и Египет поне до излизане от групите на това световно, заслужава най-малкото да е в призовата тройка за златната топка. Уникален сезон за него.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
да не се изхвърляме 
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Хубав гол на Чембърлейн .
Май гледам по-скучния мач. 
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
- Furious_Monk
Thsmith написа:да не се изхвърляме
Хич не е изхвърляне. Азар също може да намери място там, но в последните месеци много му падна формата в клубния отбор.
В момента тече наказателна акция срещу Гуардиола. Приятни европейски вечери се очертават за теб, първо Реал Мадрид, сега и това което правят Пуул със Сити, поне до този момент.
Tiberius написа:Май гледам по-скучния мач.
Валверде е краен прагматик, Рома не са в положението да играят твърде агресивно... вероятно ще чакаш избухване на Иниеста, Меси и Суарес, или такова на Юндер и Пероти.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.