в този момент аз лично одобрявам трансфера на Деко.
Нужен ни е такъв футболер.
Успех на Деко.
Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
LEVSKI_FOREVER
tommy77 написа:Трансферният прозорец за цяла Европа затваря на 31.08, след тази дата могат да се картотекират само свободни агенти.
трансферния прозорец затваря на 3 септември в 00.00, пуснат е и 2 септември щото 31 август е събота и не може да се подписват договори и сие.
Let's go CHELSEA Let's GO
- фифи перото
jujo46487 написа:tommy77 написа:Трансферният прозорец за цяла Европа затваря на 31.08, след тази дата могат да се картотекират само свободни агенти.
трансферния прозорец затваря на 3 септември в 00.00, пуснат е и 2 септември щото 31 август е събота и не може да се подписват договори и сие.
Трансферният прозорец в Левски още не е отварял.

Отворена беше само вратата.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- santiliana
след Деко, да очакваме да привлечем Ричи, Томашич, Коприваров, Бабангида и пр....Наско май наистина има проблем с мисловната дейност...
Деко според мен е добър избор - опитен,класен за нашите стандарти футболист,пък и селекцията на никъде не върви.... ЗАЩО НЕ
?!

Jürgen написа:Деко според мен е добър избор - опитен,класен за нашите стандарти футболист,пък и селекцията на никъде не върви.... ЗАЩО НЕ?!
Като за временен вариант и аз съм за! То се видя вече с Гаджев и Бру докъде я докарахме ...
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
tatusindo написа:Jürgen написа:Деко според мен е добър избор - опитен,класен за нашите стандарти футболист,пък и селекцията на никъде не върви.... ЗАЩО НЕ?!
Като за временен вариант и аз съм за! То се видя вече с Гаджев и Бру докъде я докарахме ...
Подкрепям. Няма какво да се добави.
Треньора има потенциал, но играчите нямат. Мисля, че трябва да остане, зимата да си привлече играчите, защото в момента класни няма как да намерим. Да си направи ТОЙ подготовката и ще видим, първенството е дълго.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- nikiobicata
- Контакти:
Какъв Деко какви 5 лв. ? На някой хора им е доста къса паметта
. Тоя го изгонихме от Левски защото не ставаше ... после направи 2 средни мача с Лудогорец и взехме да го харесваме ? Това е адски странно...

Вчера се бях сетил нещо. Ако Генков се контузи, без нападател ли ще играем? 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- milen.hristov
- Контакти:
santiliana написа:след Деко, да очакваме да привлечем Ричи, Томашич, Коприваров, Бабангида и пр....Наско май наистина има проблем с мисловната дейност...
Не бих се разсърдил на Томашич и Бабангида. Не е лоша идея да се проучи и за Хичо. Дори Телкийски ще ни свърши повече работа от четиримата изгонени негодници