Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Nuke » 27 юни 2012 13:45

Theos написа:Оракула ми го говори ,че играча които чакаме е този: http://www.transfermarkt.co.uk/en/damie ... 59950.html

Не ми се вярва. Дончо каза, че целият щаб го е харесал и се надява момчето да показва същата добра игра, от която са се впечатлили. Тоя има 1 гол в 19 мача. Едва ли това ги е впечатлило. Лео Белек или някоя френска изненада, според мен.:)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 27 юни 2012 13:46

Nuke написа:
Theos написа:Оракула ми го говори ,че играча които чакаме е този: http://www.transfermarkt.co.uk/en/damie ... 59950.html

Не ми се вярва. Дончо каза, че целият щаб го е харесал и се надява момчето да показва същата добра игра, от която са се впечатлили. Тоя има 1 гол в 19 мача. Едва ли това ги е впечатлило. Лео Белек или някоя френска изненада, според мен.:)

Може, седнал съм и разглеждам по-именитите отбори в Лига 2 и по взаимо изключване се опитвам да налучкам :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 юни 2012 13:54

Theos написа:
Nuke написа:

Може, седнал съм и разглеждам по-именитите отбори в Лига 2 и по взаимо изключване се опитвам да налучкам :)

След това подкарай и Португалската Лига...Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 юни 2012 13:57

Според мен играчът , който визираше Илиев няма да дойде в Левски . Той каза на пресконференцията , че се очаква неговия отговор до понеделник , така че най-вероятно ще се прибегне до вариант Б или С ;) Няма да се изненадам ако един измежду - Ван дер Бийзен , Мандриши или някой от другите спрягани с Левски играчи дойде . Дано ни изненадат с някой друг, но ...ще видим до края на седмицата кой ще вземем.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 юни 2012 13:58

blue avalanche написа:След това подкарай и Португалската Лига...Изображение

Ами ако е свободен агент :mrgreen: :?:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 27 юни 2012 14:00

bilyaletdinov написа:
blue avalanche написа:След това подкарай и Португалската Лига...Изображение

Ами ако е свободен агент :mrgreen: :?:

Ако е свободен агент ще ми се наложи да пусна ФМ 2012 :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 27 юни 2012 14:02

bilyaletdinov написа:Според мен играчът , който визираше Илиев няма да дойде в Левски . Той каза на пресконференцията , че се очаква неговия отговор до понеделник , така че най-вероятно ще се прибегне до вариант Б или С ;) Няма да се изненадам ако един измежду - Ван дер Бийзен , Мандриши или някой от другите спрягани с Левски играчи дойде . Дано ни изненадат с някой друг, но ...ще видим до края на седмицата кой ще вземем.

Белек има договор за наем с АЕК, който изтича утре.;)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 27 юни 2012 14:04

Nuke написа:
bilyaletdinov написа:Според мен играчът , който визираше Илиев няма да дойде в Левски . Той каза на пресконференцията , че се очаква неговия отговор до понеделник , така че най-вероятно ще се прибегне до вариант Б или С ;) Няма да се изненадам ако един измежду - Ван дер Бийзен , Мандриши или някой от другите спрягани с Левски играчи дойде . Дано ни изненадат с някой друг, но ...ще видим до края на седмицата кой ще вземем.

Добре де, аз не виждам как ще се извадят 1 милион евро за тоя , не виждам дори и 500 хил да можем да платим :) Освен ако не дойде под наем

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 27 юни 2012 14:05

Theos написа:
Nuke написа:

Добре де, аз не виждам как ще се извадят 1 милион евро за тоя , не виждам дори и 500 хил да можем да платим :) Освен ако не дойде под наем

Ако Удинезе нямат планове да го ползват, може да го продадат за по-малко, а и се вижда, че няма кандидати, сред грандовете из Европа, за подписа му.

Върни се в “Архив”