Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BGarmy
Контакти:

Re: ДАРКО: ОСТАВАМ В ЛЕВСКИ, НЯМАМ ПРОБЛЕМ С ДОСТАНИЧ

Мнениеот BGarmy » 04 сеп 2009 12:34

aloha^guy написа:Мислех че с тази прическа и с тези очила и с тези футболни качества ще избере ЦСКА :shock: :shock: ;)
Изображение

Ти добре ли си,ай влюбен си............ама тоя на "армията". :oops:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

p36o
Контакти:

Мнениеот p36o » 04 сеп 2009 12:36

Какво иска да каже Дарко с израза, че ако си отвори устата става страшно ... Дано си разрешат проблемите и момчето да играе, че ако не е той да подава за головете няма кой друг... :!:

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Re: FUN: Каква е тази зеленчукова градинка?

Мнениеот aloha^guy » 04 сеп 2009 12:43

как ще е бор това :lol: те даже са завързали иии сега ще почерпите виляреал със софийски домати ИзображениеИзображениеИзображение
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 сеп 2009 12:44

Kruseiro написа:
THE G.A.M.E написа:Вън от съмнение е, че Дарко ще изкара това пъвенство в Левски. Но на мен ми направи впечатление изказването, че няма проблеми с Достанич.....това е ясно, един футболист не би трябвало да има проблеми с треньора си.......но обратното ?
Помислете само....откакто Радко е треньор.....Тасевски не започва повечето мачове като титуляр ! Някъде бях чел, че сърбинът няма особенно добри чувства към македонците като цяло.

Без да съм специалист, ще изразя мнение за играта на нападателите и офанзивните халфове в Левски. И от самолет се вижда, че като цяло отбора е слабо подготвен физически и всички окапват тотално някъде след 60-65 минута, но хората, които трябва да създават напрежение пред противниковата врата и да отбелязват голове, разбира се, ми прави впечатление, че в дефанзивен план не помагат почти с нищо! Дарко е талантлив, но е мързелив! И нищо чудно в този аспект да има проблем между него и Достанич.... И аз съм склонен този път да застана на страната на треньора, защото всички виждаме как нападателите на ЦСКА гонят всяка една топка! Затова и засега успяват.... Това е посоката, в която трябва здраво да се наблегне в Левски - дефанзивната игра от страна на нападателите (в това число и Дарко!).

Да, абсолютно си прав ! Той и Достанич го каза.....че някои от офанзивните халфове, не се напрягат особенно в защитните действия ( като индиректно имаше предвид Дарко )
Но аз имах друго предвид относно това, че на Радко македонците не са му особенно симпатични......той е работил в Македония, ако не се лъжа във Вардар ( Скопие ) и от там напуска защото........Македония подкрепи независимоста на Косово ! И той сам е посочил като причина за напускането си на Вардар, именно това. А знаем сърбите как се отнасят към "проблема Косово" Който не е с тях, е против тях !
Все пак, аз искренно се надявам, че няма никакъв конфликт между Достанич и Дарко....поне не и политически ! Макар че сърбите са си малко.....странна порода хора !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 сеп 2009 12:58

Абе ви сте много зле тука :lol: Ако бяхте забелязали че 2 дена след затварянето на трансферния прозорец тая новина пръкна по медиите щяхте да се досетите че не е възможно да го вземем на затворен трансферен прозорец! :lol: :lol: :lol: Малко глупаво беше да я пишат тая новина,но....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 04 сеп 2009 13:03

delqnski47 написа:Абе ви сте много зле тука :lol: Ако бяхте забелязали че 2 дена след затварянето на трансферния прозорец тая новина пръкна по медиите щяхте да се досетите че не е възможно да го вземем на затворен трансферен прозорец! :lol: :lol: :lol: Малко глупаво беше да я пишат тая новина,но....

+1 :)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

p36o
Контакти:

Виляреал се изплаши от Левски

Мнениеот p36o » 04 сеп 2009 13:04

Българският шампион Левски явно е изплашил сериозно старши треньора на испанския футболен клуб Виляреал - Ернесто Валверде. Той смята да заложи на резервите си в двубоя срещу Майорка от втория кръг на Примера дивисион, твърди авторитетният спортен вестник "Марка". Мачът е на 13-и септември на стадион "Ел Мадригал", четири дни преди двубоя с Левски. Проблемът пред Валверде се състои в наличието на прекалено много национални състезатели, които няма да имат достатъчно време да се възстановят за двубоя срещу Левски на 17-и септември, който ще се играе в Испания. Така ако титулярите играят за националните тимове на 5-и и 9-и, а после играят срещу Майорка и Левски на 13-и и 17-и, те ще изиграят 4 мача за 12 дни или по един мач на всеки три дни.

Един от футболистите, които ще излязат срещу Майорка, е френският ветеран Робер Пирес, който заяви: "Всички останали във Виляреал работим усилено. Тренираме за физическата си форма, защото в събота няма мач от първенството, а националите ще се завърнат изморени. Ще видим дали Валверде ще заложи на ротационен принцип". Допълнителен проблем пред Валверде е лошата физическа форма на доскоро контузените Гонсало Родригес (дясно коляно), Дамиан Ескудеро (разтежение) и Иван Маркано (глезен). С испанския национален отбор отпътува и Маркош Сена, който получи разтежение в първия кръг на Примера дивисион при равенството 1:1 срещу Осасуна.
:)

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Виляреал се изплаши от Левски

Мнениеот vladitol » 04 сеп 2009 13:09

ще ни бият 2:1 :)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

GoingDown
Контакти:

Мнениеот GoingDown » 04 сеп 2009 13:11

Ще ги биеме бе , деба и испанците нема да им се верва :twisted:

Потребителски аватар
djikitaeca
Контакти:

Мнениеот djikitaeca » 04 сеп 2009 13:12

Аз лично не мъдря много шансове за Левски , но ако Бог е решил и 1-1 ме устройва ^^
http://www.footballtipster-bg.com/ Най-добрият сайт за Футболни прогнози и новини!
Изображение

Върни се в “Архив”