aloha^guy написа:Мислех че с тази прическа и с тези очила и с тези футболни качества ще избере ЦСКА![]()
![]()
![]()
Ти добре ли си,ай влюбен си............ама тоя на "армията".

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
aloha^guy написа:Мислех че с тази прическа и с тези очила и с тези футболни качества ще избере ЦСКА![]()
![]()
![]()
Kruseiro написа:THE G.A.M.E написа:Вън от съмнение е, че Дарко ще изкара това пъвенство в Левски. Но на мен ми направи впечатление изказването, че няма проблеми с Достанич.....това е ясно, един футболист не би трябвало да има проблеми с треньора си.......но обратното ?
Помислете само....откакто Радко е треньор.....Тасевски не започва повечето мачове като титуляр ! Някъде бях чел, че сърбинът няма особенно добри чувства към македонците като цяло.
Без да съм специалист, ще изразя мнение за играта на нападателите и офанзивните халфове в Левски. И от самолет се вижда, че като цяло отбора е слабо подготвен физически и всички окапват тотално някъде след 60-65 минута, но хората, които трябва да създават напрежение пред противниковата врата и да отбелязват голове, разбира се, ми прави впечатление, че в дефанзивен план не помагат почти с нищо! Дарко е талантлив, но е мързелив! И нищо чудно в този аспект да има проблем между него и Достанич.... И аз съм склонен този път да застана на страната на треньора, защото всички виждаме как нападателите на ЦСКА гонят всяка една топка! Затова и засега успяват.... Това е посоката, в която трябва здраво да се наблегне в Левски - дефанзивната игра от страна на нападателите (в това число и Дарко!).
delqnski47 написа:Абе ви сте много зле тукаАко бяхте забелязали че 2 дена след затварянето на трансферния прозорец тая новина пръкна по медиите щяхте да се досетите че не е възможно да го вземем на затворен трансферен прозорец!
![]()
![]()
Малко глупаво беше да я пишат тая новина,но....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта