Шампионска лига - сезон (2017/18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)
Как може да наричате изненада запазването на интрига за реванша при сблъсъка между 1 от петте най-велики отбора в историята на футбола с изключително силно и впечатляващо нападение, безапелационни досега в турнира и често печелещи в него мачове в които не са "фаворити", воден от един от 5-те най-добри треньора на нашето съвремие срещу медиен балон без почти никакъв опит в ЕКТ (уважавам феновете, традициите и достиженията им в английския шампионат), воден от най-обикновен каталунски боклук?
Последна промяна от doktora25 на 04 апр 2018 13:47, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
JackPackage написа:За другия протокол - Юнайтед е един от малкото отбори, които Севиля са побеждавали като гост и не успя да достигне постиженията на Ейбар (5:1), Леганес, Алавес, Спартак М (5:1) и компания записали убедителни домакински победи срещу бръснарите
To тези протоколи и какво са си причини севилци и манчестърци един на друг далеч от дома ще останат най-паметното за този сезон в ШЛ
doktora25 написа:Как може да наричате изненада запазването на интрига за реванша при сблъсъка между 1 от петте най-велики отбора в историята на футбола с изключително силно и впечатляващо нападение, безапелационни досега в турнира и често печелещи в него мачове в които не са "фаворити", воден от един от 5-те най-добри треньора на нашето съвремие срещу медиен балон без почти никакъв опит в ЕКТ, воден от най-обикновен каталунски боклук?
Хората имат предвид домакините да не вземат някоя победа с 4-5 гола разлика и да обезсмислят реванша, ти какво си помисли?
drvasko98 написа:doktora25 написа:Как може да наричате изненада запазването на интрига за реванша при сблъсъка между 1 от петте най-велики отбора в историята на футбола с изключително силно и впечатляващо нападение, безапелационни досега в турнира и често печелещи в него мачове в които не са "фаворити", воден от един от 5-те най-добри треньора на нашето съвремие срещу медиен балон без почти никакъв опит в ЕКТ, воден от най-обикновен каталунски боклук?
Хората имат предвид домакините да не вземат някоя победа с 4-5 гола разлика и да обезсмислят реванша, ти какво си помисли?
Дано да е така.
Ще направя и прогноза:
Единият финалист в ШЛ тази година ще е с червен екип, другият - с бял.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
smoothc написа:Имам смътното предчувствие за поредната драма по оста Мадрид-Мюнхен
Ти, мълчи сега и си гледай любимците, без излишен патос : )
Реал, Байерн, Ливърпул/ Гуардиола(Сити) ще са на полуфиналите, е*** късметлията си, CSKA69!
[offtopic]И накрая да спечели Барселона...или Рома
От твоя гледна точка...по Закона на Мърфи, може и точно това да се случи![/offtopic]
Не е до късмет, просто съм избрал да подкрепям правилните отбори

-
sunscres92
- Контакти:
Гуардиола е пуснал някакъв странен състав - Стърлинг вярно никога не играе срещу нас, и предполагам Де Бройне ще играе някакъв вид крило?
- insaneboy1
- Контакти:
Много са ми интересни хора които са фенове на по сто отбора. Презастраховат се ако единият им отбор не става, да гледат втория, после третия, четвъртия и така нататък - глорихънтъри. Поне имаш ли някаква подредба на това кой ти е най-любим примерно ако играят Реал - Байерн или Реал - Ливърпул за кой викаш или поне кой предпочиташ да продължи или ситуацията е "който победи той ми е по-любим" (за тоя момент)? 
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Кой ще играе от ляво на защитата на Сити? Лапорт? Или някаква извратения със Сане като wing-back?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Съставът на Гуардиола бил странен? Пробвайте с тази халфова линия на Ливърпул - Милнър, Хендерсън, Окслейд-Чембърлейн
Нямам идея какво очаква Клопо, но ако загуби средата на терена срещу Сити, а с този състав това е сигурно, голям бой може да отнесе
До insaneboy- най-любим отбор ми е ЦСКА от София, мисля, че можеше сам да се досетиш от потребителското ми име
Иначе подредбата е следната - Реал стои над всички, това е Кралския клуб все пак; Ливърпул е дълбоко в моето сърце заради страдалческия си манталитет
, Байерн ми е любим, защото съм немски възпитаник по образование
, а Милан обожавам заради ерата на Саки и триото от холандци в състава тогава...
До insaneboy- най-любим отбор ми е ЦСКА от София, мисля, че можеше сам да се досетиш от потребителското ми име

-
sunscres92
- Контакти:
rhaegar написа:Кой ще играе от ляво на защитата на Сити? Лапорт? Или някаква извратения със Сане като wing-back?
Срещу Евертън - Лапорт игра бек - така че сигурно той