ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Venko123
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Venko123 » 13 юли 2015 00:15

Eminem написа:Ганчев ще плати 20+млн дългове на кукуво лято. Цирка продължава. Или ще направят ново дружество или ще преименуват Литекс.

Ами ако не стане нито едно от двете ще се извиниш ли и ти за глупостите, които си писал?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 13 юли 2015 00:21

Кировец написа:
гражданин от село написа:Още ли не можете да осъзнаете,че ще играем във В аматьорска футболна група,какви Люпковци и чужденци ви гонят.

Много добре сме осъзнали къде ще играе ЦСКА, не осъзнахме що отказаха Божков, а Ганчев не слага червения шал. Ти кво осъзна?

Ти не искаше ли автентичния ЦСКА да продължи да съществува? Какво стана, защо се врътнахте така изведнъж с бекали?
Както и да е, гадайте и ясновидствайте, пишете си глупости, пък ние феновете на ЦСКА се готвим за началото на сезона във "В" група.

Ръководството на ЦСКА в лицето на Ганчев, Марков и старшията Янев направиха супер селекция, с която ще сме в 6-та дори на "А" група, чакаме представянето на отбора на "Армията" и след това началото на сезона. Предстоят само здрави мачлета и червен празник във всеки един град, в който ще гостуваме с изключение на един-два... Многа Армейци, които досега не са имали възможноста да видят ЦСКА на живо ще го направят и ще се радват истински, вие с бекали може да си мрънкате тук във форума...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юли 2015 00:21

Venko123 написа:
1982 написа:
Кировец написа:Защо тиражирания бъдещ собственик на ЦСКА София е зает повече с футболните дела на град Ловеч - място, което посрещна отборът си на мач в Европа с 90% празен стадион???????????!!!!!

Защото от град Ловеч ще дойде ...... "новият ЦСКА 23". :lol: :lol: :lol: :lol:

Какво питаш, все едно не знаеш какъв е целият жалък цирк и театър, който се играе ?!

Много си запознат нещо...Ами ако не стане това какво правим?

Ами, айде де .... 3 седмици едни акции не могат да пръхвърлят господата Ганчев, Инджов и Манджуков. За дълговете да не говорим, те си растат с всеки изминал ден и на никой не му пука. Чудно, защо ли ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 13 юли 2015 00:23

Ти откъде знаеш, че на никой не му пука? Акциите...ех тия пусти акции...ако му ги прехвърлят после за друго ще ревеш, нали?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юли 2015 00:24

Venko123 написа:
Кировец написа:
гражданин от село написа:Още ли не можете да осъзнаете,че ще играем във В аматьорска футболна група,какви Люпковци и чужденци ви гонят.

Много добре сме осъзнали къде ще играе ЦСКА, не осъзнахме що отказаха Божков, а Ганчев не слага червения шал. Ти кво осъзна?

Ти не искаше ли автентичния ЦСКА да продължи да съществува? Какво стана, защо се врътнахте така изведнъж с бекали?

"Врътнал" съм се, защото всичко е един цирк и накрая пак ще се стигне до "любимия" ми момент с припознаването на един чужд клуб.

Аз ще съм много щастлив, ако някой наистина иска да спасява ЦСКА, но отлично виждам, чме никой няма желание. Цяла пролет господата Инджов и Манджуков се гаврят с ЦСКА, а от месец и половина и лицето Ганчев се присъедини към тях.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 13 юли 2015 00:26

И в другия форум го писах снощи, и тук го пиша - това с Литекс няма да стане. Също и с друг отбор...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юли 2015 00:27

Venko123 написа:Ти откъде знаеш, че на никой не му пука? Акциите...ех тия пусти акции...ако му ги прехвърлят после за друго ще ревеш, нали?

Ами, защо Гриша Ганчев да не ги вземе, щом той е собственик на ЦСКА, логично и нормално е и да притежава акциите на клуба. Така е редно да бъде, а не някой друг да е собственик, пък той на хартия да няма нищо общо с ЦСКА, извинявай, но това не са нормални неща. Явно не му е чиста работата, щом се пази така от тези акции.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 юли 2015 00:28

Venko123 написа:
Eminem написа:Ганчев ще плати 20+млн дългове на кукуво лято. Цирка продължава. Или ще направят ново дружество или ще преименуват Литекс.

Ами ако не стане нито едно от двете ще се извиниш ли и ти за глупостите, които си писал?

Не ми е проблем.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 юли 2015 00:30

Аз също нямам никакъв проблем, Венко, ако Гриша Ганчев ме опровергае, ще си призная, че не съм бил прав, това е най-малкият проблем.

Но, уви, дотук всичко случващо се ... или неслучващо се :lol: :lol: , подкрепя напълно моята теза.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 13 юли 2015 00:33

1982 написа:Аз също нямам никакъв проблем, Венко, ако Гриша Ганчев ме опровергае, ще си призная, че не съм бил прав, това е най-малкият проблем.

Но, уви, дотук всичко случващо се ... или неслучващо се :lol: :lol: , подкрепя напълно моята теза.

Хубаво, това дето го пишете за преименуването на друг клуб, продължавам да твърдя, че според мен няма да се случи.
Не твърдя, че съм от "информираните", да кажем че това си е изцяло мое мнение. По друг начин мисля, че ще се действа. Ще разберем скоро. ;)

Върни се в “Архив”