ralka_levskarka написа:
Е той Наско от 25 Май разправя, че трябват играчи, в очакване съм, но още не съм почнала да го псувам..
Открил топлата вода и той
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:
Е той Наско от 25 Май разправя, че трябват играчи, в очакване съм, но още не съм почнала да го псувам..
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:ralka_levskarka написа:
Открил топлата вода и тойНали е директор, да ги докара. И аз разправям, че трябват нови играчи, да ме вземат и мене на 10-15 хилки заплата, ще се показвам по телевизията и ще мърморя, няма проблем. Всичко се случва наопаки в тоя отбор, не е истина направо.
По-добре и то много пъти по- добре е Наско да казва какво да става в Левски вместо това да правят Гонзо, Боримиров, Батков, Тонев и сие.ralka_levskarka написа:rhaegar написа:ralka_levskarka написа:
Открил топлата вода и тойНали е директор, да ги докара. И аз разправям, че трябват нови играчи, да ме вземат и мене на 10-15 хилки заплата, ще се показвам по телевизията и ще мърморя, няма проблем. Всичко се случва наопаки в тоя отбор, не е истина направо.
Той може да работи много здраво, да казва кой трябва да си ходи и кой трябва да дойде, но само по фейсбук
СВОБОДЕН написа:По-добре и то много пъти по- добре е Наско да казва какво да става в Левски вместо това да правят Гонзо, Боримиров, Батков, Тонев и сие.ralka_levskarka написа:rhaegar написа:ralka_levskarka написа:
Той може да работи много здраво, да казва кой трябва да си ходи и кой трябва да дойде, но само по фейсбук
СВОБОДЕН написа:Наско може и да не се справи в тази обстановка, но се питам, ами тогава кой?
фифи перото написа:СВОБОДЕН написа:Наско може и да не се справи в тази обстановка, но се питам, ами тогава кой?
Какво и е на обстановката?
СВОБОДЕН написа:фифи перото написа:СВОБОДЕН написа:Наско може и да не се справи в тази обстановка, но се питам, ами тогава кой?
Какво и е на обстановката?
Резултатите на отбора отговарят на този въпрос.
ralka_levskarka написа:Cooler написа:neverbackdown написа:Ако до края на тази седмица не вземем поне 3ма човека нещата стават много сериозни....Ръководството трябва да разбере , че просто няма как и трябва да се рискува.Започвам много да се изнервям от липсата на нови...
Сериозно ли си мислиш, че за 3-4 дни ще вземем 3 играчи? Повече от 1 ще е изненада ако дойде. Сираков засега взима нови само на фифа мениджърОчаква се в близките дни Левски да попълни групата си с две нови имена.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост