Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот rhaegar » 27 авг 2013 20:20

ralka_levskarka написа:
Е той Наско от 25 Май разправя, че трябват играчи, в очакване съм, но още не съм почнала да го псувам..

Открил топлата вода и той :lol: Нали е директор, да ги докара. И аз разправям, че трябват нови играчи, да ме вземат и мене на 10-15 хилки заплата, ще се показвам по телевизията и ще мърморя, няма проблем. Всичко се случва наопаки в тоя отбор, не е истина направо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 авг 2013 20:23

rhaegar написа:
ralka_levskarka написа:
Е той Наско от 25 Май разправя, че трябват играчи, в очакване съм, но още не съм почнала да го псувам..

Открил топлата вода и той :lol: Нали е директор, да ги докара. И аз разправям, че трябват нови играчи, да ме вземат и мене на 10-15 хилки заплата, ще се показвам по телевизията и ще мърморя, няма проблем. Всичко се случва наопаки в тоя отбор, не е истина направо.

Той може да работи много здраво, да казва кой трябва да си ходи и кой трябва да дойде, но само по фейсбук 8-)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 авг 2013 20:32

ralka_levskarka написа:
rhaegar написа:
ralka_levskarka написа:

Той може да работи много здраво, да казва кой трябва да си ходи и кой трябва да дойде, но само по фейсбук 8-)
По-добре и то много пъти по- добре е Наско да казва какво да става в Левски вместо това да правят Гонзо, Боримиров, Батков, Тонев и сие.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 27 авг 2013 20:39

СВОБОДЕН написа:
ralka_levskarka написа:
rhaegar написа:
ralka_levskarka написа:

По-добре и то много пъти по- добре е Наско да казва какво да става в Левски вместо това да правят Гонзо, Боримиров, Батков, Тонев и сие.

Не искам да споря с теб, но човек, който ,говорейки , постоянно се чеше, пипа по ухото и т.н. не блести с особена мисловна дейност.
Това не е само мое мнение.
Психология.
Ако до 3 дни в отбора няма поне трима нови играчи, то Наско ще е затворена страница за много Левскари.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 авг 2013 20:51

Наско може и да не се справи в тази обстановка, но се питам, ами тогава кой?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 27 авг 2013 20:59

СВОБОДЕН написа:Наско може и да не се справи в тази обстановка, но се питам, ами тогава кой?

Какво и е на обстановката?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 авг 2013 21:03

фифи перото написа:
СВОБОДЕН написа:Наско може и да не се справи в тази обстановка, но се питам, ами тогава кой?

Резултатите на отбора отговарят на този въпрос.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 27 авг 2013 21:09

СВОБОДЕН написа:
фифи перото написа:

Резултатите на отбора отговарят на този въпрос.

резултатите на отбора са вече и негова вина.
От колко време е на "власт"?
лесно е да се пише в нета, респективно -във фейсбук.
Наско живее в миналото.
100 дни минават бързо.
Пари няма.За него. :lol:
За да се справи със ситуацията, трябва да е мъж.
А той НЕ е!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 27 авг 2013 21:36

ralka_levskarka написа:
Cooler написа:
neverbackdown написа:Ако до края на тази седмица не вземем поне 3ма човека нещата стават много сериозни....Ръководството трябва да разбере , че просто няма как и трябва да се рискува.Започвам много да се изнервям от липсата на нови...

Сериозно ли си мислиш, че за 3-4 дни ще вземем 3 играчи? Повече от 1 ще е изненада ако дойде. Сираков засега взима нови само на фифа мениджър :lol:

Очаква се в близките дни Левски да попълни групата си с две нови имена.

Рали , това за новите две имена го чета за 2ра седмица подред , а това ,че Левски форсира селекцията след среща между Батков и Сираков , го чета за 3та седмица....Може да се вземат и 5 нови за 3-4 дни , защото ако се преговаря с тях от 1 месец е нормално да предприемат офанзива накрая и да ги вземат, въпроса е там , че Сираков не разбира колко изнервя хората... 7ми кръг е по дяволите...

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 27 авг 2013 21:41

"Шуменския Деко" подписва с Левски.Уж чужденци,уж класа ще има,а какво се оказва?Сигурен съм,че ще играе до зимата и ще го шутират.А и не мисля,че ще свърши кой знае колко работа.

Върни се в “Архив”