Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
miro_rz написа:Разлаяха кучетата за 2/3 дни и толкова. Обаче съм възмутен от това, че не поканиха Шалке, без тах толкоз!![]()
Всяко чудо за три дни!
Шалкето ще направи СуперБундеслига и няма да изпадне.

Аз съм доволен. Лявото мислене, че солидарността, справедливостта, трудът и ценностите трябва да излизат на преден план и че е недопустимо богатите да стават по-богати в името на собствената си алчност и "бизнес интереса" и всичко да се върти около парите, обедини цялата футболна общественост от журналисти до фенове + десетки политици. Видя се че и всичко лошо идва от Щатите - американският модел на администриране на спорта, маститият спонсор, който искаше да сложи ръка върху европейския футбол и да дърпа юздите и част от клубните президенти - най-върли радетели на проекта. Казах ви че всички ще дойдете на моята, но просто колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре. Пожелавам на феновете на Юнайтед, Ливърпул и Тотнъм час по-скоро да се отърват от американската чума в клубното управление.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Испанските клубове съдят англичаните за милиарди евро неустойка по договора

Перез търси кинта да купи Мбапе и Халанд