трябва да бъде уволнен още утре и може да е за добро загубата
Дано Ливърпул спечелят финалаи иначе ще е всичко напразно от тази вечер....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
ImmortaL_1000 написа:2 редовни гола другите 2 грешка на Барселона. Кво да кажа Ливърпол излазаха за победа а Барселона си разцъкваха. Това е нормален резултат когато излезеш дез идеи . Даже се радвам че ще махнат този унизителен треньор !!! И се радвам за Ливърпул че са накрачка от финала да вземат . Щом минаха БАрса.,заслужатат да вземат филана те.
paceto написа:Естествено, че не.
Ти беше обаче човека, който повтаряше, че имаш добро чувство за този мач и дори написа следното.kingofpop написа:Абе, кой предпочитате за финала![]()
Аз искам Тотнъм да ги пребием, ама ще са Аякс....
иначе щом Салах няма да играе утре очаквам да бием
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
CSKA69 написа:Йеееееееееес! Официално се присъединявам към сектата на Клоп тази вечерСамобичувам се за всяка критична дума изказана към немското божество
Няма такъВ кеф да видиш каталунците да отпаднат по толкова жалък начин! РЕМОНТАДАААААА!
insaneboy1 написа:ImmortaL_1000 написа:2 редовни гола другите 2 грешка на Барселона. Кво да кажа Ливърпол излазаха за победа а Барселона си разцъкваха. Това е нормален резултат когато излезеш дез идеи . Даже се радвам че ще махнат този унизителен треньор !!! И се радвам за Ливърпул че са накрачка от финала да вземат . Щом минаха БАрса.,заслужатат да вземат филана те.
"Филана" заслужават да го вземат Аякс, защото отстраниха Ювентус и Реал - шампиона на Италия и шампиона на Европа.
kingofpop написа:точно паце, сметни колко съм надценил Валверде![]()
трябва да бъде уволнен още утре и може да е за добро загубата
Дано Ливърпул спечелят финалаи иначе ще е всичко напразно от тази вечер....
insaneboy1 написа:ImmortaL_1000 написа:2 редовни гола другите 2 грешка на Барселона. Кво да кажа Ливърпол излазаха за победа а Барселона си разцъкваха. Това е нормален резултат когато излезеш дез идеи . Даже се радвам че ще махнат този унизителен треньор !!! И се радвам за Ливърпул че са накрачка от финала да вземат . Щом минаха БАрса.,заслужатат да вземат филана те.
"Филана" заслужават да го вземат Аякс, защото отстраниха Ювентус и Реал - шампиона на Италия и шампиона на Европа.
Groucho написа:Връщам си назад думите, че Клоп не е объркал нищо в първия мач. Тотално оплеска титулярния състав на "Камп Ноу" тоя баламурник, трябваше да почне с Ориги![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта