Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Гонзо преговаря с "Найк" за нова екипировка
Абе **** съм го в договора.Батков като не вади и стотинка за трансфери,поне за свястни екипи да даде.
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Re: КАКВО НАПРАВИ БАТКОВ И КАКВО НЕ ЗА ЛЕВСКИ.
delqnski47 написа:Идеята на Батков беше да върне без пари старите кучета които са имали опит в турнирите та да може да влезнете в ШЛ!Плановете му пропаднаха(не че му дреме на х*я за Левски) и сега нищо не може да направи!Връщането на ''инвалидните колички'' беше лоша идея и заради него затънахте!
Нее, не можеш да отречеш, че Бардон и Топчо ги уцели. Те продължават да играят на високо ниво.

- south_division
- Контакти:
vesodoc написа:South division,
"И по важното не отдели едни 2млн за качествена селекция която със сигурност щеше да му донесе 10млн евро и то на 2 пъти."
Аз също мислих като теб. Защо Батков не отдели пари за селекция? и пр.
обаче я се замисли! Казваш 2 милиона за качествена селекция. Качествена за какво?
За ЛЕ - 2 милиона са категорично недостатъчно. За да се мисли изобщо за ШЛ не 2, не 10 , а 20 милиона трябват. За А група - и 200 000 лв. са достатъчни.
При положение, че едвам успяваш да си плащаш наема на дома, в който живееш, примерно говоря, дали ще си купиш Плазма за 5 000 лв??? Съмнявам се.
Та така и Батков - за кво му е да се бърка с 2 милиона, които ще потънат вдън земя, поради простата причина, че това е футбол! НЕВИНАГИ ПАРИТЕ ОПРЕДЕЛЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ. Справка - колко по-големи бяха бюджетите на Олимпик, на Глазгоу Рейнджърс, на Динамо Букурещ, от тези на Левски и кво? Ние ги бихме.
Народът е казал - "не съм толкова богат, да си купувам евтини неща".
И това според мен се отнася и за Батков.
И още нещо: не забравяйте, че Батков влезна във футбола по съвместителство. Трябваше му време да се ориентира с какво се е захванал. Аз лично мисля, че има напредък при него. Може би наистина трябва да го оставим на мира да поработи още няколко години, за да говорим за стабилизация на клуба и клубната политика.
Да не е гаранция че със скъпа селекция ще стане супер отбор и ще мачка наред, но това е само едно от нещата без които не може ти точно и правелно каза за Марсилия и за Динамо но щом те не успяват ние как да успеем само с работа и наши футболисти не става дори и 10 години да се обиграват едни и същи хора.Така че тези 2 млн са поне опит а ние дори не опитахме а само се надявахме на късмет и това си е всяка година все нещо не ни достига.До сега и аз си мислех че все нямаме късмет да се вернем на Галата, Динамо Киев после другите добре ги знаеш и сега Дебрецен .Вече мисля че и класа не ни достига освен късмет.Защо имахме късмет в двата най успешни сезона при Мъри - просто късмета е с добрите.
"Гонзо преговаря с Найк....." - самото заглавие на темата е доста весело 

RED_FOX написа:"Гонзо преговаря с Найк....." - самото заглавие на темата е доста весело
Кой те кара да влизаш във форума на Левски? Като ти е смешно стой си у вашето форумче и толкова.

Е как кой? Всеки път като вляза ми се оправя настроението...малко ли е....Айде, дерзайте!DukeUnv написа:RED_FOX написа:"Гонзо преговаря с Найк....." - самото заглавие на темата е доста весело
Кой те кара да влизаш във форума на Левски? Като ти е смешно стой си у вашето форумче и толкова.

-
- Контакти:
За базата добре. Сега е ред да се намерят добри и БЕЗПРИСТРАСТНИ треньори за детско-юношеските школи. И не само от Левски, но и от други отбори. Това е бъдещето за излизане от дупката в която сме. И не съмнено, че трябват двама, трима батковци за тонус в отбора. Но не такива от ранга на Йовов. Нещо по класно. Да кажем след две години да дойде Мартин Петров или нещо от сорта. Но не трябват само бази, трябват и треньори. Скаути, които да гледат навсякъде из България. И да няма на мама на тате.
ВДинев
Re: ЛАЦИО БЕЗ ПАНДЕВ И ЛЕДЕСМА СРЕЩУ ЛЕВСКИ
ЕМИЛ написа:PAPI1912 написа:
ама отбора ви е със развлени зъби и намирисва нещо
Защо пък да намирисва??
емо- от главата човече от главата

RED_FOX написа:Е как кой? Всеки път като вляза ми се оправя настроението...малко ли е....Айде, дерзайте!
Вие форум нямате ли си, че по цял ден седите и блеете в нашия? Какво ви пука какво става в Левски? Оправяй си настроението във вашия форум..

Re: ЛАЦИО БЕЗ ПАНДЕВ И ЛЕДЕСМА СРЕЩУ ЛЕВСКИ
PAPI1912 написа:ЕМИЛ написа:PAPI1912 написа:
ама отбора ви е със развлени зъби и намирисва нещо
Защо пък да намирисва??
емо- от главата човече от главата
Там не мирише.От там вони