Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

p36o
Контакти:

Re: Гонзо преговаря с "Найк" за нова екипировка

Мнениеот p36o » 02 сеп 2009 18:08

аз имам екипче на Левски и материята не е скапана изобщо даже си е много яка и като се облече се чувствашш .. някакси различно ! Разбира се много по добре ще е Адидас или Найк ;)

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

КАКВО НАПРАВИ БАТКОВ И КАКВО НЕ ЗА ЛЕВСКИ.

Мнениеот zlatan » 02 сеп 2009 18:11

СТРАШНО провокативна тема ,но си заслужава според мен.Та така отбор,фенове,база,дюш,условия,стадиона-това за което той дефакто е отговорен какво стори и какво не?В проценти 60-40 за това което наистина не стори.при коментари моля да гледаме глобално за институцията ЛЕВСКИ.
LEVSKI_FOREVER

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 02 сеп 2009 18:17

delpi написа:
tprodanov написа:Материята им скапана, ама договора им хубав. Дано и с найк се постигнат подобни условия..

Трудно ще постигнем договор като този с Улшпорт :)

Какво толкова е хубавото на този договор с Улшпорт? Не съм много запознат.

kenneth
Контакти:

Мнениеот kenneth » 02 сеп 2009 18:18

Доколкото знам Наско Сираков и някой от чорбата имаха взаимен интерес и двата отбора да са с Улшпорт.

Потребителски аватар
djikitaeca
Контакти:

Re: КАКВО НАПРАВИ БАТКОВ И КАКВО НЕ ЗА ЛЕВСКИ.

Мнениеот djikitaeca » 02 сеп 2009 18:23

Ако погледнем по-внимателно ще видим само коментари от сорта "Батков е кретен" , "Батков само къта и пере пари" , но това не е точно така . За поддръжка на този футболен отбор и хубавият ни стадион "Георги Аспарухов" се хабят седмично десетки хиледи левове , които няма как да не бъдат дадени от него и съдружниците му , ако искат Левски да продължи да съществува . Да , пести си парите за трансферите , но като погледнем кой аджеба ще иска толкова да дойде в България за разумни пари ..само някой който е в края на кариерата си и вече иска да не си дава много зор .Чужденците гледат на нашата държава като второразредна и хич не си и мислят да идват да играят тук освен ако не получават огромни заплати за малко труд и повече почивка, но това на никой отбор не му трябва. Според мен в Левски трябва да се налагат младите играчи и като говоря за Левски имам предвид всеки отбор от А, Б дори и В група от където са тръгнали не малко велики български футболисти.Но това си е лично мое мнение ,защото с налагането на младите резултатите ще дойдат чак след 3-4 години , а повечето хора не могат да чакат толкова.. :|
http://www.footballtipster-bg.com/ Най-добрият сайт за Футболни прогнози и новини!
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 сеп 2009 18:24

sigi написа:е какво гласи толкова този договор с Улшпорт :lol:

Нещо от сорта на купуваш за 1 година екипировка ,а получаваш за 2.неква евтина промоция сме хванали.Все пак баждеков е финансист и си прави сметката

Потребителски аватар
damnedbg
Контакти:

Мнениеот damnedbg » 02 сеп 2009 18:26

Според мен, Батков направи много и не е вярно твърденията на потърпевшите от чичо Томовата колиба, че парите от ШЛ са отишли на вятъра. Стадиона е прекрасен, общежития, терени. Просто трябва да се намерят свестни треньори и по-скоро чужденци за младите. Ще кажете защо чужденци. Отговарям : Ян Декерс докато беше шеф на ДЮШ биваше работата, ама и той бърже се изучи. На тоз татко му еди кой си майка му еди коя си. Безпристрастност трябва да има и да се оценяват според таланта. А не да се взима зетя, който макар и голям левскар, не може да стъпи на пръста на Дяков. И куп други млади момчета Ивелин Попов, Бандаловски, Ники Петров и др. Ако се наложи модел само млади с присъствието на 1-2 по-стари кучета от ранга да Бардон, Петков и Топчо ще станем като хърватския футбол. Млади момчета за доста по-високи цени от 1 мезонет в Лозенец ще отидат да играят навън. Примерно грешка на Батков е че слуша много кръга покрай него. Каквото кажат онея и толкоз. Батков е направил доста и най-хубавото което е, че отбора няма грам задължение и не се налага да продаваме за да пълним дупки в бюджета. От икономическа и юридическа страна отбора е перфектен. В спортно-технически план смятам, че Гонзо е доказал, че е левскар и му трябва време за да станат нещата както трябва. Вива ЛЕВСКИ!
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!

Потребителски аватар
downlow

Re: ЛАЦИО БЕЗ ПАНДЕВ И ЛЕДЕСМА СРЕЩУ ЛЕВСКИ

Мнениеот downlow » 02 сеп 2009 18:31

Някои хора да си гледат техния отбор

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 02 сеп 2009 18:34

Според мен Мустачко направи едно прекрасна база на Герена и продължава да я обновява.Но ненаправи стабилен отбор.Всеки трансферен прозорец се кърпеше положението и отбора затъваше.Стигнахме до унижението да се чудим дали ще бием ЦСКА,Миньор и Ботев!!!!!!!!!!!!!!

Според мен след влизането в ШЛ се помисли за много велик и оттам започна да не мисли адекватно за клуба.
Последна промяна от ЕМИЛ на 02 сеп 2009 18:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 02 сеп 2009 18:34

djikitaeca написа:Ако погледнем по-внимателно ще видим само коментари от сорта "Батков е кретен" , "Батков само къта и пере пари" , но това не е точно така . За поддръжка на този футболен отбор и хубавият ни стадион "Георги Аспарухов" се хабят седмично десетки хиледи левове , които няма как да не бъдат дадени от него и съдружниците му , ако искат Левски да продължи да съществува . Да , пести си парите за трансферите , но като погледнем кой аджеба ще иска толкова да дойде в България за разумни пари ..само някой който е в края на кариерата си и вече иска да не си дава много зор .Чужденците гледат на нашата държава като второразредна и хич не си и мислят да идват да играят тук освен ако не получават огромни заплати за малко труд и повече почивка, но това на никой отбор не му трябва. Според мен в Левски трябва да се налагат младите играчи и като говоря за Левски имам предвид всеки отбор от А, Б дори и В група от където са тръгнали не малко велики български футболисти.Но това си е лично мое мнение ,защото с налагането на младите резултатите ще дойдат чак след 3-4 години , а повечето хора не могат да чакат толкова.. :|

+1

Върни се в “Архив”