Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Re: ПАЛАТКОВ ЛАГЕР?

Мнениеот ivo77 » 23 яну 2009 20:47

Да може да искаме от Мити и да му ползваме баня тоалетна нещо...сигурно ще даде :D :D :D

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 23 яну 2009 20:55

Аз викам да му изгорим къщата :P

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 23 яну 2009 22:00

PLOVDIV PEE 1912 написа:митю ще се насе облекчава от шубе като 100 тикви му спът под прозореца....

ква е тая цензура бе?

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 24 яну 2009 00:44

Айде бе момчета ... давайте да се действа сериозно ... идеята е перфектна ... имате един положителен глас от ЧОВЕКЪТ , КОЙТО ОБЕСИ ХРИСТОЛОВ ПРЕД ЦЯЛ ПЛОВДИВ :D :D :D
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Мнениеот 1912 » 24 яну 2009 00:47

shte bude unikalno da osushtestvim tazi ideia.niakolko dni predi tva triabva da se organizira rabotata seriozno i sledvashtata subota primerno se zapo4va....po-dobre da sa po4ivni dni

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 24 яну 2009 01:04

СВОБОДЕН БОТЕВ АЛЕ :!: СВОБОДЕН БОТЕВ АЛЕ :!: СВОБОДЕН БОТЕВ АЛЕ :!: СВОБОДЕННННННННННН БОТЕВ ИСКАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ :!: :!: :!: :!:
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
:!:
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 24 яну 2009 07:53

Нека организираните фенове на изкажат мнение.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 24 яну 2009 08:50

Стига сте писали глупости. Кви палатки ,кви 5 лева ? В момента ,в който тръгнете да разгъвате палатка на ул.Хайдушка в Крумово ,пристигат униформените и ви прибират . Барабар с палатката. И ще имат всички законово основания :idea: - защото нарушавате обществения ред . За да можете да разгънете палатка , или каквато и да е форма на уличен протест - първо трябва да имате разрешение от съответната община. Най-малкото има уведомителен режим. Вземете се консултирайте с някого , спрете да пишете детинщини. :|

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 24 яну 2009 09:04

vhpvhp написа:Стига сте писали глупости. Кви палатки ,кви 5 лева ? В момента ,в който тръгнете да разгъвате палатка на ул.Хайдушка в Крумово ,пристигат униформените и ви прибират . Барабар с палатката. И ще имат всички законово основания :idea: - защото нарушавате обществения ред . За да можете да разгънете палатка , или каквато и да е форма на уличен протест - първо трябва да имате разрешение от съответната община. Най-малкото има уведомителен режим. Вземете се консултирайте с някого , спрете да пишете детинщини. :|

Хубаво де ,даде компетентно мнение,ама за кви детинщити говориш?Цял свят протестира по този начин.Не знам на къв се опитваш да се направиш,но ИДЕЯ-та като идея е едно,друго е подробностите около постигането и(разрешение от община и всичко останало).Ето аз искам да се консултирам с теб по въпроса например.Моля чакам консултация>>>

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 24 яну 2009 10:29

PLOVDIV PEE 1912 написа:
vhpvhp написа:Стига сте писали глупости. Кви палатки ,кви 5 лева ? В момента ,в който тръгнете да разгъвате палатка на ул.Хайдушка в Крумово ,пристигат униформените и ви прибират . Барабар с палатката. И ще имат всички законово основания :idea: - защото нарушавате обществения ред . За да можете да разгънете палатка , или каквато и да е форма на уличен протест - първо трябва да имате разрешение от съответната община. Най-малкото има уведомителен режим. Вземете се консултирайте с някого , спрете да пишете детинщини. :|

Хубаво де ,даде компетентно мнение,ама за кви детинщити говориш?Цял свят протестира по този начин.Не знам на къв се опитваш да се направиш,но ИДЕЯ-та като идея е едно,друго е подробностите около постигането и(разрешение от община и всичко останало).Ето аз искам да се консултирам с теб по въпроса например.Моля чакам консултация>>>

ПО ДОБРЕ НЯКАКВА ИДЕЯ ОТКОЛКОТО ДА ХУЛИШ СВОЙТЕ ХОРА КАКВИТО СЕ ИМАМЕ ТУК И ПО ДОБРЕ РАЗНИ ИДЕЙ ГЛУПАВИ ИЛИ УМНИ И КАТО СТИГНЕМ ДО ЕДИНОМИСЛИЕ МОЖЕ И ДА УСПЕЕМ.ИНАЧЕ И АЗ СЪМ ЗА ПАЛАТКОВИЯ ЛАГЕР СТИГА ДА Е ЗАКОНО,ПРЕДИ ВРЕМЕ ИМАШЕ ТАКЪВ ПРОТЕСТ ПРЕД ОБЩИНАТА МА НЕ ПОМНЯ ПО КАКЪВ ПОВОД АКО СЕ СЕЩАТЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМЕМ НЕГО ЗА ПРИМЕР ПРЕД ОБЩИНАТА ЗА ИЗИСКВАНЕТО НА РАЗРЕШЕНИЕТО НА ПРОТЕСТА
селски вземи си скункса не се сърди

Върни се в “Архив”