Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Re: ЦСКА заплашени от отмяна на резултатите с Литекс и Лудогорец

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 23 дек 2011 17:59

Old_death написа:
TheApostleOfFreedom написа:
kolokolo написа:Аз предлагам да бъдем хора и да оставим подуенските сестрички да посрещнат новата година с надежди говежди и възторжено мучене .
Факт е че доктора и кондиционния треньор са се издънили жестоко . Който е виновен ще си го отнесе . Напролет футбола продължава , ЦСКА също. 8-)

Айде, Коледа е на прага и прасчовците почнаха да се пържат в собствен сос.

Не очаквах такава простотия от тебе.Имах те за свястно момче,а се оказа най-обикновено......!Жалко!

Мм, да, поста е глупав, ала той не е за феновете на червените, а само за този конкретно.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 дек 2011 18:01

Аз предлагам да бъдем хора и да оставим подуенските сестрички да посрещнат новата година с надежди говежди и възторжено мучене .
Факт е че доктора и кондиционния треньор са се издънили жестоко . Който е виновен ще си го отнесе . Напролет футбола продължава , ЦСКА също. 8-)[/quote]
Айде, Коледа е на прага и прасчовците почнаха да се пържат в собствен сос.[/quote]
Не очаквах такава простотия от тебе.Имах те за свястно момче,а се оказа най-обикновено......!Жалко![/quote]

Мм, да, поста е глупав, ала той не е за феновете на червените, а само за този конкретно.[/quote]
Не ти отива на интелекта и възпитанието да се слагаш в стадото.Не си първия човек,в който съм се излъгал и който ме е разочаровал,но въпреки всичко съжалявам!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2011 18:04

Old_death написа:
kolokolo написа:Аз предлагам да бъдем хора и да оставим подуенските сестрички да посрещнат новата година с надежди говежди и възторжено мучене .
Факт е че доктора и кондиционния треньор са се издънили жестоко . Който е виновен ще си го отнесе . Напролет футбола продължава , ЦСКА също. 8-)

Не очаквах такава простотия от тебе.Имах те за свястно момче,а се оказа най-обикновено......!Жалко!

Знаеш ли, както при всички, така и при вас има недорасляци.Индианският вожд определено е от тях.Аз досега не съм му чел мнение, в което да говори спокойно и да дискутира (спори) без обиди.

А относно темата.... ще трябва да се въоръжим с търпение за крайният изход, защото в България нещата се случват не поради, а въпреки.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 23 дек 2011 18:06

Old_death написа:Не ти отива на интелекта и възпитанието да се слагаш в стадото.Не си първия човек,в който съм се излъгал и който ме е разочаровал,но въпреки всичко съжалявам!

Прощавай, че оставям лошо впечатление, ала ето, че този ме ядоса. Не ми се гневи, аз съм си аз и правя грешки.
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 дек 2011 18:09

от Кашчей на 23 Дек 2011 19:04

Old_death написа:
kolokolo написа:
Аз предлагам да бъдем хора и да оставим подуенските сестрички да посрещнат новата година с надежди говежди и възторжено мучене .
Факт е че доктора и кондиционния треньор са се издънили жестоко . Който е виновен ще си го отнесе . Напролет футбола продължава , ЦСКА също.

Знаеш ли, както при всички, така и при вас има недорасляци.Индианският вожд определено е от тях.Аз досега не съм му чел мнение, в което да говори спокойно и да дискутира (спори) без обиди.

А относно темата.... ще трябва да се въоръжим с търпение за крайният изход, защото в България нещата се случват не поради, а въпреки.

Точно това исках.Искам да получа линк с достоверна информация,че е излязла А пробата на футболистите.Ако има такава и тя е положителна,мога да разбера решението на БФС.Ако няма оповестени резултати,ще се принудя да се съглася с тебе,че това наистина е България и може да се даде наказание,преди да е доказано престъплението.На тоя фон не мога да се съглася със синята еуфория.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Спряха правата и на другите от ЦСКА

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 дек 2011 18:09

PFC Litex написа:
santiliana написа: Защото няма институции и медии на място. При такива ситуации във всяка "бяла" страна провинилите се щяха да бъдат "разчекнати"...

Наказанията за допинг не се налагат от БФС, а от Дисциплинарната комисия на Българския олимпийски комитет, а те не си поплюват ;) - това за играчите.
Относно клуба не зная кой взема решенията за наказания.

Дисциплинарната комисия на БОК определя наказанието. Дисциплинарната комисия на БФС взема решение и следи за неговото изпълнение (чл.26-чл.29 от Правилата за осъществяване на допингов контрол на БФС. Наказанията на клубовете се налагат от Дисциплинарната комисия на БФС (чл.30 от същите Правила).
http://www.bfunion.bg/media/upload/12529.pdf
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 23 дек 2011 18:12, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Спряха правата и на другите от Цска

Мнениеот Бекъма » 23 дек 2011 18:13

Udoji90 написа:С добра селекция няма да им се усети липсата. Аз съм съгласен да си останат с това наказание за няколко месеца, стига да не ни наложат служебни загуби.

Е аз пък съм за служебни загуби,че и нещо повече.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2011 18:23

Олд, не знам дали обърна внимание на поста ми, в частта, че нещата се случват въпреки.Именно това е и проблем в нашият футбол.Въпреки недоразуменията, въпреки неуредиците около някои клубове, въпреки ..... футболът ни си върви, но погледнат отстрани крета с патерици.
Някои фенове (най вече на "грандовете") много обичат да говорят за анонимници в Европа, но забравят, че техният отбор също е анонимник в Европа.

А реверансите, които БФС прави на тези "грандове" само влошава положението, защото в ЕКТ много не се вълнуват от бившите успехи и от епизодичните победи, но със сигурност ще се заинтересуват, ако се докаже масово вземане на забранени вещества от играчите на български клуб, без значение кой е той.С какво око ще гледат на нашите отбори и дали няма да ги обръщат с "хастара навън" от проверки, според теб?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 дек 2011 18:25

zavinagicska написа:Спрете да пишете глупости служебна загуба може да се даде евентуално при хаванати в един и същи мач на повече от двама състезатели в случая са по двама. Най вероятно с положителни са още само Янчев и Трифонов никъде не се споменава за брой. Второ Фурнаджиев каза по канал едно, че точки в никакъв случай няма да бъдат отнемани дори и тези двамата да са с положителни.

Ще ни озариш ли със светлината на познанието и да ни дадеш линк към Правилника, постановяващ това?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

mariaraia
Контакти:

Мнениеот mariaraia » 23 дек 2011 18:28

Да се смееш ли или да плачеш.Какво ли щеше да се случи ако бяха пили сироп в тениса или в щангите :P

Върни се в “Архив”