Мисля че сега е моментът в който може да се зарадваме не толкова на добрата игра и положителното настроение у нашите играчи, колкото на оправдания оптимизъм и надежда за качествата на Ники Костов. Щом за пет дена отборът промени облика си изцяло, то аз съм убеден във възходящата линия на отбора. Изкам да изкажа и положителното си впечатление от Дани Младенов, който асистира за 2-та гола.
А който иска да стиска палци на Лудогорец - да е жив и здрав - нали сме демокрация! Ако иска и синия шал да замени за зелен...
13.11.2011 г .,Неделя 16:00ч., Берое-Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue magic
- Контакти:
Re: 13.11.2011 г .,Неделя 16:00ч., Берое-Левски
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
добре изигран тактически мач.Малко положения два гола и резонна победа.Незнам дали е само на тренера работа,но си пролича желанието и хъса на играчите.Да има още брак в пасовете,но остава да се надяваме.Лични оценки няма да давам-обещавам,защото съм от онези които много критикуват.Сега се спирам радвам се за победата и пожелавам успех на Костов и футболистите му.
LEVSKI_FOREVER
turbogena написа:PFC Litex написа:Браво на Костов как насра жалките журналисти на пресконференцията
Какво стана ,че не съм гледал?
Трябва да се слуша, тъй като няма как да се преразкаже, свързано е с въпроси около съдийството.

zlatan написа:добре изигран тактически мач.Малко положения два гола и резонна победа.Незнам дали е само на тренера работа,но си пролича желанието и хъса на играчите.Да има още брак в пасовете,но остава да се надяваме.Лични оценки няма да давам-обещавам,защото съм от онези които много критикуват.Сега се спирам радвам се за победата и пожелавам успех на Костов и футболистите му.
Ники Костов е човекът за "Левски", но не и този, който се води спортен директор. Умните хора трябва непрекъснато да плюят по т. нар. "легенда", която се превърна в жокера на ЦСКА. Позор!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Много леки голове допуснахме и изтървахме много положения...Честита победа все пак.

Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?
- modor
- Контакти:
PIMP написа:Много леки голове допуснахме и изтървахме много положения...Честита победа все пак.
Мерси
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- BLUE CHAMPIONS
PIMP написа:Много леки голове допуснахме и изтървахме много положения...Честита победа все пак.
Все пак, мерси
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
За първи път от много време насам отбора изглеждаше добре подреден.В защита обаче сме пълна дупка. Освен Илиев и Мюлдер останалите нямат място и на резервната скамейка.
Дано този треньор остане повече време на "Герена" , явно има виждане за това как трябва да изглежда отбора или ГИ толкова е занижил стандарта при нас , че вече съм забравил как трябва да стоим на терена.
Дано зимата Батков или този , който дава парите да отпусне нещо за селекция на Костов защото с отбора който Гонзо "изгради" нямаме място в Европа независимо дали сме шампиони или не.
Дано този треньор остане повече време на "Герена" , явно има виждане за това как трябва да изглежда отбора или ГИ толкова е занижил стандарта при нас , че вече съм забравил как трябва да стоим на терена.
Дано зимата Батков или този , който дава парите да отпусне нещо за селекция на Костов защото с отбора който Гонзо "изгради" нямаме място в Европа независимо дали сме шампиони или не.
"Чисто народният човек се бори, докато може…, ако не сполучи…, трябва да умре в народната си работа."
daniel875 написа:zlatan написа:добре изигран тактически мач.Малко положения два гола и резонна победа.Незнам дали е само на тренера работа,но си пролича желанието и хъса на играчите.Да има още брак в пасовете,но остава да се надяваме.Лични оценки няма да давам-обещавам,защото съм от онези които много критикуват.Сега се спирам радвам се за победата и пожелавам успех на Костов и футболистите му.
Ники Костов е човекът за "Левски", но не и този, който се води спортен директор. Умните хора трябва непрекъснато да плюят по т. нар. "легенда", която се превърна в жокера на ЦСКА. Позор!
Аман от Чорбари със сини шалчета ! В коя от двете ти мозъчни клетки се появи тази уникална идея да се плюе по човек, дал в милиони пъти повече от теб на Левски. Георги Иванов-Гонзо е ЛЕГЕНДА на Левски ! Този човек само може да се уважава. Да, не става за треньор, това не значи, че трябва да се обижда. И какво имаш против него като спортен-директор ??? Не доведе Меси ли, кво ? Или искаше вместо Костов Моуриньо ?! Виж с какви екипи играем - Nike ! Играчи като Грийн, Мулдер, Гарра Дембеле, Цветков, Калво, Пламен Илиев са взети именно от него.Организацията в отбора е на добро ниво предвид парите и факта, че този отбор играе в България ! Но не, ние трябва да си плюем !!! Ако има някой който трябва постоянно да бъде плют, то това е абсолютно несъстоятелният агент ТАРА - той дава на разбирачи като теб повод да се плюят наши легенди! Примери за това колкото щеш, за съжаление !
Разбирам да ни плюят прасета, ама хора които твърдят, че са Левскари, да нападат отбора вместо да го подкрепят по стадионите...заеби! Слава Богу, че в тоя форум няма кой от играчите да ти прочете мнението...а и да го направят, най-вероятно ще е с усмивка

Браво - това е коректно мнение