Отлична победа над едно от разочарованията на сезона до този момент,реалният резултат от мача е 6:0 с оглед на положенията през първото полувреме.Второто футбол не се игра,футболистите на Левски не им се играеше вече пък тези на Локомотив по тертип Литекс се опитаха да се вдигнат но при такъв резултат на почивката нямаше как да стане.
В този мач(само първото полувреме има предвид)на защитата не представляваше никакъв проблем да се справя с локомотивци.Даже Старокин ще бъде запомнен и асистенция,пикът на предтавянето му в Левски,но нормално за човек,който футболните му качества се виждат само от Георги Иванов.
Страхотен край на кариерата на Йовов ако се откаже (заслужаваше го);Гаджев свърши много работа в дефанзивен план днес;Тасевски на познатото високо ниво.
В нападение Райков отново се представи страхотно (без слаб мач от началото на сезона);Арс въпреки гола и днес го нямаше;Т.Христов се представи сравнително добре но само защото пред него беше защитата на този Локо Сф.
Резервите:Димов-не знам какво прави в Левски,той също;Цветков-аз съм повече централен нападател от него;Огнянов-протоколна смяна
Моите въпроси към бъдещият треньор н1 на България за 21 век
1.Г-н Иванов,извинете ме за неуважението но вие идиот ли сте,защото само такъв правие едни и същи грешки постоянно?Ако все още не сте разбрали Грийн НЕ Е защитник,Цветков НЕ Е нападател и не е сериозно отбор да играе без такъв отпред.
2.Продиктуван от пресконфернцията ви преди мача,щом скамейката ви била къса и футболистите не били равностойни,се чудя кой прави селекцията,кой тренира футболистите и не трябва ли да поеме своята отговорност?Този човек не сте ли вие?
3.Г-н Иванов сериозно ли е да разчитате на футболист кой е ясно на всички,че ще е разконцентриран,и играта няма да му е приоритет
4.Г-н Иванов когато говорите ,че сте мъж вижте истинските мъже как го правят
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=228767
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=228779
разбира се за това действие трябва да имате уважение към феновете на отбора и поне капка срам,тук няма нужда от отговор ръководителя ГИ е ясен на всикип.с. Малко и за феновете,но не тези на стадиона,а за тези в студиото на Канал 3,ще се цитирам от ФБ
''Абе ква е тая гугутка където е в сектор б.Ох,гугутке мамина и сладка,ти и антончо от сз нямате място на Герена.Вие сте хора без чест,морал и срам''