Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски-Локо Сф , 8 кръг на А група

Мнениеот metodito » 02 окт 2011 22:40

blue avalanche написа:Под прецизни пасове имам предвид-до сантиметър!Асистенциите на Дарко за Дембеле бяха тип "търчи Гара"(2-3 метра напред).При Арш това няма да стане.

Но и Арш има вина. Имаше един фрапантен пропуск на празна врата, където мисля Хрисотов центрира една остра топка и Сьорд се размина на милиметри от кълбото. Просто трябваше да докосне крака му. Гонзо такива топки ги засичаше.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 окт 2011 22:43

metodito написа:
blue avalanche написа:Под прецизни пасове имам предвид-до сантиметър!Асистенциите на Дарко за Дембеле бяха тип "търчи Гара"(2-3 метра напред).При Арш това няма да стане.

Но и Арш има вина. Имаше един фрапантен пропуск на празна врата, където мисля Хрисотов центрира една топка. Гонзо такива топки ги засичаше.

Не очакваше,че защитникът ще се размине... :lol: Естествено,не казвам,че Арш е "машина за голове",но това е с което разполагаме в момента.И трябва да се направи така,че максимално да се използват качествата на всеки играч!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2011 22:44

blue avalanche написа:
TristaNNN написа:Абе то има кой да ги дава. Факт е, че Тасевски доста се помотва, но във всеки мач си дава момчето по 2-3 паса "по конец". Лошото, е че един централен нападател е доста лесна плячка за противниковите бранители. Не визирам Дембеле в случая, тъй като той е леко изключние от правилото :mrgreen: . Идеята ми е, че Арс не е нито толкова бърз, нито супер здрав и мощен за да може да оползотвори този тип пасове. Да не говорим, че докато успеем да стигнем тая фаза на атаката (визирам "бързината" на по-голямата част от атаките ни :mrgreen: ), противникът вече се е прибрал и си е покрил хората/зоните.

Под прецизни пасове имам предвид-до сантиметър!Асистенциите на Дарко за Дембеле бяха тип "търчи Гара"(2-3 метра напред).При Арш това няма да стане.

Искаш да кажеш, че Тасевски, а и Цветков не владеят тоя тип пасове :roll: Позволи ми да не се съглася с това твое твърдение. И на двамата това е може би е най-силното качество. Друг е въпросът, че за жалост тия пасове са обречени при темпото, с което изнасяме и атакуваме :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2011 22:44

blue avalanche написа:
Не очакваше,че защитникът ще се размине... :lol: Естествено,не казвам,че Арш е "машина за голове",но това е с което разполагаме в момента.И трябва да се направи така,че максимално да се използват качествата на всеки играч!

Дано!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2011 22:47

metodito написа:

Но и Арш има вина. Имаше един фрапантен пропуск на празна врата, където мисля Хрисотов центрира една остра топка и Сьорд се размина на милиметри от кълбото. Просто трябваше да докосне крака му. Гонзо такива топки ги засичаше.

Арс не повярва, че такава топка мина :lol: Ама то между другото никой не повярва, особено Дяков :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 окт 2011 23:43

blue avalanche написа:
BadBoy написа:Когато футболиста е бърз това не е проблем.
На Дока докато играше в Ловеч и мачовете които съм гледал по телевизията левият крак му служеше за патерица, а си играеше от ляво и имаше един, единствен финт, рязко завива на дясно и търси позиция за стрелба с десния крак.

Фланговите играчи в България нито един от тях не може да центрира топката и не само те, а това се учи още в ДЮШ.

Коментатора на мача каза, че Левски са изпълнили над 50 корнера, а Райков е центрирал общо във всички мачове над 45 пъти, а с глава имате само 1-2 гола, сами си направете изводи що за центрирания са били и това не е само при Левски, а при всички български отбори.

"Когато футболиста е бърз това не е проблем."
Когато защитникът ЗНАЕ,че,РАНО или КЪСНО,крилото ще свърне към центъра и го чака-Е проблем!
"...Райков е центрирал общо във всички мачове над 45 пъти, а с глава имате само 1-2 гола, сами си направете изводи що за центрирания са били и това..."
За центрирания по земя :o и на средна височина :o да си чувал? :?
Или,за теб,центриране е само на главата на нападателя...

Това да се правиш на дървен философ ти е запазена марка и като стане горещо и бягаш от дискусиите, както стана в една тема от оня ден.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

would
Контакти:

Мнениеот would » 02 окт 2011 23:48

Страхотно първо полувреме и като цяло 4-0 е най-малкото, с което се оттърва Локо-то.Всички футболисти играха много добре, като на мен, най-силно впечатление ми направи Грийн.Според мен, трябва по-често да се дава шанс на Тодор Христов, личи си че има потенциал.Успех на сините в следващите мачове.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 03 окт 2011 00:21

Наистина силен мач,но не трябва да летим в облаците от тази победа,както беше след като бихме Литекс и после Лудогорец ни приземи да не стане сега така и в мача с Черноморец.
И отново доста слабости в защита(през втората чааст),добре че нападателите на Локото бяха напълно неадекватни.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 окт 2011 00:56

Отлична победа над едно от разочарованията на сезона до този момент,реалният резултат от мача е 6:0 с оглед на положенията през първото полувреме.Второто футбол не се игра,футболистите на Левски не им се играеше вече пък тези на Локомотив по тертип Литекс се опитаха да се вдигнат но при такъв резултат на почивката нямаше как да стане.
В този мач(само първото полувреме има предвид)на защитата не представляваше никакъв проблем да се справя с локомотивци.Даже Старокин ще бъде запомнен и асистенция,пикът на предтавянето му в Левски,но нормално за човек,който футболните му качества се виждат само от Георги Иванов.
Страхотен край на кариерата на Йовов ако се откаже (заслужаваше го);Гаджев свърши много работа в дефанзивен план днес;Тасевски на познатото високо ниво.
В нападение Райков отново се представи страхотно (без слаб мач от началото на сезона);Арс въпреки гола и днес го нямаше;Т.Христов се представи сравнително добре но само защото пред него беше защитата на този Локо Сф.
Резервите:Димов-не знам какво прави в Левски,той също;Цветков-аз съм повече централен нападател от него;Огнянов-протоколна смяна
Моите въпроси към бъдещият треньор н1 на България за 21 век
1.Г-н Иванов,извинете ме за неуважението но вие идиот ли сте,защото само такъв правие едни и същи грешки постоянно?Ако все още не сте разбрали Грийн НЕ Е защитник,Цветков НЕ Е нападател и не е сериозно отбор да играе без такъв отпред.
2.Продиктуван от пресконфернцията ви преди мача,щом скамейката ви била къса и футболистите не били равностойни,се чудя кой прави селекцията,кой тренира футболистите и не трябва ли да поеме своята отговорност?Този човек не сте ли вие?
3.Г-н Иванов сериозно ли е да разчитате на футболист кой е ясно на всички,че ще е разконцентриран,и играта няма да му е приоритет
4.Г-н Иванов когато говорите ,че сте мъж вижте истинските мъже как го правят
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=228767
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=228779
разбира се за това действие трябва да имате уважение към феновете на отбора и поне капка срам,тук няма нужда от отговор ръководителя ГИ е ясен на всики

п.с. Малко и за феновете,но не тези на стадиона,а за тези в студиото на Канал 3,ще се цитирам от ФБ
''Абе ква е тая гугутка където е в сектор б.Ох,гугутке мамина и сладка,ти и антончо от сз нямате място на Герена.Вие сте хора без чест,морал и срам''

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 03 окт 2011 09:07

milen.hristov написа:Отлична победа над едно от разочарованията на сезона до този момент,реалният резултат от мача е 6:0 с оглед на положенията през първото полувреме.Второто футбол не се игра,футболистите на Левски не им се играеше вече пък тези на Локомотив по тертип Литекс се опитаха да се вдигнат но при такъв резултат на почивката нямаше как да стане.
В този мач(само първото полувреме има предвид)на защитата не представляваше никакъв проблем да се справя с локомотивци.Даже Старокин ще бъде запомнен и асистенция,пикът на предтавянето му в Левски,но нормално за човек,който футболните му качества се виждат само от Георги Иванов.
Страхотен край на кариерата на Йовов ако се откаже (заслужаваше го);Гаджев свърши много работа в дефанзивен план днес;Тасевски на познатото високо ниво.
В нападение Райков отново се представи страхотно (без слаб мач от началото на сезона);Арс въпреки гола и днес го нямаше;Т.Христов се представи сравнително добре но само защото пред него беше защитата на този Локо Сф.
Резервите:Димов-не знам какво прави в Левски,той също;Цветков-аз съм повече централен нападател от него;Огнянов-протоколна смяна
Моите въпроси към бъдещият треньор н1 на България за 21 век
1.Г-н Иванов,извинете ме за неуважението но вие идиот ли сте,защото само такъв правие едни и същи грешки постоянно?Ако все още не сте разбрали Грийн НЕ Е защитник,Цветков НЕ Е нападател и не е сериозно отбор да играе без такъв отпред.
2.Продиктуван от пресконфернцията ви преди мача,щом скамейката ви била къса и футболистите не били равностойни,се чудя кой прави селекцията,кой тренира футболистите и не трябва ли да поеме своята отговорност?Този човек не сте ли вие?
3.Г-н Иванов сериозно ли е да разчитате на футболист кой е ясно на всички,че ще е разконцентриран,и играта няма да му е приоритет
4.Г-н Иванов когато говорите ,че сте мъж вижте истинските мъже как го правят
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=228767
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=228779
разбира се за това действие трябва да имате уважение към феновете на отбора и поне капка срам,тук няма нужда от отговор ръководителя ГИ е ясен на всики

п.с. Малко и за феновете,но не тези на стадиона,а за тези в студиото на Канал 3,ще се цитирам от ФБ
''Абе ква е тая гугутка където е в сектор б.Ох,гугутке мамина и сладка,ти и антончо от сз нямате място на Герена.Вие сте хора без чест,морал и срам''

1.Г-н Иванов,извинете ме за неуважението но вие идиот ли сте,защото само такъв правие едни и същи грешки постоянно?Ако все още не сте разбрали Грийн НЕ Е защитник,Цветков НЕ Е нападател и не е сериозно отбор да играе без такъв отпред

изобщо не ми се спори ама вече доста се дразня от тези коментари, сега аз ще кажа нещо.
1-во Грийн е защитник и като юноша на Аякс до 18 годишен играе точно централен защитник,а после в Фейенорд десен бек и централен защитник.Именно като такъв вкара гол на Локо София преди няколко години.Този пич винаги е бил защитник спрете да се правите на разбирачи и прочетете нещо за разнообразие като автобиографията му например. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0% ... 0%B9%D0%BD
2-ро за Цветков не съм го гледал преди, но го следях в Холандия до колкото ми беше възможно.Впечатление ми направи факта на, който самия той няколко пъти набелгна, че винаги е бил централен нападател поне според него.Това той самия го каза и то няколко пъти още при трансфера му.Просто е загубил скорост, но има опит и миналата година игра от втора линия защото просто чакаше топката на крак без много много да бяга, а покрай него се раздаваха младите момчета от Пирин.Коментара ми не е насочен към момчето под на което мнението коментирам а, към всички който ми надуха главата за Грийн и Цветков
извинявам се ако някой се е засегнал, но ми се струва че , вече много се преекспонира с тази тема.Поздрави и Само Левски

Върни се в “Архив”