ЛЕВСКИ - Ботев Враца 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Ботев Враца (27.08.11, 20.00ч.)

Мнениеот Живко6461 » 28 авг 2011 23:48

blue avalanche написа:
Живко6461 написа:
blue avalanche написа:...
ПП.Забелязахте ли нещо?Не?Колко хубаво се играе без Йовов!!!
Но защо с Балтанов? Защо Грийн отново играе като централен защитник?

Е-е-е...Ти искаш колкото хляба,толкоз и сиренето.Само хубаво никъде няма!

Искам оптималния състав във всеки отделен мач. Определен от способен треньор. Не искам в "Левски" да играят футболисти само защото "са дали много на клуба". Не искам в "Левски" да играят "надежди", които "трябва да дадат", макар че за 5-6 години не са показали нищо особено. Не искам да се преквалифицират футболисти. Особено при условие, че на пейката или извън групата остават състезатели, чието място е заето от преквалифицирания. Какво ли самочувствие ще има млад футболист, на когото не се разчита при отсъстващ титуляр в домакински мач срещу новак, заемащ едно от последните места в групата. Искам...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Ботев Враца 3:0

Мнениеот onegavon » 29 авг 2011 07:52

Гонзи остава! Левски тръгват нагоре! Честито на всички фенове на Гладиатора!Съдиите започнаха да свирят ,както трябва всичко ще бъде ОК!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 авг 2011 08:31

onegavon написа:Гонзи остава! Левски тръгват нагоре! Честито на всички фенове на Гладиатора!Съдиите започнаха да свирят ,както трябва всичко ще бъде ОК!

Къш!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 29 авг 2011 10:28

Неорганизирана игра на Левски във всички линии, слаб съперник и рутинна победа. Но при следващите мачове с по-силни отбори особено навън с тази игра не ни чака нищо добро. Гонзо отново и в този мач доказа, че си няма представа от треньорската професия.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 авг 2011 10:49

СВОБОДЕН написа:Неорганизирана игра на Левски във всички линии, слаб съперник и рутинна победа. Но при следващите мачове с по-силни отбори особено навън с тази игра не ни чака нищо добро. Гонзо отново и в този мач доказа, че си няма представа от треньорската професия.

+1914
;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Re: ЛЕВСКИ - Ботев Враца

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 авг 2011 13:53

от THE G.A.M.E на 22 Авг 2011 15:26

Тоя път можеби ще бием убедително след дори - прилична игра ...
И как няма, след като врачани си нямат Грозданов !?

Прогноза: можеби 3 : 0 за Левски.

Мда ...

Лошото е, че за следващият мач невиждам нищо хубаво, което да ни сполети !
Дано греша !!
Дарвин е в грешка !

Image Image

hrclspr12
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Ботев Враца

Мнениеот hrclspr12 » 29 авг 2011 18:24

THE G.A.M.E написа:
от THE G.A.M.E на 22 Авг 2011 15:26

Тоя път можеби ще бием убедително след дори - прилична игра ...
И как няма, след като врачани си нямат Грозданов !?

Прогноза: можеби 3 : 0 за Левски.

Мда ...

Лошото е, че за следващият мач невиждам нищо хубаво, което да ни сполети !
Дано греша !!

Според мен най - много точка ще вземем в Перник. Дано и аз греша! Едно е да бяхме играли на стадион Славия, съвсем друго е в Перник, където винаги е много трудно.

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 29 авг 2011 20:06

THE G.A.M.E написа:
Интересно ми е ти къде ще се свреш при следващият слаб мач и съответен провал на отбора ?
Или тоя мач с Враца ще те топли вечно и ще си повтаряш като зомбиран - "Колко ""добър"" треньор е "Гонзо" !?

Нямам спомен някога и някъде да съм давал оценка на треньора Георги Иванов - Гонзо.

Аз за разлика от някой "разбирачи", приемам, че това му е първия сезон като наставник на отбора. И от тая гледна точка съм склонен да му дам 1 сезон кредит на доверие. Ако след въпросния сезон преценя, че не съм доволен от неговото представяне като треньор, също ще поискам да бъде сменен от поста. Тоест, до момента се въздържам да давам каквато и да била оценка за Гонзо като треньор. Само идиот, може да дава оценка за треньор след 3-4 изиграни мача, а аз имам високото самомнение, че не съм такъв. И понеже не съм такъв, не го и правя.

При всички положения, дори и да остана разочарован от треньорските умения на Гонзо в края на сезона, никога няма да го плюя, като обезумелите комплексари дето сте се събрали тук. Най-малкото не съм неблагодарник и лицемер, че да го правя, защото знам и помня какво ни е дал като футболист, а ако в крайна сметка не става за треньор, просто да го смени някой друг.

Така че, аз чрез действията си или по скоро чрез позицията си по въпроса никога не бих могъл да изпадна в ситуация в която да се чудя къде да се свра от срам! Но положението при теб и подобните ти е коренно различно :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Левски София

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 авг 2011 20:43

Умопомрачен написа:
THE G.A.M.E написа:
Интересно ми е ти къде ще се свреш при следващият слаб мач и съответен провал на отбора ?
Или тоя мач с Враца ще те топли вечно и ще си повтаряш като зомбиран - "Колко ""добър"" треньор е "Гонзо" !?

Нямам спомен някога и някъде да съм давал оценка на треньора Георги Иванов - Гонзо.

Аз за разлика от някой "разбирачи", приемам, че това му е първия сезон като наставник на отбора. И от тая гледна точка съм склонен да му дам 1 сезон кредит на доверие. Ако след въпросния сезон преценя, че не съм доволен от неговото представяне като треньор, също ще поискам да бъде сменен от поста. Тоест, до момента се въздържам да давам каквато и да била оценка за Гонзо като треньор. Само идиот, може да дава оценка за треньор след 3-4 изиграни мача, а аз имам високото самомнение, че не съм такъв. И понеже не съм такъв, не го и правя.

При всички положения, дори и да остана разочарован от треньорските умения на Гонзо в края на сезона, никога няма да го плюя, като обезумелите комплексари дето сте се събрали тук. Най-малкото не съм неблагодарник и лицемер, че да го правя, защото знам и помня какво ни е дал като футболист, а ако в крайна сметка не става за треньор, просто да го смени някой друг.

Така че, аз чрез действията си или по скоро чрез позицията си по въпроса никога не бих могъл да изпадна в ситуация в която да се чудя къде да се свра от срам! Но положението при теб и подобните ти е коренно различно :mrgreen: :lol: :mrgreen:

А колко сезона с калъфките са ти нужни да разбереш ,че не става за директор

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 авг 2011 20:57

milen.hristov написа:А колко сезона с калъфките са ти нужни да разбереш ,че не става за директор

Това е въпроса :!:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Архив”