България - Италия (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: България - Италия (официална тема)

Мнениеот Udoji90 » 09 юли 2011 00:40

Не знам дали Аржентина са играли честно или са пуснали на Полша - 3-2 е резултат, който не може да наклони везните в полза на нито едната от двете тези. Само знам, че най-слабият отбор в нашата група се класира на 2. място в нея. Искрено се надявам руснаците да поставят Полша на мястото им в полуфинала (дори съдиите няма да могат да ги спасят), а после домакините да ядат бой и за третото място.

Колкото до нашия отбор, мисля, че само срещу Аржентина бяхме надиграни, така че заслужавахме да сме втори в групата. Тъй или иначе, като за начало това е добре. Много хора подценяват Радо Стойчев, но аз му вярвам. На Европесйкото през есента ще мачкаме наред в Италия и само руснаците (и съдиите) ще могат да ни спрат.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 09 юли 2011 00:52

Udoji90 написа:Не знам дали Аржентина са играли честно или са пуснали на Полша - 3-2 е резултат, който не може да наклони везните в полза на нито едната от двете тези. Само знам, че най-слабият отбор в нашата група се класира на 2. място в нея. Искрено се надявам руснаците да поставят Полша на мястото им в полуфинала (дори съдиите няма да могат да ги спасят), а после домакините да ядат бой и за третото място.

Колкото до нашия отбор, мисля, че само срещу Аржентина бяхме надиграни, така че заслужавахме да сме втори в групата. Тъй или иначе, като за начало това е добре. Много хора подценяват Радо Стойчев, но аз му вярвам. На Европесйкото през есента ще мачкаме наред в Италия и само руснаците (и съдиите) ще могат да ни спрат.

+1 ;)

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 09 юли 2011 00:58

Браво, момчета !Браво юнаци!Направихте това ,на което тайно се надявах,но не го вярвах!Това казвам и се скривам /както обещах/.Но трябва да отбележим,че съдиите ни подпряха няколко пъти ,разбира се ,не да помогнат на нас,а за да изчистят пътя на Полша,след което и Аржентина им направи реверанс.Това ще блесне,когато се срещнат за третото място/ако повяхналата Бразилия не се издъни срещу Аржентина,което е много вероятно/.Възможно е ,обаче,бразилците да се правят на умрели лисици, да победят Аржентина,която пък да се саморазобличи срещу Полша като я победи!Този развой ще е по-интересен!Така ще има и втори мач Бразилия- Русия!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 юли 2011 01:16

И рабира се пропуснах да добавя в предния си коментар, че догодина ние ще спечелим Световната лига на своя земя - другите нека да се редят след нас. :mrgreen:

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 09 юли 2011 01:37

Нека не се възгордяваме толкова от мача с Италия.Все ми се струва,че жабарите просто не трябваха да бият.Не съм следил финалните турнири от предишни години,но ми е интересно, има ли година, в която домакина да не се е класирал за полуфиналите?Или има неписано правило,че домакина трябва да избие разходите по организацията!
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 юли 2011 01:50

joro65 написа:Нека не се възгордяваме толкова от мача с Италия. Все ми се струва, че жабарите просто не трябваше да бият. Не съм следил финалните турнири от предишни години, но ми е интересно има ли година, в която домакинът да не се е класирал за полуфиналите? Или има неписано правило, че домакинът трябва да избие разходите по организацията!

През 2003 г. точно в сезона, когато се завърнахме в Лигата, финалната 8-ца беше в Мадрид, но Испания отпаднаха още в групата. След това форматът няколко пъти беше променян, но винаги домакинът влизаше в 4-ката, с изключение точно на последния сезон, когато Аржетина бяха домакини, но не успяха. ;)

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 09 юли 2011 03:59

rump_shaker написа:
IOTUR4O написа:
ти прост ли си или държиш да те напсувам !!! Мишка съм, щото гледам реално на нещата така ли - нещастник !!! И си оправи кирилицата, за да виждаш кво пишат хората !!!

Да МИШКА СИ. От най-големите МИШКИ. Разбираш ли. От онези дето само се дупят, щото си срам за българският народ. Оди си викай за жабарите довечера и повече не се обаждай. Щото ме е срам от такива кат теб. Ти си мизерен страхливец. Щял да вика за Италия против България щото мразел Полша! Боже Господи. До къде се докарахме ние Българите. Загубихме всякакъв патриотизъм, шовинизъм и прочие, заради такива като теб.

еби си пловдивската майка бе помияр - ще те шибат буферите докато им духаш - боклук !!!

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 09 юли 2011 04:43

Браво момчета! Дано тези, които ви псуваха вчера, си вземат бележка и вече след загуба да подкрепят отбора, вместо да сипят обиди! Българи юнаци!
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 юли 2011 08:44

Хубав мач за нашите хора.
За щастие НЕ СЕ ОКАЗАХ ПРАВ, като твърдях, че е възможно нашите да пуснат Италия напред ... :oops:
То това щеше и да е много брутално, особено с оглед на невероятната подкрепа която ни оказа полската публика !
Определено се радвам, че сгреших за първи път в очакването си за даден мач в тазгодишното издание на Световната лига ! ... :lol:

Иначе нашите дори и да искаха да пуснат на Италия ... пак щяхме да ги бием !
Италианците се бяха скапали от напрежение и бъркаха елементарени топки ... а съдиите ни объркаха с домакините и свириха абсурдни топки в наша полза ... :lol:
Де да бяха "толкова стриктни" и срещу поляците в първият ни мач ...

Иначе нашите хора играха така, както по-принцип си могат !
Почти всичко ни вървеше и се получаваше ...
Това разбира се го отдавам на това, че играха без напрежение.
Ако от тоя мач зависеше със сигурност класирането ни ...
Можеби до голяма степен щяхме да изглеждаме като италианците !
Тези момчета така и не се научиха да играят под напрежение ...

Що се отнася до класирането в групата ...
Определено сме вторият най силен отбор след аржентинците ...
Ако има още един мач между нас и Полша, със сигурност ще ги бием с 3-0 !

Според мен САЩ, Куба и България са на едно ниво ...
Така, че като цяло сме си сред 8-те най добри !
Полша въобще няма място дори и в лигата на този етап !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 09 юли 2011 09:07

Udoji90 написа:Не знам дали Аржентина са играли честно или са пуснали на Полша - 3-2 е резултат, който не може да наклони везните в полза на нито едната от двете тези. Само знам, че най-слабият отбор в нашата група се класира на 2. място в нея. Искрено се надявам руснаците да поставят Полша на мястото им в полуфинала (дори съдиите няма да могат да ги спасят), а после домакините да ядат бой и за третото място.

Нека да не казваме хоп, преди да сме скочили. Мисля, че ще направим много хубави неща на Европейското, но точно, когато сме очаквали прекалено много от нашите, тогава те са се провявали най - неочаквано. Да бъдем хладнокръвни!

Върни се в “Архив”