Миньор Перник - Левски София 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Миньор Перник - Левски София 0:0 (FT)

Мнениеот Долно уйно » 10 апр 2011 18:07

Пичове целта беше Левски да скъсят разликата на пет точки, а не на седем, така че тази точка е нещо като пирова, защото кръговете намаляват, а точките падат с по една само.

Левски ще загуби точки срещу Локото Пд. и Берое.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 10 апр 2011 18:08

daniel875 написа:Това, което пречи на Левски, не е Ясен Петров, а Гонзо. Прекалено много се меси на Ясен Петров и не оставя човека да се покаже в желаната от всички светлина. С тези футболисти Левски е длъжен да стане шампион. Не са виновни играчите, виновни са ръководителите им и най - вече измисленият футболист Гонзо. Който има наглостта да се сравнява с Наско, но никога няма да го достигне по величие.

А кой попречи на Мулдер, Гаррата, Дарко, Мариян, Кривия, Сержиньо, Дани Младенов да вкарат и в Ловеч и в Перник?
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 апр 2011 18:08

blue avalanche написа:
Tommi написа:Вече и на перничаните ли не можем да вкараме гол :?
Грешката на треньорския щаб и на ръководството е в зимната селекция - това мога да ви кажа.

Като гледах Младенов днес-има и от лятната.
Пл.Илиев и Димов са от "зимната" селекция.Те грешки ли са?Дрън-дрън...

И Митрев, и Акалски са добри вратари, така че трансферът на Илиев не беше жизнено необходим. Димов с какво вдига класата на отбора, може би ще вземе мястото на Гаджев или Грийн? Когато искаш да играеш с 4-2-3-1, би било хубаво да осигуриш поне две добри крила. Матондо го прецених, че не става за крило от две клипчета, а скаутите ни и треньорите не знам какво гледат. Видович също не е за крило, а за бек или халф-бек. А къде ни е новият централен защитник или защитник и половина са ни достатъчни за полусезона.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 10 апр 2011 18:09

Долно уйно написа:Пичове целта беше Левски да скъсят разликата на пет точки, а не на седем, така че тази точка е нещо като пирова, защото кръговете намаляват, а точките падат с по една само.

Левски ще загуби точки срещу Локото Пд. и Берое.

Чакайте ЦСКА да бие :!: Реално е, но не е факт ..

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 10 апр 2011 18:09

david_villa написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Т. Батков:

"Мисля, че загубихме шампионата още с поражението от ЦСКА. Никога не съм вярвал, че Литекс ще загуби толкова точки, въпреки че ако се играе честно така както ние играем, би трябвало и в Ловеч да се дънят. Остава да играем за зона ЛЕ. Няма да изпуснем това място, няма как сезонът да мине без истинския роден евробоец да се класира отново", заяви адвокатът. Той не пожела да коментира дали в клуба ще летят глави след поредицата издънки на Гонзо и Ясен. "Не мога да кажа нищо за промени", лаконичен бе юристът.

Т. Батков след 1:3 от ЦСКА:

„Продължаваме напред, очевидно има да се работи много,” заяви Батков.

„Нищо не е приключило,” категоричен бе той.

При успех на Литекс утре в Перник, разликата между втория Левски и лидера ще стане осем точки. „Нека да са осем, има още мачове,” завърши Тодор Батков и не отговори на повече въпроси.

Пълен смешник ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 апр 2011 18:10

Гарата пак ли не е вкарал ;( Как ще вземе сега "Златната топка" :(
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 10 апр 2011 18:12

blue magic написа:
daniel875 написа:Това, което пречи на Левски, не е Ясен Петров, а Гонзо. Прекалено много се меси на Ясен Петров и не оставя човека да се покаже в желаната от всички светлина. С тези футболисти Левски е длъжен да стане шампион. Не са виновни играчите, виновни са ръководителите им и най - вече измисленият футболист Гонзо. Който има наглостта да се сравнява с Наско, но никога няма да го достигне по величие.

А кой попречи на Мулдер, Гаррата, Дарко, Мариян, Кривия, Сержиньо, Дани Младенов да вкарат и в Ловеч и в Перник?

Чакай малко, те в клуба в момента дрязги има достатъчно, така че изобщо не се учудвай на неувереността на играчите. Според мен Гарра нарочно започна да играе слабо, защото няма ищах за игра при нас, защото вижда, че другите не са така мотивирани като него. А добрите, силните играчи или дори калпавите те могат да бъдат мотивирани от един добър треньор, от едно стабилно ръководство. Левски в момента не разполага с такова нещо.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 10 апр 2011 18:12

TheClub написа:
zizilot написа:
tevez написа:Да,аз си признавам,че ще съм за ЦСКА,поради две причини.
1.При победа на ЦСКА интригата в първенството се връща,разликата ще е 7 точки и Литекс имат гостувания на нас,Черно море,Черноморец,Славия,Локо СФ и все някъде ще се издънят.
2.Играл съм мача Х2 при хубав коеф и се надявам да спечеля пари.

Каква интрига бре не виждаш ли че сме мрътавци бре абсолютно бездарна и на момента селски изпълнения Веско Минев като свадбар Иво Иванов една топка не гледа къде ще я изчисти абсолютно селска игра поне да им пускат европейски мачове да гледат Меси и снощи няма да бие във вратаря а леко я копна и гол тия наще малоумници или целят врабчета или вратаря.

Мога ти кажа, че думне ли ЦСКА Литекс, нещата ще приемат по друго лице и съвсем по друг начин ще са нещата .. Каквото и да си говорим. И не си кривете душата и довечера викайте за нас, защото си мисля че достатъчно бях бутани Литекс този сезон, въпреки че играят футбол имаше мачове, в които факторът СЪДИЯ си казваше думата !

Никога не мога да бъда за Цска, няма как да стане. Винаги съм против вас, независимо с кого играете. А дали трябва да бъда за вас, за да скъсим дистанцията с Литекс? Аз в едно друго мнение написах, че играта ни не става и просто ще ме е срам да ги гледам дори в Лига Европа. Каква ШЛ? Стига глупости.
Така че тази вечер съм за Литекс и очаквам да ви смачкат, ако мача се играе нормално.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 10 апр 2011 18:16

TheClub написа:Предлагам да си признаят феновете на Левски, че довечера ще са една идея повече за ЦСКА ... Иначе днес се видя, че нямахте късмет, но и това е част от играта !

Аз съм за ЦСКА ;) ,дано ги биете ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 10 апр 2011 18:19

daniel875 написа:
blue magic написа:
daniel875 написа:

Чакай малко, те в клуба в момента дрязги има достатъчно, така че изобщо не се учудвай на неувереността на играчите. Според мен Гарра нарочно започна да играе слабо, защото няма ищах за игра при нас, защото вижда, че другите не са така мотивирани като него. А добрите, силните играчи или дори калпавите те могат да бъдат мотивирани от един добър треньор, от едно стабилно ръководство. Левски в момента не разполага с такова нещо.

Ако не бяха последните два мача може би щях да се съглася. Но точно в момента в който излизаме от психологическата криза шансът тотално ни обърна гръб - надиграхме Ловеч, но една глупава дузпа и липса на шанс при куп пропуски ни докараха до дузпи - там шансът отново ни се изсмя и отпаднахме от купата. Днес сигурно 10 положения отново не влязоха. Миньор бяха без положение. Бъди сигурен, че ако поне по един гол да бяха влезли в Ловеч и Перник то настроенията щяха да са на другия полюс.
Последна промяна от blue magic на 10 апр 2011 18:21, променено общо 1 път.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Архив”