Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Черно море - ЦСКА 1:0 (FT)

Мнениеот Жоржиньо » 20 мар 2011 17:36

cska - maina написа:Според мен днес отбора игра добре, но разберете, че този терен и срещу такъв затворен отбор и Барса трудно ще отбележи! Надиграх ме ги , което е важното! Та те играят с 8 човека на пенала, как да минеш? Важното е да вземем купата и да помогнем на Любо Пенев да стане шампион! Това е!

Аз съм спамер и следващия път ще бъда наказан! ТРАКТОР

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 20 мар 2011 17:36

този Килиан Шеридан е абсолютно ДЪРВО,много слаб футболист :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 20 мар 2011 17:37

edmon_dantes написа:
Udoji90 написа:
edmon_dantes написа:Крайно време беше червения балон да се спука... Браво на Черно море!

И двете ти изречения са безкрайно смешни. :lol:

За първото: В ЦСКА не е имало никога балон - не знам къде го видя. Балони има в други отбори, но не и при нас. Най-малкото не може да има балон след 3 мача само.

За второт0: Кажи ми какво точно направиха Черно море??? Възползваха се от наша грешка, иначе второто полувреме само гледаха и се чудеха как да изритат топката по-далеч и по-високо.

Нямало червен балон :) :) :) Та вие изкарахте Милен Радуканов най-великия треньор в историята на футбола, в сравнение с когото Мауриньо, Фюргюсън и Сеп Гуардиола са некадърни идиоти. Сигурен съм, че и на самия Милен Радуканов му е неудобно от този наистина голям балон. А що се отнася до Черно море, да, те играят такъв футбол. Те го играха и срещу други отбори. И когато ние казвахме, че това не може да е футбол, че това е антифутбол, вие тогава бяхте оскотяли от злоба и ги защитавахте.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 20 мар 2011 17:37

edmon_dantes написа:
Udoji90 написа:
edmon_dantes написа:Крайно време беше червения балон да се спука... Браво на Черно море!

И двете ти изречения са безкрайно смешни. :lol:

За първото: В ЦСКА не е имало никога балон - не знам къде го видя. Балони има в други отбори, но не и при нас. Най-малкото не може да има балон след 3 мача само.

За второт0: Кажи ми какво точно направиха Черно море??? Възползваха се от наша грешка, иначе второто полувреме само гледаха и се чудеха как да изритат топката по-далеч и по-високо.

А твоите оправдания са безкрайно смешни.
1. Нямало червен балон, верно ли? Я виж коментарите преди 2-3 седмици и мача след Черноморец. То не беше Мауриньо, то не беше извънземна игра и чакахте 15 победи. А?
2. Браво да. Браво за мъжката и сърцата игра. А вие като сте мачкали цял мач, къде ви бяха положенията, приятелю? Къде бяха положенията? Имаше ли такива?
Хайде да го даваш по-кротко. Май друг е смешника.

Абе ти на луд ли се правиш или нещо ти хлопа дъската?Тия 15 победи в ЦСКА кой ги е казал някой от ЦСКА или по медиите?Това че ти четеш някакви жълти вестници не е наш проб;лем!После ние не сме като Батков и гонзо да говорим постоянно как всеки ще го смажеме и някакви такива!ЗАтова има син балон, но не и червен!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 мар 2011 17:37

Това определено беше един от най-грозните мачове, които съм гледал тази година :( Не знам ...теренът наистина беше ужас, ама и самото качество на игра ...думи нямам: ръгане, ръчкане, ритане ... все едно гледаш мач на село. Направо ми беше жал за хората на стадиона ... не знам как им издържаха нервите да го изгледат до края :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 20 мар 2011 17:38

dodo7271 написа:
Нямало червен балон :) :) :) Та вие изкарахте Милен Радуканов най-великия треньор в историята на футбола, в сравнение с когото Мауриньо, Фюргюсън и Сеп Гуардиола са некадърни идиоти. Сигурен съм, че и на самия Милен Радуканов му е неудобно от този наистина голям балон. А що се отнася до Черно море, да, те играят такъв футбол. Те го играха и срещу други отбори. И когато ние казвахме, че това не може да е футбол, че това е антифутбол, вие тогава бяхте оскотяли от злоба и ги защитавахте.

Това че медийте го правят на Моуринио няма нищо лошо , но за САФ и Пеп никъде не съм го чувал

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 мар 2011 17:38

dodo7271 написа:Нямало червен балон :) :) :) Та вие изкарахте Милен Радуканов най-великия треньор в историята на футбола, в сравнение с когото Мауриньо, Фюргюсън и Сеп Гуардиола са некадърни идиоти. Сигурен съм, че и на самия Милен Радуканов му е неудобно от този наистина голям балон. А що се отнася до Черно море, да, те играят такъв футбол. Те го играха и срещу други отбори. И когато ние казвахме, че това не може да е футбол, че това е антифутбол, вие тогава бяхте оскотяли от злоба и ги защитавахте.

Кога точно сме го изкарали най-великия треньор?
Кога точно сме защитавали футбола на Черно Море?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 20 мар 2011 17:39

Жоржиньо написа:
cska - maina написа:Според мен днес отбора игра добре, но разберете, че този терен и срещу такъв затворен отбор и Барса трудно ще отбележи! Надиграх ме ги , което е важното! Та те играят с 8 човека на пенала, как да минеш? Важното е да вземем купата и да помогнем на Любо Пенев да стане шампион! Това е!

Охх как ше се изкефя ако наистина помогнете на Любо да стане шампион и после отпаднате за купата нямам думи :mrgreen:

Няма приятелю да се кефиш скоро ;) Ако искаш да си щастлив си смени отбора, стани един от нас, ние ще те приемем, независимо от недостатъците!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 20 мар 2011 17:39

Udoji90 написа:
Blue_Girl написа:Заслужена победа на моряците!
8-)

Сори, ама тук не съм съгласен. Мачът си беше хикс отвсякъде. Ако гледаме само второто полувреме, беше си двойка. Както и да е, тук нещата не опират до това, кой заслужава, а до това, кой е по-ефективен... ;)[/quot
Грешиш,пич-второто отвсякъде си беше 1

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 20 мар 2011 17:40

Гледах мачове на ЧМ със славия и локо сф там вече беше добър мач , но нашия беше яко зле,терен като за В група.Как да се играе на негооооо?ЦСКа игра на Герена на Лазур на Каварна там все добри,та на малеш игра и там беше по добър терен

Върни се в “Архив”