megan fox написа:haha написа:megan fox написа:В това няма нищо интересно, освен как тоя смешник испанеца търчи подир всяка една топка с надеждата да я върне и да се изшани при някой ретур (а точно срещу Федерер го гони нечовешки късмет!)!
Това са пълни глупости.Странно,как Надал е бил Федерер 14 пъти с късмет
Ми ти сам си си отговорил с късмет!
Ако трябва да задълбаем в тази материя има си елементарно обяснение. Просто стила на игра на Надал е възможно най-неудобен за Федерер! Затова испанеца побеждава швейцареца 6 пъти от всеки 10 техни мача! В същото време тенисисти, които пък са неудобни за Надал и които го отсраняват Федерер ги прегазва без никакви проблеми! Но ако трябва да сме обективни Надал печели над половината от мачовете си срещу Федерер с невероятен късмет! Я някоя ключова точка за пробив с помоща на мрежата, я някой невъзможен ретур, който в други 100 опита винаги излиза в аут, но точно в този момент, защото става въпроса да се отрази точка за пробив или самият Надал да направи пробив точно тогава топката влиза в полето и става точка... писнало ми е да гледам такива изпълнения от страна на испанеца! Да, той е цар на клея и това никога няма да го отрека, но на останалите две настилки е много по-слаб от Федерер!
Ето ще ти дам един пример с футбола в Испания! Последните няколко години отбора, който създава най-много проблеми на Барселона е Атлетико Мадрид! Изобщо не е изненада, когато Атлети успеят да ни победят! В същото време Реал размазва Атлети, където ги хване, а ние бием Реал навсякъде, където ги хванем! Същото е в тениса.
Абе ти си ми много интересен,навсякъде се правиш голям капацитет,а всъщност си толкова пристрастен и говориш хубави неща само за твойте любимци,а другите ги плюеш..Толкова омраза от човек не съм виждал..