Australian Open 2011-Официална тема!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Australian Open 2011-Официална тема!

Мнениеот Жоржиньо » 26 яну 2011 14:32

megan fox написа:
haha написа:
megan fox написа:В това няма нищо интересно, освен как тоя смешник испанеца търчи подир всяка една топка с надеждата да я върне и да се изшани при някой ретур (а точно срещу Федерер го гони нечовешки късмет!)!

Това са пълни глупости.Странно,как Надал е бил Федерер 14 пъти с късмет ;)

Ми ти сам си си отговорил с късмет!
Ако трябва да задълбаем в тази материя има си елементарно обяснение. Просто стила на игра на Надал е възможно най-неудобен за Федерер! Затова испанеца побеждава швейцареца 6 пъти от всеки 10 техни мача! В същото време тенисисти, които пък са неудобни за Надал и които го отсраняват Федерер ги прегазва без никакви проблеми! Но ако трябва да сме обективни Надал печели над половината от мачовете си срещу Федерер с невероятен късмет! Я някоя ключова точка за пробив с помоща на мрежата, я някой невъзможен ретур, който в други 100 опита винаги излиза в аут, но точно в този момент, защото става въпроса да се отрази точка за пробив или самият Надал да направи пробив точно тогава топката влиза в полето и става точка... писнало ми е да гледам такива изпълнения от страна на испанеца! Да, той е цар на клея и това никога няма да го отрека, но на останалите две настилки е много по-слаб от Федерер!

Ето ще ти дам един пример с футбола в Испания! Последните няколко години отбора, който създава най-много проблеми на Барселона е Атлетико Мадрид! Изобщо не е изненада, когато Атлети успеят да ни победят! В същото време Реал размазва Атлети, където ги хване, а ние бием Реал навсякъде, където ги хванем! Същото е в тениса.

Абе ти си ми много интересен,навсякъде се правиш голям капацитет,а всъщност си толкова пристрастен и говориш хубави неща само за твойте любимци,а другите ги плюеш..Толкова омраза от човек не съм виждал..

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 26 яну 2011 14:37

Megan Fox едно , че заслужаваш бан заради думата *едал друго , че не си прав(а). Просто Надал наистина беше контузен. Проби 2-3 пъти ,след което беше пробит на 0 без да се бори... Нямаше желание в играта му и таймаута дойде в неочакван момент при 2-1 , когато беше върнал пробива и беше в подем. Не смятам да коментирам повече , но мисля , че турнирът ще бъде спечелен от Джокович.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2011 14:45

zaqwsxd написа:Megan Fox едно , че заслужаваш бан заради думата *едал друго , че не си прав(а). Просто Надал наистина беше контузен. Проби 2-3 пъти ,след което беше пробит на 0 без да се бори... Нямаше желание в играта му и таймаута дойде в неочакван момент при 2-1 , когато беше върнал пробива и беше в подем. Не смятам да коментирам повече , но мисля , че турнирът ще бъде спечелен от Джокович.

Ок и пак остава въпроса, след като е толкова тежко контузен... защо не се отказа?!

А дали заслужавам бан или не не решаваш ти! Не съм обидил никого от форума, нито пък съм нарушил правилата, така че кротко! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2011 14:49

Жоржиньо написа:Абе ти си ми много интересен,навсякъде се правиш голям капацитет,а всъщност си толкова пристрастен и говориш хубави неща само за твойте любимци,а другите ги плюеш..Толкова омраза от човек не съм виждал..

Тихо-тихо..., а нещо да кажеш, което да оборва моите думи, някакви факти, статистика да посочиш?! Аман от комплексари, които като нямат какво да кажат почват "това са глупости", "това не е вярно", "пристрастен си", но не посочват нито един факт, който да оборва мнението, което плюят!

Ето ти един безспорен факт:
Федерер е много по-големият техничар от двамата, а Надал е като един булдог! - Гони всяка една топка, дори най-безнадеждната и ги връща и точно затова Надал има толкова успехи, защото успява да върне топки, които никой друг тенисит дори не би си помислил да гони!!! Но това, че Надал има перфектна физика (това е друг неоспорим факт), която му позволява да се раздава толкова много по корта не го прави техничар и истински добър! Надал не надиграва съперниците си с УМЕНИЕ, а с физика! Просто ги измаря и тогава ги изяжда! Ест това си е тактика и е позволено, но аз не харесвам подобен тип игра.

А колкото до омразата..., а защо реши, че съм човек? Може да съм Бога на омразата! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 26 яну 2011 14:53

Стан не можеш да кажеш, че световния номер 1 побеждава Федерер, само с късмет!
За да достигне до това стъпало, значи има качества, чрез които прави успех, след успех, над твоя любимец.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2011 15:02

Blue_Girl написа:Стан не можеш да кажеш, че световния номер 1 побеждава Федерер, само с късмет!
За да достигне до това стъпало, значи има качества, чрез които прави успех, след успех, над твоя любимец.

А нима не ги посочих?! А това, че световен номер 1 има и друга ОБЕКТИВНА причина: Надал участва в много повече турнири от Федерер! ФАКТ. Т.е. Надал от повече турнири трупа точки. ;)
Когато испанеца е здрав прави на сезон средно с по 10-12 турнира повече от Федерер. Просто швейцареца играе в най-престижнити турнири и обръща повече време на семейството си, докато Надал почти не изпуска турнир. ;)

С други думи ако швейцареца сумарно за една година играе в турнири от които могат да се спечелят примерно 5000 точки, то испанеца участва в турнири, от които сумарно могат да се спечелят примерно 7500 точки. Е нормално е като участваш в повече турнири да имаш повече точки и да си по-напред в класирането.

haha

Мнениеот haha » 26 яну 2011 15:35

megan fox написа:
Ако трябва да задълбаем в тази материя има си елементарно обяснение. Просто стила на игра на Надал е възможно най-неудобен за Федерер! Затова испанеца побеждава швейцареца 6 пъти от всеки 10 техни мача! В същото време тенисисти, които пък са неудобни за Надал и които го отсраняват Федерер ги прегазва без никакви проблеми! Но ако трябва да сме обективни Надал печели над половината от мачовете си срещу Федерер с невероятен късмет! Я някоя ключова точка за пробив с помоща на мрежата, я някой невъзможен ретур, който в други 100 опита винаги излиза в аут, но точно в този момент, защото става въпроса да се отрази точка за пробив или самият Надал да направи пробив точно тогава топката влиза в полето и става точка... писнало ми е да гледам такива изпълнения от страна на испанеца! Да, той е цар на клея и това никога няма да го отрека, но на останалите две настилки е много по-слаб от Федерер!

Ето ще ти дам един пример с футбола в Испания! Последните няколко години отбора, който създава най-много проблеми на Барселона е Атлетико Мадрид! Изобщо не е изненада, когато Атлети успеят да ни победят! В същото време Реал размазва Атлети, където ги хване, а ние бием Реал навсякъде, където ги хванем! Същото е в тениса.

Мегън,това за неудобните съперници е така,ама да казваш,че Надал побеждава Федерер главно заради късмета не ми звучи сериозно.

megan fox написа:А нима не ги посочих?! А това, че световен номер 1 има и друга ОБЕКТИВНА причина: Надал участва в много повече турнири от Федерер! ФАКТ. Т.е. Надал от повече турнири трупа точки. ;)
Когато испанеца е здрав прави на сезон средно с по 10-12 турнира повече от Федерер. Просто швейцареца играе в най-престижнити турнири и обръща повече време на семейството си, докато Надал почти не изпуска турнир. ;)

С други думи ако швейцареца сумарно за една година играе в турнири от които могат да се спечелят примерно 5000 точки, то испанеца участва в турнири, от които сумарно могат да се спечелят примерно 7500 точки. Е нормално е като участваш в повече турнири да имаш повече точки и да си по-напред в класирането.

През миналата година Федерер е изиграл 21 турнира,а Надал 20 ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 яну 2011 15:40

haha написа:През миналата година Федерер е изиграл 21 турнира,а Надал 20 ;)

Да, през миналата година! А през миналата година колко турнира изпусна Надал поради контузията си в коленете, или пък по-миналата?! Не видя ли, че бях написал: "Когато испанеца е здрав"?!! Я провери статистиката за предните години, когато Надал нямаше контузии... ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 26 яну 2011 16:04

megan fox написа:
TodorT написа:...а болката надделя над желанието за игра ...

Ако беше така, защо доигра мача?! Да се беше отказал!

Аз много се радвам, че този боклук Педал, упс Надал отпадна! :twisted: :twisted: :twisted: Лично според мен Ферер щеше да победи и без сънародника му да се беше контузвал... Ок, контузията пречеше на Рафаел да се придвижва по корта, но не му пречеше да отиграва топките, а си лечеше, че ударите му не бяха на ниво! Ту пресилваше, ту ги забиваше в мрежата..., каквото и да си говорим АО определено не е турнира на Надал! Печелил го е само веднъж и то на невероятно шано!

Ми моят любимец Федерер ще може още по-лесно да спечели турнира! ;)

Ти някога играл ли си тенис ?!? Знаеш ли, че от работата с краката зависи изпълнението на всеки един удар ? Е как ударът му ще е на ниво, като не може да се нагоди за топката ?!?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 26 яну 2011 16:14

megan fox написа:
haha написа:
megan fox написа:В това няма нищо интересно, освен как тоя смешник испанеца търчи подир всяка една топка с надеждата да я върне и да се изшани при някой ретур (а точно срещу Федерер го гони нечовешки късмет!)!

Това са пълни глупости.Странно,как Надал е бил Федерер 14 пъти с късмет ;)

Изказването ти, че Рафа побеждава Роджър с късмет е смешно и несериозно! Разбрах, че си фен на Роджър и не харесваш Надал .... да не кажа, че мразиш испанеца! Аз също съм голям почитател на Роджър, откакто швейцареца се наложи в топ 10 през 2010 !!! Истината е, че левичарите в тениса са малко и тенисистите не са свикнали да играят срещу тях.... а срещу левичар се играе много различно.... и ако ти самият си играл поне веднъж срещу левичар ще ме разбереш за какво говоря ;) Да, няма спор, че Рафа е неудобен съперник на Роджър !!! Не знам обаче защо мислиш, че Рафа само "търчи" безцелно едва ли не по корта.... просто това му е стилът ! Има бързината и я използва перфектно в повечето случай... Колкото и неприятно да ми е трябва да призная, че Рафа е побеждавал Роджър не с късмет, а с умения... не можеш да ми кажеш, че минаващия му удар с топ спин се прави по 5-6 пъти на мач с късмет.... Да, Рафа няма набора от толкова елегантни и прецизни удари, както Роджър, но не можеш да отречеш, че Надал е талантлив и притежава добри удари.... Бъди реалист !

Върни се в “Архив”