Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Santiago Munezz
- Контакти:
Re: Това беше!
Да с този тренер можем да сме само в 3-ката,но не и титла.....за жалост.Много слаб треньор нямаме вратар нямаме десен бек,абе просто защитата е пълна паника....ама все пак има доста мачове до края но единствения човек който може да попречи на Левски се казва недоразумението Ясен Петров
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- bekono
- Контакти:
Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/
Честита победа на феновете на Литекс!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- vladitol
- Контакти:
azata написа:Браво на съдията Тодоров-това е рефера на годината.
Не вярвах,че има откачени Левскари,но съм грешил

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Gonzi_407 написа:как мооже цял мач да не направиш смени бе ясене простак, и да ми пускаш тоя бастун киров??? да е.. май.... и разбирача!??
Като спомена смени, Александров не оздравя ли ?
съдята накрая усра доброто впечатление което ми остави през първото полувреме .. в крайна сметка като не вкараш ще ти вкарат и това никоя съдия и никоя съдииска грешка няма как да го пренебрегне така че НИЕ сами сме си виновни
и все пак не вярвам че нещо кой знае колко е станало има още 20 мача (или май са по-малко) нищо не е решено 

eighten написа:Когато скоро написах че Левски върви със сташна сила надолу,Сеск Фабрегас и няколко други ме емнаха че не съм бил Левскар. Сега след загубата от Литекс,равния със Сливен нещо някой ще каже ли? Отбор без вратар и защита просто не става. За смените на Ясен пък какво да говорим? Жалка работа. Пак провал!!!
ТО ние сме без треньор след него всичко друго! Уникален мизерник е тоя бастун
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
vladitol написа:POPCORN написа:azata написа:Игра с ръка на Янев-даже и корнер няма
трябваше да има корнер ..то е чоевадно.. ама за дузпа не може и да се говори
+1
Естествено,че за дузпа и дума не може да става-ама дай корнера бе реферче,свири по правилата
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.
[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]
Tommi написа:Тези пак ли са си купили титлата и пак ли ще ги бият като тъпан в Европа
Не, просто се сетихте да играете последните 10 минути.
-
- Контакти:
Ясен май не всичко му е ясно, не може в 3-то поредно гостуване по най глупавият начин да губиш точки и мачове то не беше в Сливен,Лил,сега и в Ловеч някой трябва да обясни най-накрая на Ясен че това не Чено море Ботев и т.н и че след като поведеш не трябва да пазиш резултата
- blue avalanche
- Контакти:
eighten написа:Когато скоро написах че Левски върви със сташна сила надолу,Сеск Фабрегас и няколко други ме емнаха че не съм бил Левскар. Сега след загубата от Литекс,равния със Сливен нещо някой ще каже ли? Отбор без вратар и защита просто не става. За смените на Ясен пък какво да говорим? Жалка работа. Пак провал!!!
Загубата от Литекс сама по себе си не е трагедия,но това,че съдията ни "закла"...