[/center]
[/center]Футболен клуб Челси може да потвърди ,че Франк Арнесен е подал оставка от поста си на спортен директор. В оставката си той казва:
''За мен бе привилегия и чест да работя за толкова голям клуб с толкова много велики хора. ''След шест прекрасни години реших да потърся ново предизвикателство , когато моят договор изтича в края на този сезон. ''Искам да благодаря на в сички в Челси , особено на Абрамович ,че ми даде невероятния шанс да изградя Академията на клуба. ''Сега ние виждаме плодовете на труда ни. В момента има голям прилив на млади играчи , и аз сега мисля ,че дойде моментът да потърся ново предизвикателство. ''През последните две години аз съм работил и като спортен директор с първия отбор , и е бе радост за мен да работя с Карло Анчелоти. ''Винаги е трудно да се вземат важни решения по-този начин, но това е ИЗЦЯЛО МОЕ РЕШЕНИЕ. ''Винаги ще бъда благодарен на клуба и Челси ще бъде винаги в сърцето ми. Президента на клуба Брус Бък каза '' Франк говори с мен няколко пъти през последната година по-отношение на новото му предизвикателство, така ,че решението му не е изненада за нас. Франк свърши невероятна работа тук в Челси през последните шест години , както и невероятно силна академия и младежка система. Ние оценяваме ,че той ни е дал много. От името на всички в клуба му благодарим за всичките му усилия и му желаме успех във новите начинания'' заяви Брус Бък.

[/center]
[/center] [/center]
[/center] [/center]
[/center] .
 . .
 . .
 . .
 . .
 .