ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

reddek
Контакти:

Re: ЛЕ, групова фаза: Левски - Гент // 16.09, 20ч. - Герена!

Мнениеот reddek » 16 сеп 2010 15:13

gin написа:
reddek написа:Край: Разпродадоха "Герена"!

наистина това вярно ли е ? с един приятел, левскар, мислим да тръгнем от пловдив, но дали все още има билети? моля, ако някой има актуална информация да я сподели.

Човек това е новина в Топ спорт не мога да ти кажа само знам че вчера като взимахме билетите се разправяха тия дето продават че почти няма вече билети.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: САМО ЛЕВСКИ

Мнениеот SAMP » 16 сеп 2010 15:40

Нещо няма активност,май всички загряват за мача навън :)

И ПРЕДИ
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Re: САМО ЛЕВСКИ

Мнениеот sangio » 16 сеп 2010 15:50

И СЕГА ... !!!

Потребителски аватар
stifler
Контакти:

ЗАЩО !?!?!

Мнениеот stifler » 16 сеп 2010 16:08

Искам да попитам ръководството на Левски защо не пуснаха в продажба билетите за мача с Гент по-рано ..Ссега аз и още няколко мои приятели няма да можем да отидем да гледаме мача,защото нямаше как да ангажираме други хора да ни вземат билети и в крайна сметка останахме без такива. Защо не направят така ,че билетите да се продават в цялата страна и поне 5-6 дена преди мача .. ЗАЩО !?
‎"Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-важно от това."
[offtopic][/offtopic]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/Vw72B.jpg:[/wrapimg]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: ЗАЩО !?!?!

Мнениеот Frankie Lampard » 16 сеп 2010 16:10

Нали не очакваш ръководството на Левски да ти отговори в форума на Гонг. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 16 сеп 2010 16:12

Глупава тема ... идвайте на всички мачове, вземете си абонаментни карти(тези които са от София), иначе за другите от страната, аз също преди 10 години като живеех във Видин пак съм бил на всеки мач в София по-важен на Левски, в евротурнирите и за първенство, така че е смешно да казва някой, че е останал без билет, ако има желание билет ще си намери винаги... ае това е !
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 сеп 2010 16:13

stifler написа:Искам да попитам ръководството на Левски защо не пуснаха в продажба билетите за мача с Гент по-рано ..Ссега аз и още няколко мои приятели няма да можем да отидем да гледаме мача,защото нямаше как да ангажираме други хора да ни вземат билети и в крайна сметка останахме без такива. Защо не направят така ,че билетите да се продават в цялата страна и поне 5-6 дена преди мача .. ЗАЩО !?

Отговорът е лесен, купуваш си абонаментна карта и си подсигуряваш билет, а ако мога да ти помогна, заповядай

пичове имам три излишни билета за сектор В, блок 21, 22 ред. Излишни са защото намерих пропуски за сектор А. Ако някой има желание може да си помогнем взаимно и да му ги дам. По 12 лева им искам. телефон ще оставя- 0886316682
Изображение

Потребителски аватар
stifler
Контакти:

Мнениеот stifler » 16 сеп 2010 16:14

sostenere написа:Глупава тема ... идвайте на всички мачове, вземете си абонаментни карти(тези които са от София), иначе за другите от страната, аз също преди 10 години като живеех във Видин пак съм бил на всеки мач в София по-важен на Левски, в евротурнирите и за първенство, така че е смешно да казва някой, че е останал без билет, ако има желание билет ще си намери винаги... ае това е !

Е аз съм малко от Русе . Как да намеря билет като трябва се ангажират хора,които имат и други ангажименти ,нали се сещаш. Пък да дойда до София и да стане така да няма билети ще е доста красиво ..
‎"Някои хора вярват че футболът е въпрос на живот и смърт. Много съм разочарован от това твърдение. Мога да ви уверя че е много, много по-важно от това."
[offtopic][/offtopic]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/Vw72B.jpg:[/wrapimg]

Върни се в “Архив”